It's Friday!! :D

Och jag är på så mycket bättre humör än igår, eller jag intalar mig själv det ^^ 
Denise är med mig hem idag o ska sova här, fast vi kommer sova hos Samuel i hans stuga XD Det kommer bli fett najjs!! :D Kolla på film o snacka en MASSA skit. 
Annars så har det inte hänt så mycket idag.. Min lärare som jag hade prov med idag sista lektionen kändes det som om hon följde efter oss till tåget och vinkade glatt mot mig och jag bara fake log och gick fort därifrån ^^ Jag gillar inte henne speciellt mycket.. Hahah aja nu ska jag vara social med Denise :P 
Bloggar senare från mobilden kanske ^^ 
På bilden ser ni mitt nya halsband, ett kors. Nej jag är inte kristen och tror inte på gud men jag skapar min egen tro för att kunna följa min egen väg och bli det jag vill. 

Matematik..

Sitter på en utav de tråkigaste lektionerna med musik i mina öron :P Enligt mig så låter ju alla lektioner skittråkiga och dåliga men de e ju bara för att jag är så jävla skoltrött och allt är bara skit. 
Men aja, lunch snart och jag är hungrig fast det blir inte nån god mat.. 
Ingrid, min mattelärare har med sig sin dotter idag, Lily eller hur hon stavas och hon är skitsöt! :3 
men nu ska jag jobba lite så att jag inte får någon läxa ^^ 

ZUMBA!

Nu har jag duschat efter mitt första zumba pass, roligt, svårt, jobbigt. 
Det var svårt när man inte kunde stegen men när man väl lärt sig så blev de bra :) Det blev mycket skratt! Och det va jobbigt eftersom det snabbt blev varmt i det lilla rummet som var FULLT med människor, ja det bor faktiskt mer än 5 personer på muskö! men kul var det och jag kommer att fortsätta! 
Imorgon så ska försöka att komma ihåh o fota allt jag köpte idag o lägga upp här, det blev en julklapp till Liam som jag bara dog utav! Och liksom Milla :) Lite till mig oxå hittade jag ;) 
Ja o nu skypar jag med Milla och pluggar, vi har liksom prov imorrn och jag kommer få ett stort F eftersom att jag glömde halva i skåpet... men aja.. 
men jag tror faktist att jag ska kolla på film oxå, har börjat kolla på One missed call 2, självklart den japanska verisionen och den är bra! :D 
hörs imorrn! 
Godnatt.

usch på dumma skapande..

Jag tycker verkligen inte om att vara kreativ med händerna o så, ja allt! Leran idag på skapande lektionen vill jag verkligen inte hålla på med så jag sitter utanför och håller på med en annan uppgift vi fått. Slutar baaara om 1 och en halv timme och jag läääängtar!! Då blire shopping med Milla och käk förstås, jag kommer ju hem halv 8 ikväll och 8 står det zumba på schemat! Fett jobbigt. Men jag måste. Typ. Men samtidigt så måste jag tvätta idag, känner att jag verkligen har svårt att hitta några rena kläder nu ^^ Menmen jag hittar väl på något sätt att fixa allt ;)
Imorgon är det FREDAG, Ä N T L I G E N !!! Denise kommer ut till ön i helgen så hon ska få leka bonde med mig ^^
nu måste jag sluta, Lena är mig på spåret nu känns det som ^^

Samhälle!

Sitter just nu på samhällslektionen som vi har med Sara.. Inte kul! Vi har tydligen prov imorrn så jag o Camilla håller på att friska upp minnet lite ;) Efter denna lektion så har vi skapande med Lena i 3 timmar! Vi ska typ hålla på med lera :D Sen när vi äntligen har slutat så ska jag o Milla dra till cetrum och shoppa lite :P och ja käka ^^ Ikväll blire Zumba och jag är inte ett dugg taggad! menmen måste fortsätta nu ^^ 
Två mycket schnygga tjejor!! ;) 
Bloggar efter zumban, promise! 

Huvudvärk x 1000

Usch, mitt huvud värker som aldrig förr! Dessutom är jag arg och har varit det hela dagen, lärarna gjorde det inte speciellt bättre... Menmen. Imorgon är det dags för Zumba! Taggad, N E J. Känns som om jag inte orkar något just nu, det är ett mirakel om jag kommer upp ur sängen. 
Nu ska jag kolla på Andra Avenyn hade jag tänkt, jag har snart sett klart säsong 1 :P 
Byebye och Godnatt! 

Send out an SOS, come save me from this mess, that I'm in...

 

Naturkunskap

just nu sitter vi i nån sal o kollar på nån film... om jorden och hur den har utvecklats dåligt under alla år, hur alla glaciärer smälter.. inte intressant >.< menmen.. bloggar mer senare eftersom vi inte får använda våra datorer nu för Micke ^^

Pedagogiskt ledarskap

Just nu sitter jag och har pedagogiskt ledarskap, vi forskar om kända ledare och ska göra en presentation om hen, jag jobbar tillsammans med Amanda och vi har Barack Obama. Vi hittar inte så mycket info menmen ^^ 
jag bloggar mera senare! men innan jag drar så ska ni få se en riktig snygging som är med i andra avenyn ;) 
 
Ha de bra! Gör allt som jag inte skulle göra! Ni som känner mig knows ;P 
Byebye!

Skoolisch ;)

Just nu sitter jag i skolan och har gjort det i typ en timme ^^
Jag och Denise ska bjuda klassen på tårta idag på Jennys lektion eftersom vi var så jävla grymma på fredrikadagen! :D
Så jag är taggad!! Men det kommer ändå bli fett pinsamt :P
Men aja.. hejdå, bloggar senare!

FREDAG :D

Yippiekaljeh!! Asso denna dag har jag väntat på heeela veckan.
Idag började vi med kommunikation kl 9, efter det var de matte på agendan och jag jobbade ganska bra enligt mig själv. Nu har jag lunch och egentligen skulle jag ha engelska snart, 12.10, men Sune e sjuk så Sara skulle komma tidigare och jag hopas på att vi har samhälle så vi får sluta tidigare och inte att hon börjar ha engelska med oss! 
That's sucks.. 
Menmen just nu börjar det bli väldigt kallt ute! Speciellt på morgonen! 
aja men nu så börjar alla kolla på när jag skriver så herrå!

Fredrika dagen!

Idag hade vi som sagt Fredrikadagen i skolan och det var skitkul! Alla som kom utav min klass (16 av 26) hade verkligen gått hela vägen och klätt ut sig, fett kul! Vi vann såklart bästa utstyrseln eller vad det kallas, bästa klädstil helt enkelt! Bilder kommer senare. 
Nu ligger jag i sängen o pratar med Amanda, hon e här alltså. Och jaa.. skriver mer senare! 
Bara så att ni vet, napp är den ABSOLUT BÄSTA uppfinningen ever typ!! <3 

Bebisar <3

Klockan är ställd på 05.00 och jag är fett taggad inför imorgon! Hoppas inte att min träningsvärk känns mer imorrn än idag! 
Vi har Fredrikadagen imorgon i skolan och då ska alla 1:or tävla mot varandra. Vi ska även klä ut oss, min klass ska vara bebisar vilket passar superbra tycker jag eftersom vi går Barn och fritid ^^ Jag ska ha på mig en onepiece, min syrras skor och ha en napp i munnen, kanske att jag kommer ha hakklapp (stavning XD) och min nalle kommer få följa med! :P Håret ska även fixas till nån frisyr så vi får väl se ;) Man får poäng om man klär ut sig o har en skylt typ, vilket jag har suttit o fixat hela kvällen sen jag kom hem ^^ Vi ska typ göra sammarbetsövningar hela dagen ^^ men jag berättar mer imorrn för jag ska sova nu, natti!

Heluu!

Igår fick jag en ny dator, igen... Min skärn gick sönder igår.. 
Aja just nu sitter jag i skolan med några i klassen o väntar på att svenskan ska börja :P Vi har prov idag i Lärande och Utveckling, och jag tror att det kommer gå ganska bra =) Jag satt uppe o skrev alla svar på frågorna vi fått o så har jag nu skickat runt den till folk i klassen, är jag schysst eller inte??! 
Menmen jag bjuder på en bild o bloggar senare på lunchen ;) 


Kanske 3 bilder då ;)

Godmorgon eller något sånt!

