:3

Har tagit ur min ena piercing idag iallafall :p Vi va o fiska fast fick inte ta båten så vi gav upp ganska lätt!
Nu ska jag and the boys grilla så ja :)


Lunch

Ibland fattar jag inte hur andra tänker. Tänker inte nämna vad som har hänt men jag tycker bara att det är så jävla drygt!
Nu sitter jag här och pratar med Zeba och har det trevligt!
Lunch nu och samsam sen..
DÖDA MIG NU!!


KOR PÅ MUSKÖVÄGEN!

Ja, vad finns det mer och säga?
Imorse på bussen så stannar den helt plötsligt, och hastigt, mitt i vägen. Alla i bussen kollar ut och skrattar. Det står 4 (!) kor mitt i vägen. I en liten kurva. En gammal gubbe sprang ut och jagade iväg dem, han hade tydligen varit en gammal kogubbe. Så ja, dagen började intressant kan man säga! 
Nu sitter jag i skolan, skriver lite på mitt tal och försöker att att vakna till. Så jävla trött asso! 
Ikväll är det valborg och jag har inga speciella planer, premiärtur med båten och att fiska.
Livet är gött! 
Nu kom Olivia så jag ska vara social med henne! 

Samhällskunskap

Just nu sitter jag och skriver på min konservatistiska skola och ja det går blää! *tummen ner* 
Ja, måndag idag och det suger! Det som är bra med denna vecka är att vi är lediga på onsdag eftersom att det är första maj och därför en röd dag :P 
Melinda i min klass sitter och ja dömer mig just nu.. Jag vet att jag alltid är den som gör allt i sista stund men ändå, får jag E på mina grejor så blir jag nöjd! Så Melinda tyst! 

Efter detta har jag engelska och sen slutar jag denna hemska mardrömsdag! Jag vill bara hem och sova, hem och ifrån alla här. Att vara här är nog det värsta, plågsammaste som finns! 
Aja, nu ska jag fortsätta eftersom Sara kommit tillbaka! 

Denna dag asso..

Vad har jag egentligen gjort? Jo jag har varit ute! Från drygt 12 tills nyss. Gud vad jag kommer att sova gott inatt! Men vad har jag gjort egentligen, mitt ute på en ö. 
Jo, jag, Samuel och Johan har åkt flaka och fotat en massa. Sen kryllade det med polisbilar, brandbilar och ambulanser här ute och även vanligt folk åkte omkring för att hjälpa till att hitta en person som tydligen skulle ha försvunnit och va självmordsbenägen. Intressant dag kan jag egentligen bara säga. 
Nu är jag astrött och ska kolla på något innan jag lägger mig för att sova.
Skola imorrn- DÖDA MIG!! 
 

FUCK EVERYTHING!

ALLT OCH ALLA KAN GÅ OCH TA SIG! DÖ, I DON'T MIND! 

Fredagsmys med mig själv..

Nu ska jag lägga mig och kolla på skräckfilmen The Bay, hoppas den är bra! 
Känner inte riktigt för att skriva något men jag har iallafall uppdaterat så de kan ni inte klaga på! ;) 

FRÄÄDAG!! :D

Äntligen är det fredag! Denna vecka har varit ett rent helvete asso! NP och en massa plugg, gipshantag på käften o ja allt.. 
Just nu kollar jag på Denise när hon sover, vi la aldrig på skype igår och har haft den på hela natten xD Va vi e töntiga men asso de e ganska kul! Igår så snackade vi i evigheter om framtiden, jag älskar att prata om hur våra liv kanske kommer att se ut! 
Ja, jag ska ta och väcka Nis nu innan jag går till bussen, 9 timmars samtal! 
Men bloggar senare vid något tillfälle! 

Nis <3

Jag älskar dig min Svamips! :* <3 
Just nu skypear jag med Nis och vi har lite kul, planerar framtiden! XD <3 
aja men bloggar imorrn! 

Sommarjobb, check!

Idag fick jag brevet om att jag har fått sommarjobb inom kommunen! Skönt! Kommer att jobba 17/6-12/7. Börjar 5 dagar efter skolan slutat ^^ Aja, vet inte vart jag hamnar någonstanns men inom förskola och fritids iallafall. 
Just nu har jag precis käkat.
Har ont i hakan och så efter en liten olyckshändelse i skolan.. och denna gång var det INTE MITT FEL!!! Aja ^^ 
Ska ta o göra något annat nu.. 

