Bilder från i söndags med mina hjärtan

Hade en mysig dag med mina underbara, fick hjälpa till att flytta oxå. Både ut från gamla lägenheten in till nya huset. Tog även med mig Liam och Ida på en prommis i drygt 2 timmar så att Sofie hann med lite saker därhemma. Vi gick ner till vattnet och kände på vattnet, lekte i varje lekpark vi hittade och hade det roligt! 





Måndagsmys med Pokiize!

Sitter just nu och kollar på It och äter godis och chips med världens bästa Pokiize! Det var ett tag sen vi träffades så idag blev en kvällis tillsammans, hob har även klippt mig! 
Ska blogga senare om gårdagen som spenderades med mina hjärtan.. 




Lov om en kvart!

Sitter just nu på historian och väntar bara på att få gå!



Dagen i bilder!








Irriterad man blir på vissa som bara sprider falska rykten!

 

Individuellt val!

Sitter just nu och väntar på att alla ska få photoshop nerladdat, jag har det på min dator redan ^^ Och det är inte ens deras egna datorer som e i centrum utan skolans.. 
Aja. Har skitont i huvudet och är på väldigt dåligt humör! Imorgon blir det vandring med klassen, hur kul är det? 
 
DÖDA MIG! 

Skogen, så mycket bättre än skolan!

 

Word.




Plugg, Pyssel och Slapp!

Lördag idag, en månad tills jag fyller 17, ett år och en månad kvar tills 18! Egentligen tycker jag inte att det är sådär jättespeciellt att fylla 17, allt händer ju vid 18 liksom. Jag önskar mig inget speciellt heller, bara en sak och den är inte speciellt dyr. Annars blir det väl pengarsom vanligt så att jag kan shoppa kläder och det jag behöver. 
 
Idag har jag duschat och pysslat ihop ett kort till min kusin som vi ska åka och fira imorgon. Jag blev ganska nöjd med allt förutom texten men allt kan ju inte bli perfekt! Lite roligt då jag gjorde ett par skor som jag aldrig gjort förut! Och det blev ett ganska lyckat första försök! 
Ska städa Mowglies bur idag, lilla svinet är inte så renlig av sig.. Ska plugga svenska också, har en bok att läsa ut, skriva 2 läsloggar och plugga på gudar och om antiken då vi har prov nästa vecka. Känns som om jag kommer att faila men de trodde jag på matteprovet också och där fick jag exakta poäng för E!! Så lycklig jag blev! Så vi får se, Grazyna har hört mig diskutera lite med andra så, det löser sig tillslut! 
 
Nu ska jag starta en maskin med tvätt. 
 

Vänner snackar inte skit bakom ryggen på andra!

Personerna på bilden har inget med rubriken att göra! Döda mig inte för jag, älskar er :*
 
Jag blir så otroligt trött på folk som gör något bara för att en annan person säger åt en att göra det. When you don't even mean it, don't apologize!
Sen att gå runt och snacka en massa skit, lägga dåliga, opassande skämt om situationer som man inte ens vet något om är bara för mycket! Bara för att jag var på ett visst sätt förut så betyder inte det att jag fortfarande är så. Människor förändras med tiden, det borde ju du veta! Jag ångrar verkligen att ni fick veta, eftersom att ni nu sprider falska rykten! 
Så skriv inte korta små snyfthistorier när man annars bara pratar skit och gör narr av personen!
 
 

MUSHROOM!!

 

Amanda, Amanda, Amanda.




#låtlazizstanna

Hjälp till nu! Gå med i gruppen och skriv på namninsamlingen HÄR!!!! Visa ert stöd! Laziz förtjänar att få stanna i Sverige! 
 

Låt Laziz stanna!!

Idag fick vi höra att Laziz, en kille i min hemvist som går tredje året kanske inte kommer få ta studenten med sin klass då han är utvisningshotad.Han är en jättetrevlig kille som har bott här i Sverige i 5 år osch han ska tydligen vara en bra boxare! Såhär får det inte gå till!! 
Hela Barn- och fritidspogrammen är redo för att stötta Laziz och kämpa för att han ska få stanna, visa ert stöd genom att gå mer i den HÄR gruppen! Vi måste försöka göra något iallafall! 
#låtlazizstanna 
 

Plugglördag och sänghäng!



Denna lördag har jag bara pluggat. Och inte är jag ett dugg klockare nu än när jag började. Kommer verkligen faila på matteprovet stort! Nu blir det sänghäng framför the Kardashians med huvudvärk så de finns inte. Imorgon kommer min frisör hit så äntligen blir håret avklippt och en massa skitsnack ska pratas! Kommer inte ihåg sist vi sågs, innan sommarlovet kanske? Vi har träffats på tåget en gång denna termin. Saknar henne otroligt mycket
Godnatt. 

Natti

Efter en lång dag som avslutades på ett mysigt sätt med lite bebismys, skratt och gråt så är jag hemma i sängen och ska sova, tröttare än en sengångare.. 
 

Måndag

Har nyss varit ute och gått med Hilda och hennes mamma i en timme, skönt vare och vi hade ett ganska bra tempo! 
Annars har den här dagen varit helt värdelös, varit med på en av tre lektioner då de andra va idrott och hälsopedagogik och mamma skrev en lapp för jag e sjuk. På matten jobbade jag dock inte så en totalt värdelös dag! Morgon dagen kommer bli lång, inte speciellt taggad alls..
 

Sista doppet för i år!

Ja jag har som sagt badat i havet idag, det tog en liten stund innan jag kom i för att det var kallt för fötterna men när jag bara gick i så var det skönt faktiskt. Doppade mig två gånger och tog en liten simtur, folk i båtarna som åkte förbi kollade och pekade lite konstigt på mig bara men det var kul! 
Nu sitter jag hemma hos grannen och väntar på Saga. Vi håller på med en photoshoot och det blir ganska bra tror jag, bara hon blir nöjd så! 



1 vecka..

En vecka nu sen idioten gjorde de grymmaste, mest otänkbara helt enkelt. Först kunde jag inte tro det men när jag har haft tid och tänkt igenom det och läst i tidningarna så förstår jag mer. Det jag ALDRIG kommer att förstå är hur jävla dum i huvudet man kan vara som gör något sånt här för att hämnas. DET ÄR SJUKT!!! 
Mina tankar går till familjen och alla nära. 
 
Rest In Peace Simon och Emil!! <3 


Gud vad jag är glad att jag har mina underbara brorsbarn, jag kan inte med ord beskriva vad dem betyder mycket för mig! 
 

RSS 2.0