Grattis Linda!!

Idag var det 10 år sedan jag blev storasyster för tredje gången! 
''Lilla'' Linda fyller idag 6 år! Tiden går fort och snart är lilla skitgrisen en stor babian som dem andra.. 
Hon kommer ju alltid att vara minst i syskonskaran men nu börjar lillan bli stor. 
Kommer ihåg att när vi pratade om vad hon skulle heta var jag fast bestämmd på Johanna. Men som vanligt hade jag ju inget att säga till om >.<
Aja, det jag ville säga har var bara:
GRATTIS!
GRATTIS!! 
GRATTIS!!!
GRATTIS!!!!
GRATTIS!!!!!
GRATTIS!!!!!!
LINDA!!!!!!

Älskar dig skitunge <3 :*

Hoppsan då!

Insåg nyss att jag glömde att blogga igår! 
Menmen, jag började 11.50 och slutade 16.15 (fick sluta tidigare) och då fick jag skjuts hem utav Linnea =)
Nu sitter jag i skolan och väntar på att börja om en 35 minuter... har suttit här i drygt 10 minuter redan xD 
Men jag bloggar senare om jag kommer ihåg! 

Hahah!

Dagen har gått hyfsat bra och fort. Började med att jag försov mig eftersom att ingen väckte mig! Men vadå? Att gå upp en kvart innan bussen går funkar ju! Eller? Inte riktigt, hann knappt kissa eller borsta tänderna, fick på mig dem där byxorna jag absolut inte ville ha på mig heller.. 
 
Men väl i skolan så hade jag Lärande & Utveckling, Matte, Kommunikation och Engelska. Jag missade typ halva engelskan för att jag gick till skolsköterskan och snackade eftersom lärarna sa att det var så viktigt så. Men hon tyckte nog att det var helt löjligt att jag blev ditskickad, bara för att jag var sjuk typ hela första veckan på terminen och hade inget läkarintyg. Men hallå, hur ofta går man till läkaren när man bara har feber och magsjuka?
 
Sen så har jag lyckats missa 2 (!!!!!!!!) bussar hem oxå. Första gången så glömde jag bort att gå ifrån lektionen och andra så dansade jag och Mirre (Denises lillesyrra) Gangman style i hemvisten :D Filmade hela men tänker dock inte lägga upp den här eftersom jag e helt efterbliven och så i slutet kom min ena mentor förbi så hon syns och jag börjar snacka med henne om lite skolsaker.. HAHAH men Miranda var så jävla bra asso! Söta Mirre-Firre ;) 
 
Vi fick veta idag att dem som gjort båda proven i svenska får sovmorgon imorrn :) Vilket inte händer ofta! Så vi börjar 11.50, vilket händer sällan! Jag har då en sån tur att min pappa nuförtiden är sjukskriven i en månad till så han får glatt skjutsa mig imorgon. 
Just att vi går till 16.40 oxå så känns det ännu skönare! Så imorgon är det bara Samhällskunskap, Idrott (där vi ska åka skridskor) och Pedagogiskt ledarskap som står på schemat, rätt chill! 
 
Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på en serie.
Godnatt! 

Det blev ganska sent igår...

Igår va det fest.. Trevligt. Skamligt. Mysigt. Ja kvällen kan beskrivas med många ord men dem här stämmer nog in mest!  
Det ända jag drack var ett glas bål med bär i, självklart alkoholfri! *HOSTHOST* Jag lämnade bara kvar blåbären, blä på blåbär! 
Vi var först i en lokal och efter det var det ''efterfest'' hemma i deras lägenhet. Trångt men mysigt och trevligt! 
 
Mammas kompis ''Terminator'' blev aspackad och lyssnade såklart inte när vi sa åt henne att sluta dricka, dricka kaffe istället. Vi gick och hällde ut hennes drinkar gång på gång. Det var så pinsamt, hon skämde ut dig själv och alla i närheten typ. Det värsta tycker jag var att det var så mycket barn med, dem såg ju hur alla vuxna betedde sig även fast de inte kände alla. Så fort jag öppnade munnen och sa någon så snäste hon ``Håll käften Elin!´´ men jag snäste likadant tillbaka! Jag blev så arg på henne! 
 
