Denise

Jag är glad att du är som du är, att du ser ut som du gör, att du är min vän. Du finns alltid där att lita på, att luta sig mot när det känns tungt. Jag är så glad att jag har lärt känna just dig! 

3 in 1!



Lilla <3

 
 

Glad midsommar, eller något.

Gud så skönt det var med sovmorgon, ända till klockan 10! Men jag låg kvar och drog mig till 11 då jag hoppade in i duschen. 
Idag ska vi fira midsommar med grannar, inte för att jag e taggad menmen. Fattar inte riktigt varför vi ens firar midsommar, det är inte ens roligt. 
Får se om jag tar med mig kameran.. Har några bilder på Nadja som jag ska lägga upp... I promise. 
 
Ja men vad händer annars då? Inget. Jag njuter av att slippa träffa klassen, de såkallade mina ''kompisar''. Vill verkligen inte att skolan ska börja igen, men 2 år kvar med dem här människorna.. 
 

Solen vart är du?

Efter en 5 timmars arbetsdag som började klockan 8 har jag sovit och tagit det lungt. Skulle lägga mig i solen och sola men den jeveln försvann medan jag bytte om... 
Så, längtar faktiskt till imorrn då jag får träffa alla underbara barn igen! Jag ska vara på Doppingen, avdelningen med barn från 1-3 år men om jag jämför barnen här ute med de i Handen där jag praktiserade så är barnen här ute mer mognare och tidigare i utvecklingen än de andra. Dagen har varit bra och hoppas på en bättre imorrn. 
 
 

Mina hjärtan <3

 

Saknar dig ända till månen och tillbaka 10 gånger redan..

 
Min prins <3
 

Skolavslutning på Muskö!

Eftersom jag varit sjuk så hoppade jag min skolavslutning idag och gick istället på syskonens, Kim slutade 6:an och ska börja i Ribby nästa termin! 
 
 

Gud vad jag älskar er, fasters knäppgök och fasters pärla <3


Snart kommer fasters pluttisar! <3

Bilder från igår, en härlig kväll i skärgården! 
 
Jag längtar efter att få gosa :* 

Grattis till alla som tog studenten igår! Medan ni firade att majoriteten av er blivit arbetslösa så låg jag vid vattnet och chillade!


Ida, fasters lilla pärla <3


Snart drar vi till stallet!


Dålig uppdatering jag vet! Bilder under de senaste veckorna..


RSS 2.0