Älskar låten!


Andra NP gjort, tog ca en timma och har väntat sen typ kvart över 10 på att jag börjar min lektion 13. KUL! 
Hatar att Lena inte ställer in lektionen, hur pigga kommer vi vara seriöst? Hatar skapande och en 3 timmars lektion! 
FUCK MY LIFE!! 
Nästa NP är om en vecka, muntligt.. Taggad? NEJ! 
Som jag skrev igår, skolan kommer bli min död! 

PLUGG

Just nu sitter jag och skriver mitt tal om depression. Det måste ju bli klart och även fast texten kommer att behövas skrivas om 397860 gånger så ja, jag har iallafall börjat och har drygt en vecka på mig. Men sen så måste jag plugga samhälle och naturkunskap och engelska och matte. Det är så jävla kul att alla lärare typ ger en stor uppgift som ska vara inne samtidigt och de matchar ju självklart in när vi har NP... Jga avlider.  
Skolan kommer bli min död.
 

Onsdag...

Jag ska strax ta och klä på mig och ta 27 bussen :P Ända timmen bussen går 2 gånger! Aja, jag och Nis ska iallafall träffa en lärare innan vi börjar och snacka om en sak. Lärarna måste ju bara älska oss, kommer till skolan tidigare för klassens skull xD 
Aop, igår när jag kommit hem så käkade jag, gick på en lång, blöt prommis med hunden, duschade och kollade sen på Mot Alla Odds i sängen innan jag försökte o sova. Och försöka var allt de jag gjorde! Jag höll på att avlida alltså! Mina fucking knän bara värkte och gjorde så sjukt ont. Jag låg till o med och whinade lite xD 
Menmen nu räcker det för mig! BYE. 

Plugg med Nis!

JÄVLA SAMHÄLLE! JÄVLA POLITISKA IDEOLOGIER! JÄVLA SKOLA! 

''Vi är alkoholister, vi är inte värda ett skit i deras ögon!''

På tåget hem idag gick det på en kvinna och en man i VH, de var kompisar och satt och snackade, HÖGT medan de drack lite öl. Jag struntade i dem och satt och kollade ut genom fönstret och drömde mig bort, tills de börjar tjafsa och skrika på varandra i typ en minut sen blev de som innan igen. Jag fortsätter att kolla ut genom fönstret och hör för mycket information som jag inte vill veta!
''Gud vad det kliar i min fitta, vad jag måste ju få klia?!'' Tack kvinnan för att du utsätter dina medtrafikanter för personliga grejer som ingen absolut inte vill veta! 
Det värsta av allt var nog att kvinnan sen säger till mannen ''Lyssna på mig, vi är alkoholister, vi är inte värda ett skit i deras ögon!''
Hallå vad är detta för samhälle vi lever i egentligen? Vart är de mänskliga rättigheterna? Alla människor har rätt till en chans här i livet, vare sig de behöver hjälp eller inte. Hur ska de komma ur sitt alkoholmissbruk om de inte får hjälp? Det suger rent ut sagt och jag skämms lite över att leva i Sverige!
Hur ska vi kunna hjälpa människor i andra länder om vi inte kan hjälpa våra egna medborgare?! 
 

I mitten på en åker

Kan man hitta det här. Så underbart. Så vackert. Hade en trevlig stund där även fast mina fötter var dyngsura, all fågelkvitter var så härligt att lyssna på. 
Jag har precis käkat, köttbullar o pommes blev det och eftersom att de va jag som fixa maten så var den ju skitgod! ;) 
Jag har även gjort klart en uppgift idag, stolt över mig själv även fast jag känner på mig att det blir ett stort F. Håller just nu på med en annan, jävla samhälle säger jag bara! Men efter den här uppgiften så har jag inga rester kvar och det är dags att börja arbeta med talet vi ska hålla i svenska (muntliga nationella) vecka 18. Yup, så ser mitt liv ut just nu och jag tror att jag avlider. 
Nu har ni fått en liten update med både text och bilder så jag tar och stänger ner nu. 

Jag vill bara vara mer som alla andra..