Det var mycket trevligt att träffa Bella och Cassandra igen efter typ 10 år!! Shit, och så säger folk ``Men vad stor du har blivit, jag känner ju inte igen dig´´ Nä tack gode gud för att jag inte ser likadan ut nu som jag gjorde när jag var 5-6 år! ;) Men det var somsagt mycket mysigt och trevligt att träffa folk ^^ 
Jag glömde faktist kameran med flit för att jag kände att jag inte orkade leka paparazzi för mamma, dessutom tar jag ju inte såå fina kort! xD 
 
Vi åkte väl därifrån vid halv 12 typ och lämnade ''Terminator'' och hennes son hemma innan vi åkte hem till ön! 
I slutet av tunneln hade polisen stält en stor buss för hela vägen, dem kollade pappas körkort och förarbevis, han fick även blåsa för att kolla om han var alkoholpåverkad men eftersom han körde så drack han bara cola. Den ena polismannen började tjafsa lite med pappa men hallå, vi kan ju inte hjälpa hur bilden är byggd! Aja, när vi tillslut fick åka därifrån så står det en polisbil vid vägen men vi struntar i den eftersom att vi ska åt andra hållet, vad vi inte ser är en polisman som står vid vägkanten. Han hade tur att han rörde sig, annars hade pappa kört på honom! Det stod även en polis med hund och håll på vid en grind till båtvarvet.. Sen mötte vi en till polisbil innan vi kom hem vid 1 typ. 
 
Vi lämnar ön en dag (inte ens det) och när vi kommer hem är ön halvfull med poliser! Vad fan är det som händer? Något skumt iallafall. Fast jag tycker att det är så intressant när polisen är här ute, mina tankar går liksom; Vem har dött? Vad har hänt? Vem har gjort något? Sen om någon har dött och jag inte kände den personen tycker jag inte att det är nå kul, aldrig händer det mig! Men det vill jag nog inte heller ^^ 
 
Men en sak jag inte fattar, polisen står ute på Muskö en lördagskväll när det är minusgrader, istället för att ta det en sommarkväll då folk deffinitivt kör berusade och alldeles för fort! Dumma idioter kallas det! Men då kommer tankarna ju på något annat, eftersom att dem är för ute en kall lördagskväll så MÅSTE det ju ha hänt något!! Gud det bara kliar i fingrarna på mig! Jga vill veta vad det är som har hänt. Nu! 
 
Idag har jag för första gången i år åkt skridskor! Det var skitkul! Jag ramlade faktist bara en gång och det gjorde skitont i knäna menmen.. Saga ramlade då oxå XD Så går det liksom om man leker kull och båda ska till paus-platsen samtidigt ^^ Imorgon ska jag åka lite med Linnea efter skolan, hehe och Adam får INTE vara med! Linnea, läs och respektera det. 
 
Nu blev det ju ett ganska långt inlägg även fast jag inte tänkte på att det skulle bli så.. Nu ska jag ut med hunden innan jag tar och slaggar lite!
Godnatt säger jag bara.
 

26/1-13

Har brist på rubriker just nu ^^ 
Idag ska vi till men till mammas gamla kompis som fyllt år, jag, mamma och pappa. Vi umgicks med dem när jag var liten, ska bli kul o träffa Bella och Cassandra igen =) Det var ju några år sedan ^^ 
Saga har lockat mitt hår i ungefär 2 timmar ^^ Hehe.. 
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga.. Orkar inte just nu lägga upp bild på håret.. Min outfit idag kommer vara min snygga monster tröja och mina chinos =)
Bloggar kanske senare om jag hinner! 

Oh fuck this!

