Back for the moment!

Jag ser att det är många som har hållt sig kvar och har gått in på bloggen för att kolla om jag har uppdaterat. Så till er stora förtjusning har jag tagit mig ork för att skriva lite om vad som har hänt den senaste tiden. 
Vi hade julavslutning den 20 och det gick bra eller vad man säger.. Jag åkte dit bara för att få mitt busskort egentligen. 
Dagen efter, fredagen, så åkte jag och Saga till stan för att handla alla julklappar och det var supermysigt att få vara med min gossegroda <3 Det var inte alls så mycket folk som vi trodde att det skulle vara ^^ 
Bilder tagna från helgen :) 
Jag tog det lungt helgen innan jul och hjälpte till hemma med allt fix och trix. 
Julafton, nästan hela släkten kom hit förutom morfar och Kerstin som åkte till min morbror och kusiner i Vallentuna.. Vi som var här hade det mysigt, Liam blev så glad när han hörde att tomten hade paket till honom så att han hoppade och skrek glatt :) 
Juste jag har inte berättat det här men jag ska bli faster igen! Liam ska få ett litet syskon, jag tror att det var i Mars :P Så i Januari får vi reda på om det blir en prinsessa eller en prins till ;) Oavsett vad blir alla lika glada ändå men jag hoppas på en tjej ;) 
Jag fick ett stativ till kameran utav morfar, pengar och lite små saker annars i julklapp ^^ Nöjd fast ändå inte :P 
Lite bilder som jag tog under allt ;) 
Min lilla pirat <3 
Annars så har det nog inte hänt så mycket.. Jag och Johan var på mellandagsrean i stan igår och jag kom hem med ett par byxor och två tjocktröjor, tröjorna var det inte rea på men jag gillade dem verkligen! ^^ 
Snart är det nytt år och allt, jag har redan bestämmt mitt nyårslöfte, har du? 
Här kommer andra bilder jag har tagit på senste tiden. Och med det avslutar jag detta, hoppas ni hade en bra jul och jag önskar er alla ett bra slut på 2012 och en magiskt början på 2013. 

Orkar bara inte!

Så ni får helt enkelt klara er utan mig tills jag orkar igen! Det är är mitt sista inlägg på några dagar, hejdå! 
Jag och Rocio! 
HEJDÅ!
 

.

....

Tjoo Måndag tjoo lunch..

Jag har precis haft Lärande & Utveckling vilket jag tyckte gick bra, jag jobbade på som en liten maskin. Vilket är bra för att vara jag. Just precis nu sitter jag ensam i hela hemvisten i soffan och väntar på att matten ska börja 11.55. Det är lunch men jag käner inte för att äta.. 
Mitt batteri på datan baar typ helt plötsligt försvann, vilket det aldrig har gjort förut.. Min laddare ligger ju liksom hemma -.-' Och nyss dog den, hoppas bara att den inte dör helt och hållet. Jag kommer nog vara tvungen att göra mitt tal idag för klassen och bara tanken på det får mig att börja gråta. Om jag inte gör det så kommer jag att få F i svenska.. Men hon måste ju förstå?! Vad händer om jag verkligen vägrar? Om jag bara går därifrån? Hon lyssnar ju inte direkt på oss heller. Jag kan göra det för bara henne, eller några till som jag känner okej för men inte inför hela klassen. Jag sitter just nu med gråten i halsen.. Varför måste jag vaar s jävla feg? Det är bara att gå upp och ställa sig där! Men jag vågar inte. 
Hejdå. 

PULKA :D

Igår vad jag i stallet med Linda som sagt, hon som är rädd vågade stå och borsta Peps helt själv. Hon red en bit på honom och jag gick bredvid, tillslut vågade hon oxå mata honom med en morot. Fick dock dra upp fingrarna och lägga moroten där... 
Efter åkte jag, Linda, Linnea och hennes systerdotter Saga lite pulka i backen =) 
På kvällen åkte jag flaka med Johan, det var awesome! ^^ Kvällen slutade hemma i hans kök med en kopp te för att det var så jävla kallt. 
 
Idag har jag för första gången i mitt liv åkt pulka bakom en frukt. Alice var duktig tycker jag även fast hon kanske var lite nervös.. Linnea galopperade, travade och skrittade. Kul var det!! 
Adam var oxå med, sen gjorde vi iordning maten till frukterna och jag var generös att dela ut lite morötter ;) 
 
Nu ska jag strax äta och efter det så ska jag dra till Johan.
BajsBajs! 
 