Alla är perfekta som dem är? Nej. Men att man ska respektera andra för deras utseende är en självklarhet! Det finns vissa som inte kan hjälpa hur de ser ut, okej egentligen kan ju ingen det men jag menar mer att vissa kan inte hjälpa om hen är lite mullig eller överviktig. Då kanske ni tänker att det kan ju hen visst men nej alla kan inte det, hur de än försöker så kanske det inte går. Vissa har bara den genen ifrån sina föräldrar, eller så kan de ha någon sjukdom som gör att de ser ut som de gör. 
Jag fattar inte varför alla håller på att tjatar på att alla är perfekta när vi egentligen vet att 50% om inte mer beror helt på utseendet hos en person om vi ens börjar prata med hen, vi dömer folk på utseendet dagligen. Men det finns inte mycket vi kan göra åt det, that's life so just accept it. Det ligger i mänskligheten att döma varandra från utseendet eftersom det är vårt första intryck på en person. Alla är inte perfekta men alla duger som de är. Jag duger som jag är, Hilda duger som hon är, Nis duger för den hon är, men ingen utav oss är perfekta. 
Egentligen finns det väl inget som visar vad ''perfekt'' är för något, eftersom ingen människa är perfekt så kan ingen annan sträva efter att bli det. 
Alla blickar som ligger hos oss helt naturligt är en sjukdom, vi människor är psykist störda patienter inlagda på ett mentalsjukhus. Och med mentalsjukhus så menar jag världen, jorden. Vi är alla i samma situation. 
Det är likadant med att komentera andras utseende eller något. Det är också en psykisk sjukdom som mänskligheten själv har arbetat fram. Dagligen upptäcks det nya sjukdomar på detta mentalsjukhus. Jag tycker att det är något som alla ska börja tänka på nu! Det går så långt att människor tar livet av sig för att alla komentarer och rent utsagt mobbningen blir för stor, pressen och stressen ökar ännu mer. 
Ni kan väl iallafall tanka igenom det ni tänker säga till någon framöver? Även fast du bara pratar med en kompis så kan någon i närheten höra och ta illa upp för den personen förstår att du just har pratat skit om hen. 
Jag vill bara spy på alla äckliga människor här i världen! 
 
Nu tänker jag inte säga något mer om det, imorgon blir det att skypea med Nis och plugga mestadels av dagen tror jag. Ska sätta upp som mål att iallafall bli klar med en utav alla uppgifter! 
Fast innan jag börjar med all stress igen ska jag ta och ge mig några timmars sömn. 
Godnatt ifrån en arg Elin. 

Jag låter bilderna tala för sig själv!


Lördag med Nis!

Denise kom ut igårkväll och vi har haft en trevlig kväll med grabbarna, kollade på film och käka chips o dipp! SÅ GOTT VA DET! Imorse när vi vakna grilla vi hamburgare till frulle (vi slaggade där) och så gick vi på upptäcksfärd i skogen till ett berg, fin utsikt var det! 
Nu håller vi på att göra iordning oss för att dra ut på en photoshoot i detta underbara väder! :D 
Men bilder kommer upp senare ikväll eller under dagen! 
 

Ibland så är..

.... Snabbtåg det värsta som finns. Har suttit i skolan i 10 minuter och börjar om 55... FUN! 
Nu ska jag ta och döö lite, godnatt. 

Melonish!

Hola! Just nu sitter jag hemma hos Melina (Melonish) och ja väntar på att hon ska diska klart så att vi kan baka kladdkaka ^^ Och vi ska ha KOLASÅS på! :D Fett med nomnomnom! 
Jag ska slagga här idag och eftersom vi börjar 10 imorrn så kan jag sova till halv 9!! :D En glaaaaad Elin hära! 
Skolan idag var som vanligt förjävlig. Inget mer att säga.
Aja nu ska jag fortsätta att kolla på TV. 
 

Lilla hjärtat <3


Naturkunskap..

 Nu sitter jag på naturkunskap och det finns inget mer att säga! Jag hatar ämnet och nu har vi en stor uppgift som vi har 3 veckor på oss att göra. Fuck! Och jag måste prioritera samhällen eftersom Sara ska ha barn om ca 5 veckor... HATAR SKOLAN LALALALALALALALALALALAL!!!!!! 
We'll se when I'm gonna blog next time, see you bitches! 

Panik

Jag sitter nu i skolan och kollar upp lite fakta på vad jag kan tala om på nationella provet vecka 18.. Vårt tema är Framtiden nästa! Och jag har ren panik inför de! Vi har fått veta att vi har möjlighet till att göra det inför hava klassen och det känns grymt skönt! 
Annars har dagen varit lång, började 10 och slutade 16.40. 
Hade glömt idrottskläder imorse och ja men jag kunde vara med ändå. Gjorde bara en sammarbetsövning och så pratade hon allvar med oss ^^ Really funny! 
Hemma så ska jag föra över de senaste bilderna jag tagit från kameran, dem e väl ganska gamla nu menmen ^^ Det är typ några bilder på Bamse och ja :P 
Men det kommer nog upp ikväll om jag hinner! 
Och glöm inte att kolla på Mot Alla Odds ikväll klockan 20.00 på 1:an!! Nis pappa Joakim är med! 
 

tillbaka till helvetet nu!

Första skoldagen efter 5 veckors ledighet, ja jag ser praktiken som en semester från allt de jobbiga vardagslivet just nu och det var inte ens hälften så jobbigt som en skoldag. Så hur kan jag sumera dagen med ett ord? Förjävligt. Det har inte ens varit roligt att se de andra i klassen. 
Jag hade glömt bort hur jobbigt det är att lyssna på någon! Ute på praktiken lekte barnen mest själva annars så satt jag o prata med några barn men man lyssnar ju inte på samma sätt.. Hate it iallafall! 
Såg nyss att jag fick D på idrottsprovet, wihoo, jag som satsade på E >.< 
Strax ska jag dra till Samuel med Johan och ja, jag vet inte vad vi kommer att hitta på ^^ 
Men bloggar kanske senare annars imorrn! 

söndagsångest på topp!

Jag har inte haft söndagsångest på flera veckor, månader men nu börjar det igen. Det kommer bli förjävligt att träffa alla igen! 
Jag är helt klar med båda uppgifterna nu iallafall..
 
Den här ska jag lungt gå och se! :D 
 

What to say?

Det är med tunga steg jag går nu och har gått sen igår. Kommer inte glömma barnens ansiktsuttryck när jag skulle gå på ett tag. Deras kramar, deras tårar, de gjorde nog mest ont. Jag fick verkligen anstränga mig hårt för att inte börja gråta. 
Hur kan skolan utsätta oss för det här? Ja okej, det är bra att få erfarenhet och inte bara läsa till sig allt men jag vet att flera av mina klasskamrater har skrivit hur svårt det var att lämna allt.. Och jag kände igår bara att mina lärare är jävligt grymma. Tänk om vi skulle bli deprimerade nu och gå in i en stor depression! Well then it's there fault. 
Nej jag vet att jag inte kan tänka så, och det säger jag bara för att jag inte vet vad jag ska skriva om annars.. 
Idag har jag inte gjort ett skit. Jag ska strax hoppa in i duschen.. 
So now you know, happy? 
 

Mitt andra hem

Hur ska jag kunna lämna mitt andra hem med alla underbara individer? Jag ÄLSKAR barnen. 
Mitt andra hem är bättre än mitt tredje och mitt första, här är det livat, glädje, tårar, ja allt livet har att erbjuda! Sen att barnen bara är 3-6 år spelar ingen roll, dem är de klokaste personerna jag har träffat! Även fast de bråkar med varandra och gör varandra ledsna så räcker det med ett ''förlåt'' och sen är allt bortglömt, vi har något att lära oss utav de mindre barnen! 
Jag vet att jag är en envis person men jag vet att om jag inte håller fast vid saker så blir jag bara besviken på mig själv i efterhand. That's me. 
 
För en stund sen fick jag mitt omdöme ifrån pedagogerna och jag är supernöjd!! De har även läst ena min uppgift och de undrade gång på gång om jag verkligen hade skrivit det, själv oxå? Japp! Jag har gjort det alldeles själv och använt mitt ordförråd. Då får vi hoppas på att Jenny tycker likadant då! 
 
Nu ska jag ta och få tillbaka till arbetet! 
Bloggar senare! 

Sista praktikdagen!

Strax beger jag mig mot bussen för att påbörja min sista praktikdag. Det känns skit. Jag vill inte tillbaka till skolan och träffa alla skit människor igen. Skulle jag få välja skulle jag hoppa av skolan och börja jobba på min förskola istället! Så underbara barn, så underbar personal, så underbart!
Nu måste jag fixa iordning allt jag ska ha med mig. 
 

Bajs vad trött jag är!

Har precis kommit ur duschen, idag har jag zumbat! Det var väääääldigt länge sen! Skönt var det iallafall.
Imorrn är sista praktikdagen och jag har fortfarande en uppgift kvar.. Min handelare ville kolla på båda 2 imorrn om jag fattat rätt, är så nervös inför vad hon säger! Tänk om hon ba ''Amen du kan ju inte skriva såhär'' xD 
Menmen nu blir det lite plugg sen sömn innan jag ska upp klockan 6 xD 
Godnatt. 

Patetiska ord från en patetisk person...

...Ingen lust att blogga idag...

For just a second I want to be like everybody else.

I'm alone in this world, or not alone, I have my problems. 

I'm so scared that I'm going to lose you, but wait I have nothing to be scared for. I have already lost you..

Nu har jag sett klart på säsong 8 på Grey's Anatomy, och den 9:onde finns inte där.. Kul jag kan ju inte kolla på tv:en heller eftersom halva säsongen har väl redan gått.. 
Jag har pluggat oxå, nu kan jag lite inför provet som jag ska göra imorrn. Jättekul... Men det måste ju göras! 
Känner mig ganska trött, vaknade halv 6 och har inte somnat om efter de. 
Kanske ska ta en prommis med hunden och få lite frisk luft istället för att ligga i sängen hela dan, då kan ju kameran hänga på... Hmm... 
Aja, welcome to Elin's patetiska life! 
It feels like I'm slowly dripping out of this world till I'm gone. 

Hemma idag

Jag har huvudvärk och lite ont i halsen så jag tar en dag hemma och pluggar istället! Ska strax ringa så att dem vet om de. 
Igår hade jag tänkt o blogga när jag kom hem men jag sov innan 8, så jävla trött! 
Liten update.
Bloggar senare. 

Rast!

Gud vad skönt det är med rast! Det är lungt och tyst här. 
Jag började 8 imorse och kommer hit o får veta att min handledare e sjuk och en annan pedagog är på kurs, så det är jag och en pedagog och ja nu har de kommit en vikarie oxå :P 
Om en timme kommer min lärare hit och ska besöka, kul... Hon får iallafall inte träffa min handledare utan får ta pedagogen som finns här men 2 var en dum tid tycker jag, MELLANMÅL HALLÅ!! 
Nu ska jag först gå på toa sen ska jag ta och börja plugga lite x) 
Wish me luck! 

Fuck everyone, the only thing you need is your fantasy!

Förlåt att jag inte har hunnit blogga idag men jag hann inte göra mer än att dricka ett glas jucie imorse förens vi skulle dra till mormor ^^ När vi kom dit var min morbror och kusiner där vilket var trevligt! Vi har inte sådär jättemycke kontakt med dem, grattar varandra på fejjan och typ inge mer x) Jimmy, Sofie och Liam kom samtidigt som oss och morfar. Så i stortsätt har hela släkten på mammas sida träffats idag. 
Men ja, mormor fyller 67 idag tror jag xD 
Underbara mormor, Grattis ännu en gång på födelsedagen <3 
 
Det var sol till o från när vi var där och när solen sken busade Liam för fullt! Min pluttis!! 
En arg Liam för att han inte ville ha skor på sig! 
 
Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga, imorgon är det praktik igen och det ska bli kul och träffa alla barn och pedagoger igen! Men det är ju sista veckan och jag lovar att jag kommer att böla när jag på fredag går därifrån! Vill verkligen inte tillbaka till skolan! Hatar skolan. 
Nu ska jag försöka sova, godnatt! 

Life isn't worth living without you

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. 
Just nu har jag kollat på några avsnitt av Grey's Anatomy och ligger i sängen. Funderar på om jag ska ta ett avsnitt till eller om jag ska försöka sova. Det finns egentligen andra saker jag måste göra men så fort jag tänker på det får jag panik. jag blir gråtfärdig och det är kanske inte de bästa nu på kvällen.. 
Får se vad morgondagen har att erbjuda, mormor fyller år så vi ska väl dit, kanske hämtar ut mitt packet som ligger på posten o väntar.. Hoppas bara att dagen blir bättre än va den va idag. 
Asso jag vet inte, vad vill ni läsa om? Jag tycker att jag skriver helt meningslösa saker hära och ingen kommer väl ändå läsa de men det finns personer som gör det och jag vill veta, vad tycker ni att jag ska blogga om? Skriv gärna en rad! 
Nu ska jag ta och avsluta här. Godnatt. 

We create our own destiny.


Godmorgon!

Som ni ser så har jag nu fått en header, nyårslöftet klart! ;) 
Jag vaknade imorse och såg meddelandet att jag skulle kolla in bloggen och blev super nöjd! Tack undrbara Hilda för att du tog dig tid! 
Jag har inte hunnit gjort så mycket idag förutom att äta frukost och så började jag självklart att blöda näsblod. Igen. Det hände igår oxå efter frukosten, vafan! 
Aja.. 
Får se vad denna underbara dag har att erbjuda! Kanske vara med Nis som är här ute... Om hon lyckad övertala sina päron.. Annars så ska jag klä på mig och gå ut med Bamse ^^ 
Bloggar senare! 
Saknar tiden med min Pokiize!!

Åh jag orkar inte

Jag är sjuk. Orkar inte, har iförsig varit sjuk hela veckan men ändå varit iväg på en massa saker. Idag blir det BARA att ligga i sängen och plugga lite.. Orkar inge annat. 
Gårdagen bjöd på mycket. Nu har jag åkt rulltrappa med vagn för första gången i mitt liv, jag har blivit kallad mamma utav en butiksägare åh ja. Bion va lyckad iallafall, Liam satt helt innne i filmerna (de va 4 korta) och åt upp mina snacks. Han tyckte att de var roligt och jag kan ju säga att det var inte sista gången jag gör de med honom! Efter bion ville han inte åka hem och jag jag kände att jag verkligen skulle vilja ah ett par pyjamasbyxor så vi fixade det. När vi gick in i affären var han vaken, när jag stod vid kassan några minuter senare sov han, plutten <3 
Det kändes bra att återförenas med Alfons igen.. 
Bilder kommer i ett annat inlägg! 

Hinner egentligen inte

att blogga men gör en liten snabbis. 
Gårdagen var trevlig och bra, filmen var ASBRA!! :D Fast jag hade dock hoppats på att bli rädd    >.< 
Nu ska jag fixa iordning mig för att sen dra till bussen och hämta plutten i ösmo, idag blire Alfon Åberg faktist! Så mysigt vi ska ha så det finns inte. Hoppas han är på bra humör... 
Aja, skriver mer ikväll. Ett mer ordentligt inlägg! 

Dagen

Idag har jag varit med Amanda, de va fett länge sen vi gjorde nått men idag blev de mycke skitsnack ^^ 
Annars så har jag inte gjort så mycke mer, vi har chillat och varit ute.. 
Imorgon blir det att åka in till stan med Linnea och hennes kompisar sen på kvällen blire bio för oss 2!! Ska bli skitnajjs att äntligen få se filmen eftersom jag har väntat på den sen i december :P 
Men nu ska jag ta och sova för jag är trött! 
Godnatt.

<3


1 April

Jag är inte den som brukar lura folk på denna dagen, okej jag gjorde de på typ 3 personer förra året och det gick ju super! Gud va jag var elak, men man växer och utvecklas varje dag och blir en mognare person. Och det har jag gjort, mognat. 
Iallafall så idag ska vi åka till mormor och Stickan och käka middag. Det kommer nog bli trevligt, det är ju soool ute ju! Sen ska jag messa Nis oxå.. 
Jag och Linnea bestämde imorse att på onsdag ska vi gå och se MAMA som kommer ut då, den verkar skitbra! :D Och ja på torsdag blir det Alfons Åberg för mig och Liam. 
Kolla in trailern! 
 
Nu ska jag ta och fixa iordning mig och så.. Kameran åker med till mormor så lite bilder blir de nog. Ha en bra dag idag och vi får se om jag bloggar underdagen, kanske blir nå mobilblogg ^^ 
''Whatever happens, just smile!'' 

RSS 2.0