Varför ska livet vara så jävla orättvist?! Varför! Jag hatar det! Om det här inte löser sig så, så vet jag inte vad jag gör. Att en enda person kan ha så mycket otur, hen är nöjd just nu, lycklig skulle jag till o med tro! Varför? Det var inte det här vi alla ville få reda på just nu. FUCK LIFE!! Vi människor är starka, speciellt DU. Jag vill bara att du ska veta att jag alltid finns här för dig! Närsomhelst!!! Vi kommer gå igenom det här, tillsammans. Ingen orkar allt även fast många orkar mycket, du vet att vi alltid finns här för dig! 
Vi är bäst och starkast tillsammans tjejer <3 
 
Kände att jag behövde skriva av mig lite... Vet att ni inte kommer att förstå men jag tänker inte berätta heller, livet är orättvist så är det bara! 
Dagen idag har varit jobbig, hade iallafall tur att få skjuts imorse och även hem så jag slapp åka komenalt :P
Idag hade jag; Mentorstid, matte, lunch, engelska och samhälle.. Tråkiga ämnen! Det som var roligaste var på engelskan, vi ska jobba med en låt och skriva om den. Jag valde I'd do anything med Simple Plan :)
 
Tycker om den låten! Texten är lite speciell ;) 
 
Känner inte för att blogga så mycket just nu, har ont i mina ben efter zumban igår, jag och Linnea körde på lite hårdare än vad vi brukar göra ^^ Och nej, jag har inte träningsvärk jag vet ju liksom hur det känns utan det här gör bara ont.. Har även ont i min tumme.. Satt på den idag och skulle hoppa av stolen men då böjde sig nageln och lite utav den gick av :( AJ!! 
Fina Diesel <3 Saknar dig, hoppas du har det bra däruppe!! 

Glömde jag?

Lovade jag er att blogga igår? Vet inte riktigt om jag glömde, efter provet hade vi verkstad och så.. Hemma var jag så trött så jag käkade och gick ut med hunden sen slocknade jag i sängen innan 9 ^^ 
Nu sitter jag i skolan och har gjort det ett tag.. Börjar om en halvtimme och har andra delen av svenska provet att göra, provet igår gick skitdåligt! Vi skulle skriva en uppsats om varför det är så viktigt för oss människor att bli älskade och accepterade, samtidigt som vi skulle reflektera till boken Låtsas Kungen. Det har inget med boken att göra tycker jag så det blev ganska svårt och på det skulle vi skriva minst en och en halv sida! Vi fick ju skriva på datan men det gick skitdåligt ändå. 
Aja, idag så skulle vi ha med oss en skokartong till skapande men jag har lyckas att glömma min hemma.. Och ja, vi får väl se hur det går då.. Känner mig så jävla bra asso! 
BAJSKORV! 
Nämen nu vill inte jag skriva mer så hejdå. 

HejsanHoppsan!

Sitter just nu på svenskalektionen och skriver en uppsats, tycker själv att det går skitdåligt eftersom jag inte vet vad jag ska skriva! Men jag babblar på om samma sak på en och en halv sida ;) Blir väl ba ^^ 
Vi i klassen blev fett chockade när Grazze berättade att man fick skriva på datorn! Så jag och Melina sitter och chattar på facebook också ;) 
Men nu ska jag fortsätta! 
 

time for bed!

2:orna är ute på praktik i 5 veckor och vårat schema har då blivit ändrat, så jag börjar 8.00 istället för 8.25 imorrn.. Inte så stor skillnad kanske ni tycker? Men det är de för mig! Eftersom om jag tar 6.55 bussen så kommer jag försent xD Sån tur jag har då att dem har slängt in en till buss som går ca halv 7 då! Sen så slutar jag vid 4 som vanligt.
 
Pappa har blivit sjukskriven denna vecka och idag skulle han in till handens sjukhus för att rönka (stavning??) axeln och eftersom jag började 10 så skjustade han mig. Fick 40 minuters sovmorgon och slapp sitta i skolan en timme innan! Tummen upp ifrån mig asso. 
 