Jag ligger i mammas säng just nu o tänkte göra klart samhällsläxan, ja tänker på att gör den i alla fall! 
Idag får vi besök av våra gamla grannar, Alexander, Camila, Rebecka och David :) Vi ska fika lite o prata lite skit tror jag säkert kommer att bli! ;) 
Jag ska oxå vara med Hilda idag, och jag känner mig för att fota efter våra planer igår o vem vet... Maybe it's going in that direction! ^^ Sorry för min kassa engelska menmen hoppas ni förstår i alla fall. 
Känns som om 1000 saker ligger på mina axlar som ska vara klara denna vecka... 
Just nu känner jag mig lite såhär...

Snart sängen!

Jag kom hem från Hilda vid typ 22.45 o sen dess har jag suttit vid datan i min Snuggle Up! :D 
Jag har passat på o pluggat inför provet på tisdag o allt jag läste kände jag att jag kunde :) Vilket är bra! 
Nu sitter jag o skypar med Hildur och vi smider lite planer för framtiden ;) 
Hahahahahah aa nu orkar jag inte blogga mera men ni får lite bilder ;) 


Min fina Hilda <3 
Nu får ni ha en bra natt!

Lördagsångest...

Idag är det lördag. Vilket betyder att det är Söndag imorgon. Jag har inlämning på måndag som inte är klar, prov på tisdag som jag inte har pluggat till och ska ha läst klart min bok till på torsdag och skrivit om den. Jag har ångest, vill göra den där jävla inlämningen till Sara MEN det går inte! 
Nu när jag skrev det så fick jag mer panik och hatar mitt liv. Why me? Varför ska jag göra allt i sista stund? Fuck life. 
Just nu är jag med Hilda, vi sitter hemma hos henne med en varsin Macbook. Sociala jävlar asso! 
Menmen nu fick ni lite uppdatering, skriver senare om jag nu orkar annars blir det ett inlägg imorrn ;) 



Barnvakt

Idag efter skolan så han jag bara åka hem, äte lite o gå på toa, sen gick jag ner till grannarna för jag skulle vara barn o hundvakt åt Saga, Loke och Spike =) Och jag är fortfarande det, sen typ 5 ^^ 
Saga sover hemma hos oss så henne har inte jag sett mycket av idag... Loke och Linda har lekt och varit uppe i 120 i flera timmar, för en halvtimme sen såg jag på båda 2 att de var jättetrötta så jag skicka hem Linda och fixade iordning Loke för sängen, läste en godnattsaga för honom och jag tror faktiskt att han sover nu! Jag har suttit här nere i ca 10 min.. 
Har inte så mycket mer o berätta.. Jag har mest lekt med ett redigeringspogram på datan o så idag fast jag skulle plugga... menmen ^^ Bilder kommer, Linda o Loke hade skit kul med photo booth :P Söta små liv =) 
Nu kommer lite bilder i brist av något att skriva... 

Vissa bilder är ju gamla men det är effekterna jag har lekt med idag ^^
Hare gött! 

Lunch ;)

Sitter här i hemvisten med Melin, Denise, Emelie, Merve, Camilla, Micke o måånga flera (inklusive 3:or) ;)
Jag är ganska nöjd med min dator, fast det var lite krångel med den imorse som Grazyna fixade ^^ 
Efter lunchen har jag engelska med Sune om han e här ;) och sen så har jag samhälle med Sara där vi ska lämna in en uppgift som jag inte gjort ;) 
But keep up the faith and keep going on ! ;) 
 

Tjabatjena mittbena!!

Nu sitter jag i skolan med kompisar o väntar på att vi ska börja ^^
Vi fick våra datorer igår, en Macbook aIR ;) I'M IN LOVE!! 
Menmen ^^Nu ska jag vara social ^^
Herrå, nu kommer jag deffinitivt att blogg mera! 

Pictures...