 

Today I will everything alright

Godmorgon mina små läsare! 
Jag har nyss ätit lite frukost och ska nu börja göra mig iordning :P 
Linda och jag ska till stallet och hon ska få rida på Peps, som hon har pratat om det! ^^
Linnea är där nu och mockar rent och så för frukterna, eftersom hästar finns inte ;) Fattar seriöst inte varför så många tar så illa upp vid den sidan, det är humor! Asso kom igen, låt oss andra ha roligt och skratta. Det betyder ju inte att ni som tror att hästar finns måste gilla sidan och gilla allting, ni får ju tro att dem finns om ni vill!! Ta inte så jävla illa och personligt! 
Jag ska iallafall leda världens sötaste oh gosigaste lilla granatäpple idag :) <3 
 
Efter stallet och frukterna har det bra så ska jag ch Linnea åka pulka i backen :D Linda följer väl med och det är okej ^^ menmen hur trevligt dethär än är så måste jag gå nu..
Adios! 
 

TRÖTT.NU

!!!

It feels like hell...

Igår så va jag som sagt med Linnea, eller hon bakade och messade mig vid 5 och sa att hon skulle till stallet så jag hängde såklart med ;P 
Mockade och fixade maten sen hämtade hon in Alice och Ditte (jag är bara liite rädda för dem då dem är större än mig i mankhöjd...) Hon sadlade Alice och fixade Peps sen ^^ Hon red och jag gick omkring med Peps, gick hem till mig för att Linda skulle få chansen att träffa lillen :P 
Alla barn blev fett glada när det kom 2 hästar i området ^^ Dem fick såklart klappa och då trampade Peps mig på foten xD Vilket gjorde ont fast ändå inte ^^ 
Linda ska typ få börja rida på Peps (jag ska gå bredvid och leda henne) :) 
Efter det och när jag var hemma var klockan kvart i 8 och då såg jag på facebook att det var zumba, vilket jag hade glömt bort ^^ Så bytte om snabbt och sprang upp, vi var bara 9 styckna x) Lite skillnad från första gången då vi var 37 utan alla småbarn ^^ 
Aja, efter det gick jag hem, ut med hunden sen in i duschen då jag fortfarande luktade häst XD Men självklart skulle jag ändå duscha! 
 
Imorse försov jag mig tydligen ^^ Men bussen kom idag och jag är i skolan, vilket känns som rena rama helvetet!!  Orkar bara inte. 
Nu har jag lunch men väntar på att sista lektionen ska börja. Engelska egentligen men Åsa är tydligen inte här så då ska vi ha Sara, vilket betyder ännu mer samhälle -.-' Jag kommer snart börja gråta! 
Hejdå!!. 

Pictures of the day!

Det här är vad jag gjort idag, och åkt pulka med Linda och Loke i pulkabacken ^^ 
Senare (snart) ska jag ta och va med Linnea o hitta på något här ute på ön.. 
Det har börjat snöa igen... Jättekul -.-' Får se om bussen behagar att komma imorgon... Och om den nu kommer så får för faaan inte tåget ha några jävla förseningar. 
Såhär ser det ut på våran parkering, vi har ju redan skottat bort ALLT en gång innan. Annars hade det ju varit dubbelt så högt ^^ 
Bara så att ni vet, INGEN utav bilderna är redigerade! 
Nu ska jag ta och göra något annat ^^ 
Så vi hörs! :P 

FUCKING JÄVLA SKIT Ö !

Jag skulle göra ett tappert försök att åka till skolan, men. Bussjäveln kom inte och när den ska komma så säger en som går förbi att han tror att bussarna går ifrån korsningen.. Fan då! Aja jag och grannen började gå dit fast ingen buss -.-' 
Jag visste redan det här imorse men mamma tvingade mig att gå, helt i onödan. 
Nu ska jag äta och kolla på julkalendern! 
 

KAOS!

Denna dag har bara varit kaos
Dagen började med att jag pulsade i snö upp till knäna (jag har på mig jeans och mina fodrade sneakers för jag har inga andra skor) tar mig ner till bussen och vi står ett tappert litet gäng där och väntar på bussen som kommer ca 10 minuter sen, vilket är okej. När vi väl kommer till Ösmo går 07.45 tåget 08.20, vi står där i mer än en halvtimme. Nu ska tåget gå 08.30.. Vi blir fett sura (asso jag och Hilda) så vi kollar upp när bussen hem går, 10.20.. Aja.. 
Nynäshamn tåget kom och 08.40 kom jag ifrån ösmo, vi åkte hem till hennes pappa så länge. Vi pulsade i snön som nu var ännu högre än till knäna, jag ska ta ett steg ut i gatan men vet inte att det är ett litet dike eller något där så jag åker ner och ramlar sen framåt.. Jaja jättekul, tar oss fram till lägenheten iallafall. Bytte kläder och värmde oss. Ringde pappa och hörde om han kunde hämta oss när han slutat, visst kunde han det men de skulle ta några timmar.. När han kom så handlade vi lite ifall vi nu skulle bli fast på ön och strömmen skulle gå.. Hemma var vi inte förens vid 19.00-19.30.. 
Jag har sen varit ute och lekt lite i snön med Linnea, fett kul asso! Mna blir aldrig för gammal för det!! :) 
 
Imorgon tror jag faktist inte att jag kommer att komma iväg till skolan och om jag nu gör det, hur tar jag mig hem om det blir som idag? Ska jag då sitta utanför skolan hela natten och vänta på att den öppnar på fredag? Usch.. Hemska tanke och jag håller tummarna på att bussen inte kommer! Liksom många andra på ön, ingen vill efter idag åka till skolan komenalt nu när det är snö ^^ Men ärligt talat, det är knappt plogat här ute och eftersom det ska fortsätta snöa inatt så tror jag inte att bussen kommer.. 
Hoppas eran dag varit bättre än min! 
 
Men nu är jag jävligt trött efter en lång dag så jag ska gå och lägga mig nu! GOD NATT!! 

Godmorgon?

Även fast det är snökaos ute så ska jag försöka ta mig ifrån ön till skolan! Även fast jag vet att bussen inte kommer att komma så ska jag gå ner och vänta på den. Vintern här ute suger! Speciellt när vi inte får plogning så man inte kommer ifrån ön.. FUCK SNOW! 
Aja.. Ska strax göra mig till en michelin gubbe och gå ner ^^ 
Ha en okej dag, det ska jag försöka med iallafall! 
 
Såhär ser det ut utanför mig.. Happy girl right now... 

gamlingar

Är det bara jag som tycker att gamla människor är gulliga? Iallafall när dem kollar ut genom fönstret och liksom har koll på allt som händer runt omkring dem. Min farmor och farfar bor i årsta i ett höghus, med höghus omkring sig och har koll på exakt vilka bilar som kommer och hur länge dem e borta.. 
Jag tycker att det är lite gulligt och kan inte sluta le när jag ser det, även fast det ibland är irriterande när dem tjatar på om det så är det ju ändå gulligt. Right?
 

snö, snö och mera snö!

Det ska tydligen bli snöstorm imorgon eller nåt sånt sa Sara, då håller jag tummarna på att Musköbussarna inte kommer för att dem har kört ner i diket eller så! ;) Eller att dem inte ens åker ut till Muskö för att det är för mycket snö och det inte är någon som plogar :P 
Jag är inget stort fan utav snö, det är roligt att leka i och åka pulka o så i några dagar sen tycker jag att det kan försvinna! Fast en vit jul vill jag såklart ha. Men ja.. En månad med snö räcker och då ska det självklart vara December men efter nyårsafton så kan det gott och väl försvinna! 
 
Från snö till något annat då, jag ser inte fram emot att komma hem, min syster har ont i örat och så har mamma fått reda på att det går magsjuka på förskolan... Hon var där igår liksom... USCH! Blir jag magsjuk kommer jag dö! 
Hatar det!! Liksom, håll era barn hemma om dem visar tecken på att vara sjuk, nej men ens eget liv och jobb går ju före barnets! Sjukt att vissa föräldrar tänker så! 
Avslutar med det.

Skola..

Nu sitter jag i skolan och läraren har inte kommit ännu, Grazyna är hemma och e sjuk som vi egentligen ska ha men Sara är ju så jävla snäll så att hon låter oss ha samhälle nu, och sen har vi lunch o efter det samhälle igen! HATAR DET! 
Nu måste jag gå! 
Hejdå! 

Godmorgon...

Jag har precis gjort mig i ordning och ska nu ta det lite chill. Egentligen hade jag väntat på mitt tåg i ösmo vid den här tiden, skönt att när jag egentligen skulle vara i skolan så åker jag härifrån ^^ Om det nu inte blir förseningar som det tydligen är på alla linjer -.-'
Jag kom på igår i skolan att jag glömde packa ner idrottskläder.... Så vi får se vad vi ska göra idag om jag kanske kan vara med på det ändå ^^ 
Aja, ska dra o packa lite nu.. Hejdå! 