Nu ska jag ta och läsa ut Låtsas Kungen har typ 16 sidor kvar och sen ska jag sova.. Tagga inför prov imorgon då! Ska skriva en uppsats, vilket jag känner redan nu kommer gå skitdåligt. Taggad man är...
Men aja jag bloggar inte mer idag utan slänger kanske in ett inlägg imorgon, men ha det så bra! 

Monday.

Idag slutar jag 14.50... Måste gå tidigare om jag ska hinna med 15.00 tåget annars får jag sitta en timme i skolan. 
Jag börjar 09.30 med Lärande och Utveckling, sen lunch efter matte men lärarn vabbar och tror att vi ska jobba själva XD Sen är det bara kommunikation och engelska kvar.. 
Men bloggar senare. Bajsbajs! 
Min nya favoritbild!! :D 
 

This is just the beginning!

Jag har avnjutit en lagom promenad med hunden i solskenet, så mysigt! Det är varmare idag oxå så då blir allt ännu mysigare! 
Det är ganska fint på denna ö ändå! Även fast jag klagar ständigt på hur förjävligt det är att bo här ute så är det ändå skönt på helgerna. Ingen trafik som för oljud, inga alkisar som går omkring.. Bara en massa träd, fågelkvitter, snö och barn som skrattar. Det är livet just nu! 
Men för er som aldrig varit här ute, här är några bilder från min promenad imorse:
 
Nu ska jag ta och göra lite annat. Bloggar kanske senare! 

En vacker solig vinterdag!

Låter bilderna tala för sig själva. Idag vaknade jag upp till att solen sken, underbart! Men det hade gärna kunnat vara några grader varmare.. 
 
Tidigare ikväll testade jag att åka skridskor uppe i rinken efter 100 år kändes det som! Jag var som Bambi på hal is och det hjälpte ju inte mycket att skridskorna inte var slipade på några år, så jag gick ingen fart utan gled bara... Menmen hoppas att det går bättre på tisdag då jag ska åka med klassen på idrotten. Förhoppningsvis är min fot snäll mot mig och låter mig åka, den visade idag att det inte var okej.. (Yup I'm a psyko!) 
Nu ska jag ta och slagga, återkommer imorgon med lite fler bilder kanske.
Godnatt. 

STRAX: PROV!

Nu sitter jag och småpluggar lite innan ekonomiprovet i samhälle! 
Denna vecka har jag varit i skolan varje dag förutom måndag ^^ 
menmen bloggar senare!! 

Bara skitdag!

Just nu sitter jag i sängen och målar mina naglar som typ händer en gång om året ^^ Nämen jag vet att dem snart går sönder annars så.. 
Idag har jag varit hemma pga lite saker... Aja, ska lägga mig och läsa ''Låtsas Kungen'' nu.. 
hejdå!

Skola

Gud vad jag verkligen hatar skolan. Det suger att vara tillbaka! Inte ens roligt att se alla igen >.< 
Menmen nu har jag idrott, vi har teori och sen har vi bara pedagogikst ledarskap innan vi slutar 16.40... Fun! Är hemma vid halv 7 eller kvart över 6? Tiderna är ju ändra de så jag vet inte längre när jag är hemma.
Är så jävla trött, har nog aldrig varit tröttare.. De roligaste vi fått veta idag är typ att våran lärare är gravid XD Det är ju alltid kul men bebisar ;) 
Nämen hahah läraren sa till att  jag var tvungen o stänga ner så jag hann inte avsluta hära..
Nu sitter jag i hemvisten och väntar på att lektionen börjar om 45 minuter ^^ Sen heeeem! Känns som om jag inte har sovit på år! 
Aaja, hejdå. 
 

I may be just a dreamer with my feet still on the ground...