Det var BARA bilder från ikväll, kvällens saga för lillsyrran blev ''Då Leopold blev arg.'' Min gamla bok <3 
Nu kommer lite från Parken Zoo i somras =)

Hahahah jag mådde så illa när vi åkte ballongerna!! Och Amanda oxå ^^ Alla bilder e ju inte sådär världs snygga men jag bjuder på de! 
Nu: sängen!! Godnatt.

Hemma idag..

Idag vaknade jag med världens huvudvärk och hade skit ont i halsen, tig en ipren och somnade om. Har varit hemma idag men ska gå imorgon!
Jag har då inte fått mycket gjort idag, bara legat o slöat men det var skönt och jag behövde det ^^
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Five Fingers Death Punch i min awesomea pringelshögtalare :9
Menmen ska nog tvätta lite så har man i alla fall gjort nån nytta idag ;) Och gå ut på en långis med hunden..
Jag har förresten hittat min datakabel till kameran nu så ikväll blire kanske lite bilder för en gångs skull ^^
Aja det var allt från mig!


Novell

Jo men tjena! 
Idag har jag bara tråkat i skolan tills vi slutade. Har känt mig som en zombie idag, vilket är passande eftersom jag läser en bok om zombies, med huvudvärk så det bara heter duga! Men nog om mina problem. 
Vi gjorde mattediagnos idag, det var en ganska så stor skillnad för mig eftersom vi jobbar på dator nu vilket jag aldrig har gjort tidigare... Men det var kul och jag längtar tills jag får min dator! Inte långt kvar nu asso! 
Sen så har jag bara åkt hem och käkat lite nyss, inte för det var någon god mat menmen.. 
Väntar bara på att Amanda ska käka klart o så ska vi snacka på skype medan jag skriver min novell som ska vara inlämnad imorrn, bara så att ni vet så har jag redan börjat på den! 
Men jag ska göra en sak nu.. 
Bjuder på en gammal bild! 
Diesel <3 
Fonzie <3

''Midsommar mordet i Lavia''

Heiiheii! Det har hänt ganska mycket sen jag bloggade sist, inget som jag vill ta upp här dock..
Denna helg blev inte riktigt som jag skrev i fredags.. Men vad blir som planerart liksom?
Tyvärr så hittar jag just nu inte min datakabel till kameran så bilderna som jag faktist tog igår (de va ju ett tag sen) kommer inte att komma upp just nu. Men däremot så hittade jag min gamla berättelse från 19 September 2010!!! Så tänkte lägga upp den här och se vad ni tycker ;) 
Men innan dess så ja.. Idag ska jag fortsätta skriva på min novell, städa rummet lite, vara lite hundvakt åt världens finaste Tex och sen får vi se om jag hinner träffa Amanda en stund oxå :P
But here it comes! Enjoy people! 
 