Hemma! Typ..

Heii, just nu sitter jag i soffan med farmor och farfar ^^ Jag ska sova här ikväll så att jag får en skön sovmorgon imorrn :P Hade fått en ännu skönare men såklart så kommer Sara och förstör allt -.-' Die bitch die! 
Funderar på att se på Schindler's list ikväll..
Någon som sett den och vet om den e sevärd? 

SKÖNA UNDERBARA MÅNDAG...

Gud vad jag ÄÄÄÄÄÄÄLSKAAAAR måndagar. 
Hatar allt just nu.. Var iallafall aktiv på lärande och utveckling idag, fråga till o med Jenny om ''hjälp''.. 
Jag känner mig jävligt fake idag, speciellt mot några personer.. Blir bara så trött! -.-' 
Aja... Idag ska jag efter skolan åka hem till farmor o farfar, sova där och få en rejäl sovmorgon!! :D Börjar ju 10 imorgon ;) 
Menmen tågen är igång igen, tydligen så ska dem ändra tiderna när dem ska gå så typ allt blir helt fucked up!    >.<
Hejdå! 

Tomtenissen

Jag sitter just nu i sängen och ska sova, fryser ihjäl snart asso! Har varit ute och åkt flakmoppe med en kompis ^^ Kul men kallt! 
Hemma hos brorsorna var allt bra, jag fick i uppdrag att fota Liam till deras julkort :) Resultaten blev jag mer än nöjd över! 
Nu kommer det bilder på världens sötaste underbaraste tomtenisse <3 
 
Godnatt, sov så gott! 

God morgon!

Kvällen igår var bra, jag och Saga lyckades få en propp att gå i huset genom att bara ta ur en kantakt och sen sätta i den xD Loke var snäll som ett lamm och Spike var Spike...
Det blev mycket prat i sängen mellan mig och Saga och mycke skratt =) 
Vi sov tydligen som stockar inatt när Mia och Raffe kom hem, Spike började skälla o så och vi har inte märkt något xD Vi sov precis bredvid dörren oxå ;) 
Jag fotade Saga oxå medan Loke och Linda hade lite mys ^^ Och utan blixt var det svårt att få till ljuset menmen... Med rätta lampor så funkade det! ;) 
 
Idag ska jag typ bara ta det lungt, ska iväg och fira Jimmy som fyllde år i fredags :P Har blivit bedd om att ta med kameran och försöka få någon bra bild på tomte-Liam så att dem kan skicka ut julkort :P Och visst gör jag det! Han var ju här igår och var jätteduktig på att vara med på bilder och lyssnade till en viss del... ^^ 
Jag måste oxå plugga lite -.-' Känns som om jag verkligen har lust med det oxå! 
Aja, ska äta lite nu. 
Hejdå! 
 

God natt!

Loke ligger o sover sen en tid tillbaka. Spike har precis varit ute och kissat och nu ska jag och Saga krypa i sängs tillsammans (eftersom vi har gjort så att en propp gick= ingen el i hennes rum) och prata lite skit ;) 
Så nu säger jag godnatt! 

1 December!

Jag inviger December månad genom att ha en gosig dag tillsammans med Liam, Vi har varit uppe på julmarknaden här ute fast alla blev besvikna när jag fick ett sms att min kompis hade flyttat ponnyridningen :( (ända andledningen till att vi gick) Men vi gick hem och väntade på att pappa skulle komma hem och så åkte vi iväg till ridningen. Linda som sett fram emot det ortoligt mycket vågade inte rida... Bara för att Peps (hästen) buffade på mig och Linnea, han ville inte stå still så han visade det. Liam red faktist! En bit bara men det var första gången för honom och det är JAG som har bevisen på det! :) Dock blev dem inte så bra menmen. 
 
Ikväll är jag barnvakt åt Saga och Loke och hundvakt åt Spike ;P Jag och Saga ska ha en riktig mysig tjejkväll med mycket skitsnack ;) 
Det är ju SKITMYCKET snö ute! Jag är inget fan utav snön men lite mysigt var det o dra Liam i pulkan :) 
Har dock bara ett par skor som är korta.. Så jag får gå omkring i sockor och gummistövlar XD Menmen jag får ta o köpa nya någon gång, eller ta mammas eller Malins :P 
 
Jag har fått många fantastika bilder idag, på Liam, Linda, får... 
Här kommer dem, hoppas ni gillar dem! 
 
Älskar min lilla prins, han lyser upp mitt liv <3 
 

RSS 2.0