Blev inget bloggande igår, varför vet jag inte riktigt men jag gjorde annat. Just min mamma fyllde år så jag åkte hem (sov ju hos brorsan eftersom jag var barnvakt) och så fikade vi här hemma. Sen var jag med Johan, vi åkte moppe ute på isen- SÅ JÄVLA KUL! I början var det väl lite pirrigt i magen för man undrade om isen verkligen höll när 2 flakmoppar, en cross och en fyrhjuling med pulka efter åkte omkring men det gjorde den ju! Såklart så var jag ju tvungen att testa att åka i pulkan, oh my god, så roligt! :D 
 
Idag ställde jag klockan på ringning vid 7 eftersom jag ska upp så tidigt imorrn, jag gick inte upp då men låg och kollade på Grey's Anatomy innan jag käkade frukost ^^ Annars så har jag varit ute med hunden på en prommis, inte så lång men den duger åt honom. Snart ska jag och Johan iväg ^^ Eller asso vi ska ju vara kvar på ön men ska gå/jogga/springa en bit ^^ Nu jävlar..
Min lilla pojke sover så sött, han log när blixten fixade sig ;) 
Bilder från igår :P 
Gulligt får! 
Mitt framtida boende ;) 
 
Nu ska jag dra, hejdå! 
 

Tack!

Jag sitter här i soffan med en sovandes Liam bredvid mig. På tv:n visas Polisskolan 3, seriöst är det ett skämt eller?! Det finns inget ord som kan beskriva filmen, mesig, tråkig? Nä det finns inget. 
Jag är bara så trött på vissa personer asso! Varför kan dem inte bara ta och göra det dem är bra på, måste dem ge sig in i ''mina områden''? Fuck you!! Du kommer aldrig bli lika duktig som jag! Jag är bäst! Så det så, du är bara en patetisk liten varelse på denna gjord. Vi möts efter lovet! Ska bli så trevligt...
 
Jag funderar på om jag ska ta och kolla på nått avsnitt av Grey's Anatomy eller om jag ska kolla på den värdelösa filmen på TV.. Grey's såklart! 
Dessutom så har jag idag för första gången testat Cola Cherry, körsbärssmak, och ja jag vet att jag ligger lite efter! Men jag är inget fan utav cola så har inte kännt att jag velat testa, men den var helt okej! 3/5 ifrån mig. 
 
Nu säger jag godnatt för jag tror inte att jag kommer att blogga senare.. Ska iallafall försöka hålla mig vaken tills Jimmy och Sofie kommer hem. 
 
 

Myys!!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Toy story 3 med underbara Liam :)
Jimmy och Sofie är iväg med kompisar och ska se nya bond filmen på bio så jag sitter barnvakt :)
Liam är jättetrött så när filmen är slut så ska jag försöka att lägga honom :)
Bloggar senare!


Dagen hittills!

Jag gick upp lite senare än tänkt ^^ men käkade frukost och startade en maskin med tvätt sen klädde jag på mig och gick ut med hunden på en låång prommis med Johan ^^ Gick och kollade in mitt framtidsboende ;) Hahahah ni kommer älska det! Lägger upp bild på det senare ^^ 
Nu skypear jag med min kära blinda lilla gulliga Denise och vi pratar om en massa roligheter ;) 
Bloggar senare! 

I'd rather be strong on my own, I'd rather try make it alone, I'd rather find a way to be free then be your remedy.

Heiijsan hoppsan! 
Nu är det dax för mig att gå och sova, klockan (mamma) ringer 9 imorgon. 
Jag har inte gjort så mycket idag utan vr ute med hunden men det regnade så ville inte ta med kameran denna gång.. Vi såg hästar, höns, får, rådjur och en älg ^^ Här på ön är det som på en cirkus typ ^^ 
Aja, sen har jag duschat och tagit det lite chill.. Skulle dragit till Amandas pappa men det blev inget för han ville inte att vi skulle va där :/ 
Drog till Johan en snabbis oxå för att fixa in ny musik till telefonen som han var så snäll att fixa till mig :P 
Varit ute på en mellan prommis innan jag gick in och gjorde fruktsallad och åt, så himla gott! Han dock inte fota den eftersom jag var så sugen ^^ 
Men nu ska jag ta o suzza lite xD Jag och Johan ska ut med hundarna på en lång prommis imorrn och jag ska visa honom ett fett läskigt hus XD Hahahh no life on this island! 
Men godnatt då! 
Vet föresten inte om ni kan läsa rubriken så här är den xD : 
''I'd rather be strong on my own
I'd rather try make it alone
I'd rather find a way to be free then be your remedy.''
 
Nu: soooooooova!! 
 

Jaha.. Är det Torsdag? :O

Asso det som är bra med skolan är ju att man håller koll på vad det är för dag. Jag och min kompis pratade om vad det var för dag och då hade det inte ens gått en vecka på lovet! Fatta att man inte bryr sig. 
Iallafall, jag somnade väl tidigt igår och gick upp vid halv 11.. 
Nu ska jag klä på mig och gå med hunden på en långpromenad! :) 
Bloggar senare, får se om jag tar med kameran :P 
 

Tänkte bara..

Berätta att jag faktist ligger i sängen för natten, kommer kolla på något avsnitt av Grey's Anatomy innan jag stänger ner för gott. Nej men för natten :P 
So to you all a good night! 

Premium?

Just nu sitter jag i min soffa och lyssnar på musik på spotify, jag funderar på om det är värt att skaffa premium.. Det är ju fett skönt att kunna lyssna i mobilen, men 99 spänn i månaden... What do you think? 
Jag lyckades somna inatt, eller ja jag somnade väl vid halv 4 tiden men sov inte så länge så ska nog gå bra att somna innan 01.00! ;) 
Idag har jag varit ute med Bamse på en låång promenad vilket var jätteskönt! Jag gick i rask takt, powerwalkade, i lite mer än 1 timme :P  Annars har jag inte gjort så mycket idag, kollat lite på TV och gick till Johan en snabbis för att se om en sak fungerade på hans dator men ikke sa nicke! ^^ Så jag gick hem igen och nu sitter jag här ^^ 
Läser lite bloggar och så :P 
Men bloggar senare! Bye. 

Grey's Anatomy..

Jag har försökt sen 11 att sova men lyckas inte. Tänker vara så duktig utav mig och vända tillbaka dygnet den här sista veckan innan skolan börjar men just idag lät mamma mig sova och då vaknar jag ju vid ett -.-' Good luck Elin! 
Ska nog kolla på ett avsnitt av Grey's Anatomy, har verkligen fastnat för den serien! Älskar att se alla operationer, blod, inälvor ^^ Well yeah, I'm a psyko :P 
Bloggar senare idag! 

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka på riktigt, jag har bestämmt mig för det! Jag har även fått ny inspiration utav en annan bloggare så känner att jag är redo för att komma tillbaka. 
Har ni gjort några nyårslöften? Det har jag, fast jag håller dem för mig själv :P Mitt nyårslöfte till er läsare blir iallafall att detta år kommer jag blogga 2 gånger om dagen, om det inte uppstår en situation, och det ska komma upp en header på bloggen. 
Iallafall, idag har jag inte gjort mycket, vaknade vid 1 och har varit ganska seg hela dagen så har bara chillat framför Grey's Anatomy och varit ute med hunden. Senare blir det nog en skön promenad med Amanda, hon behöver prata lite.. 
Menmen finns inget mer och säga riktigt! 
Så bye! 
It's the thoughts about you that keeps me smiling.

Gott nytt år!

Eller ja något sånt. Jag har bara varit hemma och firat eller firat o firat, kollat/fotat lite raketer och sen gick jag in. 
Jag stör mig riktigt på att folk säger ''Det här kommer bli mitt år! Det kommer bli bättre än de förra!'' Det stämmer inte, varje jävla år blir bara värre och värre! Jag säger bara sanningen. 
Nu ska jag krypa ner i sängen helt ensam och kolla på Grey's Anatomy, har nästan sett klart säsong 3.. Nästa år ska jag fan heller vara ensam på nyårsafton punkt slut. 
Om 8 dagar börjar helvetet igen, skolan asso, och jag känner mig så jävla otaggad så det finns inte! 
Aja, nog snack ifån bitterfittan jag. 
Liten bildbomb, godnatt. 

RSS 2.0