Midsommar mordet i Lavia.
Det var en ljummen midsommarmorgon i Lavia. Allt var tyst ute, det ända man hörde var fåglarnas ljuva sång och havet som slog emot strandkanten. Det man ser när man kollar runtom sig är ett litet rött hus med vita knutar. Niclas sätter sig ner och beundrar utsikten. Han njuter av tystnaden. Plötsligt hörde han ett skott ! Han hoppar upp och kollar mot huset, då kommer en liten flicka utspringande och skrek. Det ljusa höga skriket skar igenom öronen. Niclas springer fram till henne och utan att tänka står han där med armarna om henne. Han talar med lugn och mjuk röst till henne. Niclas tar långsamt upp mobilen ur fickan och ringer polisen. Han tar med sig flickan in i huset, hon satte sig ner på den bruna skinnsoffan. Han hörde hur någon suckade ifrån övervåningen, han gick emot den vit/gul fläckiga trappan och tog sakta stegen upp. Uppe ser han blodspåret, någon har släpat kroppen. Niclas hör hur någon andas i rummet framför ögonen på honom. Han öppnar sakta dörren långsamt dörren och det första han ser är ljusrosa väggar, och där stod hon. En flicka, lite äldre än hon där nere. Hon är blodig, hennes isblåa ögon ser glada ut. Hon börjar skratta. Niclas backade sakta ut ur rummet och följer blodspåret, som leder fram till en kvinna. Lika ljushårig som båda flickorna. Blodet rinner ifrån bröstet och har bildat en liten mörkröd pöl på golvet. Flickan där nere skriker till. Niclas skyndar sig ner för trappan och springer ut. Där stod den lilla flickan stod emot husväggen med sin blodiga syster framför sig. Han sprang fram och tog tag i den lilla flickan som hette Isabel, hennes storasyster Tara bara skrattade och gick efter dem. ``Det är bara en kvar nu´´ var det de ändå Tara sa, gång på gång. Niclas hörde polisbilen komma och han pratade lugnt med Isabel som bara grät. Polismannarna klev ur bilen och gick fram till dem, Niclas berättade allt som hade hänt fast lite snabbt. Dom satte Tara i ena bilen och Isabel och Niclas i andra. När dem var framme vid stationen sattes Niclas i förhörsrummet. Han berättade hela historien, han fick åka hem. Ute i väntrummet satt Isabel och sken upp när han kom ut, en poliskvinna kom fram och berättade för honom att dem skulle hålla kvar Tara över natten och dem hittade ingen släkting/familjemedlem ur registret. Så Isabel följde med honom hem. Bilresan var tyst och lite jobbig, tills Isabel öppnade sin lilla mun och frågade om han hade några barn. Niclas svarade snabbt nej, sen blev det tyst igen. Väl hemma gjorde han i ordning lite pasta med köttfärssås medans Isabel kollade på tv. Niclas bäddade i ordning i sin säng så att hon kunde sova där, och sov själv på soffan. Han vaknade alldeles kallsvettig och gick ut på balkongen för att hämta frisk luft. Han kände sig helt förvirrad, visste inte vad han skulle ta sig till. Han började långsamt luta sig över det svarta räcket och hoppade till utav att han hörde det ljusa skriket som skär igenom öronen igen, Isabel. Hon stod och kollade på honom, helt skräckslagen stod hon och darrade med sin nalle i famnen. Niclas gick in i huset igen, tröstade henne och gick och la sig igen. Nästa morgon när dem satt och åt frukost ringde telefonen, det var polischefen själv. Han ville att dem genast skulle komma ner till stationen. Dem fixade i ordning lite och satte sig i bilen för att åka iväg. När dem var framme möttes dom utanför av en ung kvinna. När dem kom in stod en man i 35-40 årsåldern, han var lång, brunett, lite mörk. Säkert inte svensk, han sprang fram och kramade hårt om Isabel. Niclas stod där som ett stort frågetecken, poliskvinnan berättade för mannen att Tara satt i en isoleringscell och vände sig om till Niclas och berättade att den där mannen var tjejernas pappa. Mannen tackade Niclas för att han tog hand om Isabel över natten, då han var i London. Niclas pratade lite med mannen innan han satte sig i bilen och åkte hem. Han satte sig på sängen och tog fram ultraljudsbilden på hans lilla flicka ur byrålådan. På bilden ser det ut som att hon vinkar till honom, han kan inte hålla tillbaka tårarna. För bara några dagar sen förlorade han både sin fru och dotter i förlossningen. Tårarna rann ner för kinden på honom, han kände sig övergiven. 

Han vaknar nästa morgon utav drömmen, drömmen om förlossningen. Allt var exakt detaljerat som det var i verkligheten. Han gick ut i köket och tog ett glas äppeljucie. Han sneglade på klockan, den var bara halv sex. Han orkade inte somna om, satte sig i soffan och slog på tv:n. Tog ett glas whiskey, och bara slappnade av. Han kände hur någon la sin hand på hans axel, han öppnade ögonen. Där stod hans fru Helena med trötta ögon. 
– Ska jag ta henne? Frågade hon. 
Han kollade på sitt bröst, där låg hans lilla tjej. 
– Nej, det är lugnt. 
Hon gick tillbaka till sovrummet. Niclas la ena handen på hennes huvud och kunde inte hålla tillbaka tårarna längre. Allt var en dröm! Hans lilla flicka var här.

 

 

Right now!


RSS 2.0