Trött!!

Denna vecka har gått hur snabbt som helst ju! Det känns som om det var Måndag igår och att vi började med "riktiga" lektioner men idag är det Fredag och skolan har dragit upp mig ur sängen i 2 veckor nu..
Vad blire o göra i helgen då? Jo jag måste skriva en självbiografisk novell till på tisdag, inte så svårt utan jag måste bara leta upp mina gamla anteckningar om hur man skriver en novell xD Jag ska oxå bara ta det lungt, det är ett måste för mig eftersom jag pallar inte vara så här trött. Tvätta måste jag oxå göra och så ska jag hinna o umgås lite med kompisar.. Denna helg låter inte chill :( Men slipper ju gå upp 6 på morronen så se de possitivt :p
Just nu ligger jag hemma hos grannen i soffan x) Är hundvakt åt Tex som ligger o sover på golvet nedanför mig, Ena kissen Fredde ligger typ vid min arm (jag kramar om honom) och kissen Smigol/Smismi ligger bredvid. Känner mig faktist väldigt älskad!
Jag har läst några sidor i boken "Varma Kroppar" som är till en skoluppgift och efter 18 sidor kan jag säga att den är sjuk! De handlar om zombier som bor på en övergiven flygplats, och han som berättar allt gillar inte o döda människorna x) första stycket leder så här: "Jag är död, men det är inte så farligt. Jag har lärt mig att leva med det. Jag är ledsen att jag inte kan presentera mig ordentligt, men jag har tappat bort mitt namn. Det har vi nästan allihop. Vi tappar bort dem som bilnycklar, glömmer dem som födelsedagar. Mitt kan möjligen ha börjat med ett 'R', men det är också allt jag vet."
Jaa, så vad tycker ni? Skum?! Och på andra sidan står det: "Svaga intryck av gångna liv som dröjer sig kvar likt minnet av en amputerad lem."
Såå.. Hoppas i alla fall att den blir lättare o läsa med tiden och att den blir bra!
Nog för mig ikväll! Sov gott, inte för att jag ska sova men så trött som jag e så somnar jag säkert..


Fredag och det regnar!

Heiijsan hoppsan!
Här har jag varit vaken i drygt en timme, har duschat ^^ och nu ska jag snart dra ner o käka lite frukost :p
Ähm vad ska jag mer säga?.. Jag vet att jag är urdålig på uppdatering! Men har inte haft tid eller ork för att skriva hära.
Idag är det fredag- Äntligen! Som jag längtar tills jag slutar idag. Har bara 4, ganska så chilla, lektioner idag. Men jag måste ändå säga att denna vecka har gått jävligt snabbt! Med alla lektioner och läxor o ja allt!
Aja nu e jag jättehungrig och bara så att ni vet så åskar det även ute...
Så här börjar min dag..


Vi har det bra här ute på landet!

Tjaba tjena! Jag och Amanda har precis skjutit luftgevär och nu ska vi spela badminton igen. Eller jag snart..
Vi blev väckta 12.30 av Jonas o då skulle vi åka in till byn o käka lunch ^^ En mixtallrik käka jag, både kebab o kyckling ^^ ikväll blire grillat oxå :)
Men ja, bloggar senare :3


Landställe

Fredag, spöregn och jag e på väg till Amandas pappas tjejs landställe utanför Örebro typ x)
Idag var hela Barn och fritid på rudan och lekte typ lekar xD Jag orkade dock inte leka så mycket eftersom jag fick huvudvärk och jätteont i halsen :/... Menmen jag vet att det har varit dålig uppdatering men det har bara blivit så ;) ska försöka bli bättre!
Här kommer en bild på mig, har bytt piercing nu :D
Bloggar kanske senare så vi hörs :)


21/8-2012

Idag kan jag lova er att det var segt att gå upp imorse! Hade som tur är en liten pusch på mig så va bara o gå upp vid 6 o väcka brorsan... Annars kan jag garantera att jag hade somnat om till halv 7 och sen blivit tokig för att jag inte skulle hinna dricka mitt te... Ja, jag har blivit te-tokig. 
Idag i skolan gjorde vi en svenska diagnos och lekte. Speed-Dating baby ;) 
Kul, jag o Josefina höll oss nära varandra ^^ Imorrn kommer ju oxå 2:orna o 3:orna men då kommer jag inte vara där :P För imorrnbitti åker jag ner till Ullared och ska gå på Gekås xD 
menmen, uppdaterar ifrån mobilen medan vi e på G. Om jag nu inte sover XD 
 
hare bra så hörs vi! 
 

Skola...

Yup, jag väckte brorsan för en halvtimme sen och vi har käkat lite frukost.. Ska klä på mig o fixa de sista innan jag ska gå till bussen.
Igår tänkte jag gå o lägga mig tidigt, så trött som jag var men efter 9 blir jag automatiskt pigg igen -.-'... Duschade Linda och la henne, lyckades få henne o somna utan o kolla på någon film :)) Malin somnade utav sig själv och Kim efter en stund han med ;)
Men nu har jag inte tid o skriva mer, skriver kanske senare :)


Jag överlevde första gymnasiedagen! :D

Heii, yup rubriken säger allt. Även fast jag vaknade vid 3 inatt och inte somnade om så har jag överlevt min första dag på Fredrika Bremer gymnasiet. Vi är 24 styckna i klassen, varav en kille ^^ Vi började 11 i Aulan o sen gick alla till klassrummen, min klass var klar o slutade 14.00!! Så det har varit en låång dag för mig idag... Jag trodde ju att man typ aldrig mera skulle se sina gamla klasskamrater från Tungelsta men typ halva klassen går där ^^ Och ja.. Amanda var med mig idag och väntade utanför hon hade jättetråkigt menmen... Jag bloggar mer senare så vi hörs!


Kan inte sova :(

Jag sommade vid 00.00-00.30 typ och vaknade vid 3, nu kan jag inte somna om! Igår hände en massa saker, jag kan inte riktigt gå in på det mesta men det blev lite eftermiddags te och en massa snack med Amanda igår, verkade som om det hjälpte henne så det var skönt! Skola om ca 6 och en halv timme, jag ska upp om ca 2....
Ligger just nu o lyssnar på musik, är kissnödig och hungrig men jag är för lat just nu för o ens gå på toa xD Och gå ner o käka? Never in this life! Jag tänker då inte väcka den björn(ar) som sover....
Aja, skriver mer ikväll!
Och till alla er som börjar gymnasiet idag, LYCKA TILL!


Sista dagen på sommarlovet =(

Yup, det känns lite sorgligt att sommarlovet nu är slut. Eller sommar och sommar, vädret har ju inte varit på topp.. Men på ett sätt känns det skönt. Det ska bli kul och börja i en ny skola, ny klass, nytt allt. Saknar dock min gamla klass men får hoppas att jag inte har sett dem för sista gången.
Jag har varit ensam hemma i helgen, familjen åkte upp till Hudik i torsdags. I fredags kom Danne, Becka och Oliver hit och vi hade så mysigt så ^^
 
Idag har jag mest städat -.-' Tvättat -.-' menmen det behös göras ibland!
 
Nu när skolan börjar blir det mer uppdatering här och så, hoppas att ni alla har stått ut med en mycket dålig blogg under sommarn..
 
¨Men nu ska jag klä på mig ^^
 
Vi hörs imorrn! Berättar om min första dag ;)
 
XOXO ELIN

yey jag lever...

Har inte haft lust o blogga något o min telefon är bara helt cp... menmen. Igår var jag o köpte skor eftersom mina gamla var helt sönderslitna... Köpte ett par exakt likadana (svarta med vita prickar på) och ett par blåa med vita prickar på ^^ I love dots..
Imorrn ska jag o familjen + några till till grönan ^^ Ska väl bli kul.. Får träffa Sandra igen som har flytt till Tierp men vi vår väl se om hon kommer, alla löften håller hon ju inte alltid.. Snart börjar skolan oxå, taggad? NEJ! Jag var o kollade in skolan igår o den skiljer sig ju lite ifrån Tungelsta... menmen det kommer gå bra, förhoppningsvis...
Idag fyller min älskade GosseGroda 11 år! Så HIPPHIPPHURRA FÖR SAGA IDAG! