Lunch

Har precis haft matteprov och det kändes INTE bra! Jag kommer får ett rent F på det och kommer behöva göra om. 
Idag är en dag då jag hatar allt och alla.
Får se om jag drar till stallet idag, beror på liksom.. 
Nu ska jag vara fejkgladsocial med Denise, Emelie och Melina. 
 

Pluggpluggplugg...

Just nu sitter jag och över lite på matten som vi har prov på imorgon.. Sen måste jag skriva klart mitt tal som jag inte hann igår... Blir ingen zumba för mig ikväll, hinner ju inte med allt! Matten sket jag i direkt eftersom facit inte stämde och jag fattar inge XD 
Aja, tal nu. hejdå! 

Jahapp..

Känner mig som en uppblåsbar sköldpadda lika stor som en val med cancer. 
Vad fick ni för bild i huvet nu? ;) Min e iallafall ganska najjs xD
Nu ska jag ta o sova, har lite huvudvärk men förhoppningsvis försvinner den! 
Godnatt alla mina läsare :)

fuck it?

Fuck svenska. Fuck talet. Fuck Grazyna. 
Det går skitdåligt att skriva mitt jävla tal, jag skriver en sida, tar bort mer än halva. Varför kan jag inte få till det bra? Imorgon ska vi läsa upp dem, egentligen var det igår menmen.. Min klass är specialister på att skjuta upp allting! Jag säger inte att jag är bäst på allt eller så utan mer att det är fler som är som jag, gör allt i sista stund och nöjer sig med E. Oftast
På fredag har jag matteprov oxå, det kommer gå skitdåligt! 
Finns inte något mer o säga nu tror jag.. Ska jobba med talet. 
 
P.S: Jag är en utav Sveriges dummaste ungar. - Citerat av pappa precis. 
 
 

Naturkunskap=

BORING!! 
Just nu längtar jag bara tills jag slutar :P Ska göra något med Kim efter skolan så vi får väl se vad vi hittar på :) 
Jag känner att jag är hungrig nu men efter denna lektion som slutar om 40 minuter så har jag matte i en timme -.-' SEN lunch! Det blir tydligen makaronipudding med broccoli och quornfärs. Det finns även grekisk couscouspytt, falafel och vegetarisk lasange.Låter inte så gott med jag måste ju äta! >.<
Aja... Fick åka dubbelbuss imorse med Hilda, vi satt där uppe och självklart satt vi längst fram!! Så jäkla skönt, jag gillar det, att sitta och titta ut genom ett fönster och bara luta sig tillbaka :) 
Nu har läraren kommit tillbaka och även fast han tror att jag jobbar så måste jag nu göra det :P 
Bye! 

Godnatt

Nu ska jag lägga mig och kolla på nått avsnitt av andra avenyn, ska till skolan imorgon så det blir att gå upp 6 -.- 
Mina tankar just nu är bara på en enda person i hela världen. Jag vill bara ha den personen här, nära mig. Men jag får snällt vänta tills imorgon :P... 
GodNatt! <3 

Byta!

Nu tänker jag gå och byta min piercing, även fast det är en månad kvar innan jag får ;) 
Vill ju testa att ha ring! Bild kommer efter!

Usch, fy och blä!

Mitt huvud värker som bara den! Ipren hjälper inte heller.. Ligger nu i sängen och kollar på Andra avenyn, sov knappt något inatt så jag pallade inte imorse. Somnade om till halv 12 och vaknade med huvudvärk, fun!
Aja, nu vet ni det. herrå! 

Kan inte sova..

Har precis tagit ipren för min jävla mensvärk.. Är trött oxå men kan inte sova >.< Fast ska försöka med det nu, Godnatt!

Auschwitz

Blir faktist arg att det inte finns mer filmer på swefilmer.com om just andra världskriget och koncentrationslägrena! Jag är på ett sånt humör och tycker att det är ganska interessant att se hur judarna och dem handikappade hade det. Jag skulle faktist vilja åka och träffa någon som har överlevt ett koncentrationsläger, det skulle vara spännande att få veta exakt hur den personen har levt sitt liv. Undra vad alla tyskar tänkte när de var tvugna att låta alla i koncentrationslägrena gå, hur skulle de nu kunna fortsätta leva ett ''normalt'' liv efter de? Att veta att deras ''fiender'', judarna, får gå lösa i världen. Skulle dem klara av det? 
 
Har ni sett ''Pojken i randig pyjamas''? Om inte, se den! Den är så jävla bra och sorglig! 
Om man utgår från den filmen så tror en 8-årig pojke att hans pappa är en sådan soldat som vill alla väl och är hjälpsam och omtänksam mot alla. Han blir inte informerad om vad det är som pågår i landet. Inte ens när han kan se koncentrationslägret från sitt fönster förklarar ingen något för honom, han tror att det är en bondgård och vill gå dit för att leka med barnen. Hans mamma säger att det inte är en bra idé och när pojken frågar varför får han bara till svars att dem är lite konstiga och dem går ju bara runt i pyjamas. Eftersom pojken är så nyfiken och vill bli utforskare när han blir stor så  tar han sig till koncentrationslägret en dag. Där sitter en pojke, som är i samma ålder som han själv och har på sig pyjamas. Pojkarna börjar prata med varandra och blir kompisar. Pojken blir lite förvånad när han får veta att den andra pojken, som bär pyjamas hela tiden, är jude. Hand privatlärare har berättat för honom att judarna förstör hela deras värld. Pojken struntar i det och ger mat till den judiske pojken. En dag får pojken reda på att den judiske pojkens pappa är försvunnen och han erbjuder sig att hjälpa till och leta efter honom. Pojken får en pyjamas utav den andra pojken och tillsammans gräver de ett hål så att han kommer igenom in till lägret. Där inne märker pojken att det är lite skrämmande och vill vända om men tycker synd om sin kompis och de fortsätter leta efter pappan. Dem börjar i baracken och precis när dem kommit in börjar soldater skrika att dem ska ut och skynda på! Dem blir ivägkörda in i ett rum, beordrade att ta av sig kläderna och sen fördes dem in i gaskammaren. Judiske pojken var rädd och pojken tröstade honom med att säga att det bara var en vanlig dusch. Gasen börjar komma in i kammaren och vid den här tiden har pojkens mamma, storasyster och pappa, som var översta befäl på lägret, upptäckt att pojken var borta och var påväg mot lägret. Men dem kom försent. Där stod pappan, som just hade mördat sin egen son, mamman hade förlorat både sin son men ändå sin man som hon tyckte var ett monster och systern som förlorat sin bror. 
Det är här i filmen jag börjar gråta. Det är så otroligt modigt av pojken, även fast han inte visste något om koncentrationslägret och vad som hände där, att gå in för att hjälpa sin kompis och lugna honom när han blev rädd!! Jag ger all respekt till honom. Så liten. Så modig. Så oskyldig.
Det som jag nog tycker är allra värst är att ingen berättar för honom att det inte är en bondgård! Han går ju och tror det under hela filmen, han förstår inte ens  vart han är när han dör! Det är lite föräldrarnas fel kan jag tycka, okej att dem inte vill att ens 8-åriga son ska få veta vad som händer då han bara tror gott om folk men han är ju en liten upptäckare, som 2 barnsmamma borde hon ju iallafall fattat lite att han skulle ge sig iväg ditåt och upptäcka allt själv! Man blir så arg och ledsen när dem båda små pojkarna dör, dem är de osyldigaste människor man kunde hitta på just det stället! Att barn har blivit utsatta för koncentrationslägren är bara en hemsk känsla som det inte ens finns ord till!! Jag blir så arg. Frustrerad. Ledsen. 
 
Jag tycker att hela grejen med koncentrationslägerna var så otroligt barnsliga. Asso jag kan ju aldrig tänka mig in i den situation Hitler var i och känna vad han kände, tanka vad han tänkte.. Och det är jag jävligt glad över! Han var en iskall person! Om det är sant att hans Judehat uppstod när han inte kom in på en konstskola som ägdes av judar då tycker jag bara att han är barnslig. Han kom väl inte in för att det fanns andra som var mycket bättre än vad han var, det går ju inte att hjälpa liksom. 
Allt med andra världskriget och göra tycker jag inte är interessant, jag är bara nyfiken på koncentrationslägrena. Det ligger mer historia där vad jag kan förstå genom böcker och filmer och det är mycket mer interessantare att läsa om, speciellt om det var judar och hanikappade som överlevde och berättar sina egna historier. 
Skulle jag få chansen att möta någon som överlevt hade jag aldrig tackat nej, det spelar ingen roll om jag blir tvungen att flyga till Tyskland för att träffa någon, jag skulle betala biljetten, packa ner kameran och pennor och papper, göra en egen liten bok. Jag kan lova att jag skulle lära mig mer med några timmar att lyssna på en person som pratar om sina egna erfarenheter/minnen än vad jag lär mig på 18 år i skolan! 
 
Det här är mannen som ligger bakom allt. Så mycket obeskrivlig hat till honom! 
Förstår att folk blev glada när dem läste detta!! Hitler ställde till med så mycket dåligt!: 
 
Fyfan asso! Mår så jävla dåligt av att kolla på dem här bilderna! 
Nu måste jag få mitt huvud på andra tankar än det här.. Så film blir det att kolla på, någon komedi eller så! 
Men har du absolut inte sett ''Pojken i randig pyjamas'', gör det!!!
 
Nu säger jag GODNATT! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspiration

 
Bilderna är tagna från google! 
 

Monster High!

Jag och Mathilda såg den nya Monster High filmen förra veckan och den var verkligen sevärd tycker jag :) 
Dem är som Barbiedockor fast ja dem är lite läskigare/monsteraktigare ^^ 
Det är typ iallafall en utav monstrerna som inte vill skrämmas på Halloween och tillslut så typ startar hon en fest för människorna och alla monster för att halloween är en högtid att fira och man ska inte skrämma livet ur varandra. 
 
Halloween är ju en högtid som vi älskar och vi skrämmer livet ur varandra, det är de som är hela poängen! :D 
Personligen älskar jag halloween, här ute på ön kan man gå omkring utan att skämmas! I år gick jag dock inte men nästa år asso! :P 
Aja amigos, nu ska jag skypa mer ;) 

Älskar bilderna!

 
Nu jeklar ska jag börja fotografera mer, och på riktigt! Det är svårt att förklara men jag ska utveckla mig mer och vara säker på vad jag gör. Allt ska ha någon mening, bilderna ska säga något. Något speciellt. 
Nu har jag svenska, måste lyssna. 

svar!

Alla har valt att vara anonyma och det respekterar jag! 
 
Anonym: Vad är det bästa du vet?
Svar: Det är nog att fotografera! :) 
 
Anonym: Vad önskar du dig i julklapp? 
Svar: Äh, pengar, Iphone 5 och ett stativ till kameran :) ''Bara'' det tror jag ;) 
 
Anonym: Är du kär i någon? 
Vad vill du bli när du blir stor?
Har du planerat något roligt till jullovet?
Älskar att läsa din blogg! :D 
Svar: Äh asso kär o kär... njee men jag gillar en ja. När jag blir stor vill jag bli typ psykolog. Jag har inga planer alls inför lovet, allting kan hända! ;) Tack! 
 
Anonym7689: Vad tyckte du om att leka med när du va liten? Vad är ditt favoritdjur? =) 
Svar: Jag lekte väl med dockor och barbies tror jag XD Mitt favvodjur är hund men jag gillar måååånga ;) 
 
-: Hur mår du?
Jag mår bra. 
 
Fick en fråga till men eftersom den inte var seriös så svarar jag inte på den!. 
 

Förlåt!

 
 Jag har helt glömt bort att jag lovade att lägga upp bilder från Denises tjejmiddag, men dem kommer nu! Inte alla 289 kanske menmen ;) 
 
Lite blandade bilder på oss som var där Jag, Denise, Emelie, Camilla, Evelina, och Melina :P 
Nu sitter jag och har lärande och utveckling, ska faktist chocka läraren och be om hjälp! :o 
 

SISTA CHANSEN!

Fråga på nu! Imorgon tar jag och svarar på allt så passa på nu! 

pictures of the weekend :P

 
Underbara bilder ifrån Denises tjejmiddag kommer upp senare kan jag lova! 

ZUMBA!

Har nyss duschat och nu äter jag en kvällsmacka medan jag ska kolla på nån film eller serie :)
messa lite med Kim ska jag oxå göra!
GODNATT.
Min prins <3

Livet består av många val, att leva eller dö är en utav de största.


Inte bloggat på hela dagen ^^

För det har jag inte hunnit! Vi hade bara 2 lektioner idag sen så fick vi sluta för att lärarna skulle på brandutbildning och när de skulle gå så skulle vi egentligen börja svenskan så vi fick ändå närvaro både där och på verkstaden. Så jag slutade 11.55 istället för 16.00! :D
Det blev lite shopping och så till mig, hittade 2 par tröjor och ett par byxor :P Blev en sista sak till Liam i julklapp oxå ^^

När jag kom hem hämtade Linnea mig och vi åkte till stallet, hon har liksom häst och den är jäääätte stor! Menmen vi motionerade hennes systerdotters häst oxå, en liten shetlandsponny! :) Så jävla söt!
Jaja vi har gått mycket eftersom vi gick fram och tillbaka till ridhuset som är en bit bort.. Var i stallet i ca 3,5 timmar :P Jag är en sån tjej som älskar att vara i stallet, alla dofter och så. Fast jag tror däremot att jag är allergisk mot höt -.-' menmen, bara att bita ihop!
Nu ska jag strax gå ut med hunden, ska bara övertala Sandra att följa med ^^
Hejdå, bloggar kanse senare!

Pedagogiskt Ledarskap Nu!

Inväntar bara Jenny.. Inte så glad på henne från igår då hon frågade mig en massa frågor som jag själv tycker att hon inte har med att göra.
Tror att hon kommer nu men bloggar om jag orkar när jag kommer hem! Jag slutar 16.40 och är hemma 18.30...
Bye!

Barnkonversionen

Just nu sitter Jag och Melina i dramarummet och jbbar med våra tal som vi ska skriva av en utav artiklarna. 
Jag tycker att jag somnade rätt tidigt, som vanligt asso! Men imorse va jag så jävla trött! Somnade på bussen, och även på ersättningsbussen fast då fick jag bara panik och trodde att jag missat o gå av ^^ 
Nu messar jag lite med Kim <3 Och ja, bloggar senare! 

Den bästa dagen på LÄNGE!

Imorse fick jag som sagt ett mobilskal, rosa med vita prickar :D 
Sl var väl inte direkt någon lycka imorse, det är första dagen på 2 veckor som det är ersättningsbussar mellan Nynäshamn och Västerhaninge, våran buss imorse vände och åkte tillbaka till ösmo -.-' Aja orkar faktist inte förklara det. Är bara så jävla trött på horfittsl! 
Skolan idag gick väl sådär.. Okej fast hallå, det är skolan liksom! 
När jag äntligen kom hem (slutade 14.40 och kom hem 15.30) så tog jag det chill i soffan och fick en till present, ett objektiv till min kamera :D Med mycket längre zoom än vad jag har redan så jag är just nu HAPPYFACE!! 
Fick även en liten sak ifrån Johan, så gulligt utav honom ;) 



Tycker iallafall att det var supergulligt av honom att köpa något till mig, han behövde absolut inte det!! 
 
Jag ska snart gå ut på en sista prommis med min prins <3 
 
Träffade dessutom min andra lilla prins idag på ersättningsbussen, har var så stolt när han visade mig sina nya barbapappa leksaker :D <3 Sweetheart<3! Bilden tagen igår. 
 
Nu ska jag ta och gå ut en sväng, fast först ska jag bara prata klart lite med Johan på skype ^^ 
Hejdå!

30 Minuter!

Då slutar jag. Jag får gå 10 minuter tidigare om jag jobbar hemma, och självklart så kommer jag ju göra det! ;) 
Jag är hemma halv 4 idag och det suger! Kommer äta och gå o lägga mig typ. 
Dagen har väl varit bra fast en liten sak imorse gjorde hela bussen irriterad. Men nu ska vi göra en hörövning, hejdå!
 

Grattis på födelsedagen Elin!

Tänk att för 16 år sedan, på mammas och pappas 1 årsdag, kom jag till världen. 53 cm och 4110 gram ren kärlek. Jag var så söt! 
Igår fick jag som sagt pengar och en biocheck och ja blommor och choklad. Idag har jag fått ett mobilskal.. 
Bilder kommer senare men jag säger bara GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL MIG SJÄLV! :D 

Frågestund!

Nu har alla släktingar åkt, jag fick pengar och blommor, lite choklad oxå ^^ Men så fick jag ju piercingen i förskott utav mormor så jag e nöjd :D
Tänkte ha en liten frågestund nu på bloggen, bara att kommentera eller mejla mig på: [email protected]
Så fråga på! Jag svarar på alla frågor jag fått in nästa söndag, om en vecka asso! :P
Nu ska jag äta men bloggar kanske senare!

1 DAG!

Imorgon joinar jag resten av klassen, jag blir 16 :D Förvisso är typ mer än halva klassen redan 17 menmen! 
Om typ 10 minuter så kommer tjocka släkten hit, eller så stor är den ju inte ^^ 
Min outfit idag är ett par typ aprikosfärgade tights och ett vitt linne med ett tryck på, bilder kanske kommer senare! 
Tänkte bara att jag skulle skriva något ifall jag glömmer bort det senare.. Hejdå! 
 
P.S: Morfar är första som kommer ;) 

Lördag..

Idag åkte jag hem från Mathilda vid kvart i 12, hon skulle ha handbollsmatcher idag och jag hoppas att dem vann! Jag var med och kollade när hon spelade i Eken Cupen, dem var bara så jävla grymma då! Och då var det liksom en halvmeter lera dem fick springa i och självklart så slängde dem sig efter bollen oxå, vita tröjor- inget för Sorunda tjejerna 00:or!
Jag fick dock vänta i ösmo en halvtimme eftersom våra bussar inte matchar in varandra.. Så gick hem till Jimmy ett tag fast han o Liam skulle sova så jag satt i köket o snacka med Sofie :P Fick bära Liam till sängen oxå, myys!
Och mer mys blir det imorgon! Då ska släkten komma och fira mig, DET ÄR JU BARA 2 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER 16!!!!!!!!!!! :D
Fast då slutar ju tågen mellan nynäs och vh gå så jag kommer få åka ersättningsbussar varje dag! På en dag kommer jag åka 6 bussar och 2 tåg...
Aja, nu ska jag lägga mig och kolla på film, imorgon kommer jag skriva lite om en film som jag och Mattis kollade på igår, det är en barnfilm men den är ny så kan ju vara roligt att läsa om den ;)
Linda ligger nu och kollar på VÄRLDENS BÄSTA Barbie film, Prinsessan och Popstjärnan! Jag kan ju typ alla låtar i filmen och när jag sjöng dem så kollade hon bara på mig med en öppen mun, så jag frågade om det var coolt att jag kunde dem- Nej, jag vill lyssna! Tack för den syrran...
Godnatt!

Mathilda

Just nu ligger vi tjejor i sängen o babblar på som bara tjejor kan! 
En liten uppdatering tänkte jag att ni skulle få,provet gick skit dåligt asso! Just shoot me in the forehead and I'll be dead. Now please. 
Men nu måste jag starta om datan och förhoppningsvis så harjag internett efter! 
Bajsbajs! :D 

LUNCH!

Just nu har jag lunch, engelskan börjar 12.10 och vi slutar 13.00!! :D Då blire o skaffa energidricka o sen dra till Mathilda ;) 
Hörs senare! 

Fredag!

Om jag längtar tills denna skoldag är slut! Det är helg och jag ska ha en bra helg har jag bestämmt. 
Ikväll ska jag ha en tjejkväll med Mathilda hemma hos henne, vi ska snacka så mycket skit vi bara kan och kolla på film och bara mysa ner oss. Införskaffa lite energidricka bara :P 
På lördag så kommer åka hem och typ städa, baka och chilla. Söndag och släkten kommer för att fira mig eftersom jag fyller år på måndag. Jag längtar faktist, då är jag ju inte den ända i klassen som är 15.. 
Nästa fredag, om en vecka så kommer jag ha tjejmiddag hemma, vi kommer ha så trevligt så ^^ 
Nu kom Jenny så jag måste tyvärr sluta, bloggar senare.
 
P.S: Prov nästa lektion, skjut mig. 
 

Snart: Dejta kudden!

Helt slut efter kvällens zumba! Jag liksom gick hem, ut med hunden och duschade snabbt. Nu sitter jag och Melina och pluggar inför provet imorrn och det känns som om det kommer att gå bra! :D 
Men eftersom vi ska upp 6 imorrn så tror jag nog att vi inte är uppe mer än 10 minuter till (23.00) ^^ 
Så sociala jag säger godnatt! 

Samhälle!

Prov imorrn och vi ska nu plugga till det. Kommer att gå skit, det vet jag redan. Menmen måste försöka iallafall. Imorgon ska jag oxå ha tjejkväll med Mathilda, snacka skit och kolla film typ.. Jag ska köpa energidricka till oss, vet dock inte om hon får dricka det för sin mamma men skit i det! 
Elin bjuder! 
Nu måste jag sluta, hejdå :P 

Torsdag..

 Fan. Bara. Torsdag. Just nu har jag svenska och Emelie o Denise redovisar. 
Ville verkligen inte gå upp imorse, sängen var såå skööön! Och Spike trampade på mitt ben så jag är helt lerig -.-' 
Aja, bloggar senare nu ska jag väl jobba på mitt tal :P 
Och en sak till, fyfan vad jobbigt det är att va inne på fejjan när exakt alla skriver om Zlatan, skulle vi andra vara intresserade av det så skulle vi själva kolla på matchen, vi vill inte se era dumma statusar om det!! Man blir så jävla arg.
Hejdå!

Plugga..

Jag har samhällsprov om riksdagen på fredag och nu är första gången jag pluggar till det >.< Inte så bra men jag svarar på frågor som finns till en text och jag verkar kunna dem hittills så det är bra ^^ Jag skypar lite med Melina samtidigt oxå, hon ska följa med mig hem imorrn efter skolan och vi ska träna och plugga blire väl :P Självklart stannar hon över natten! (men bara för att det inte går några bussar) ;) Nu ska jag fortsätta plugga lite och vara duktig, kan inte få F på ännu en grej i samhällskunskapen!
Får se om jag bloggar senare, bye!

Sovmorgon!

Så jäkla skönt det är att ha sovmorgon! Jag skulle egentligen gått upp kl 6 imorse men istället blev det halv 9 :) Gissa om jag känner mig utvilad :P Jag slaggade i Liams rum inatt och det gick superbra, han sov ju med brorsan och Sofie ^^ Jag skulle ha börjat 08.25 idag men det blev 10.55 istället :) 
Idag när jag kommer hem så ska jag gosa med min hund och gå en lång prommis med honom, och Hilda om hon är hemma på ön :P 
Sen blire väl att duscha och gå o lägga sig :P 
Aja, bloggar mera senare! 
Bajsbajs. 

En liten uppdatering..

Eftersom jag inte har bloggat på typ en vecka så tänkte jag att nu var det rätt tid, jag sitter hemma hos brorsorna i deras kök kan man säga och är tyst medan Jimmy nattar Liam, tror faktist att de båda sover! XD 
Idag har varit en ganska chill dag, även fast jag har varit skit förbannad. Hade salsaprov i idrott och fick E på det, vilket motsvarar ett G så jag är ju nöjd! :P
Jag hade även utvecklingssamtal idag och tycker att det gick bra.. Alla lärare har dock skrivit samma sak om mig, ''Jag vill se att du tar mer plats i klassrummet på lektionerna''... Blablabla som om det kommer o hända! Jag är inte en sån person som gör något sådant. And that's who I am!! 
Jag fick iallafall sluta 40 minuter tidigare än alla andra i klassen och dem tyckte såklart att det var orättvist men då sa min mentor lite saker och jag med sen gick jag argt därifrån. Våran konversion (typ):
Emelie: Men varför får du gå? Ingrid.. 
Ingrid: Jo men hon bor ju mitt ute i ingenstanns och får skjuts hem nu. 
Jag: Asso vet du hur mycke dem har mobbat mig för de? Milla frågade mig om jag hade el därute!!... 
Ingrid: Ja men det finns de ju typ inte. 
Jag: Asso fan vad taskigt! Nu tänker jag inte komma imorrn! 
Sen stormade jag ut därifrån och var såklart arg, asso okej jag bor på en ö men vi har ju förfan elektricitet! Hur ska jag annars kunna komma varje dag med en fullladdad dator och telefon... Så imorgon kommer inte bli en rolig dag.. Kul, pappa satt typ och berättade för Ingrid om mina utbrott som jag har hemma och hon ba: Va? Det kan jag ju inte tänka mig att du gör! Får du så i skolan oxå? XD Asso självklart att jag berättar något då ^^ 
Menmen nu har ni hört lite iallafall, ni får lite bilder här oxå på mig och Liam, så ha en bra dag och jag ska försöka att blogga mer! :P 
Hejdå! 
 

Typ Naturkunskap...

Just nu skulle vi egentligen ha naturkunskap fast Micke är hemma och vabbar :) Istället får vi sitta och jobba med det vi behöver och så får vi sluta en timme tidigare eftersom vi har verkstad idag i 2 timmar. Klockan 14.00 ska vi som inte redovisat göra det för Jenny, jag och Amanda ska göra det, vi gjorde vårt arbete igår ^^ Fast jag har hälsosamtal med skolsköterskan då så vi får göra det efter ;)  
 
Nu ska jag göra matteläxan som skulle in i måndags... 
Hejdå! 

Kanske dags att skriva ett inlägg?...

Jag har just nu lunch men sitter i klassrummet med Melina och väntar på att våran favvolärare Sara ska komma och vi ska kunna ha samhälle... 
Jag glömde idrottskläder hemma och Jenny kommer dampa sönder på mig och Amanda... Den här dagen går ju bara att älska! -.-' 
Finns inte så mycket mer att säga... Jag har ju piercat mig igen, en till labret :P Menmen aja jag orkar inte skriva just nu... 
Vi hörs väl! Jag bloggar när jag kommer hem om jag inte ska fortsätta att planera lite :P 
 

Everything was just perfect when I was little


19 Dagar! <3

Nu börjar jag räkna ner, eftersom dagen bara börjat så är det 19 dagar tills jag fyller 16! :) 
Så vad har hänt sen jag bloggade sist? Jag piercade mig för 3 dagar sen.. Bild kommer! 
Jag har äntligen träffat Nadja och vi hade massa mys med Paranormal Activity- maraton :P Första gången hon ser på ''skräck''filmer, inte för att dem e läskiga! 
 
Igår var det ju Halloween, massa barn gick bus eller godis och jag fick bild på några, fast dem ligger kvar i kameran än så länge! Annars så har det inte hänt mycket..
Idag ska jag färga håret, ÄNTLIGEN!, mamma och syskonen åker på kryssning, pappa jobbar men sa att han kommer hem tidigt. Hemma blir jag med hunden, inte för att jag har så mycket emot det xD
 
Nu ska jag kolla klart på filmen jag somnade till igår XD 
 
 
Hejdå!

RSS 2.0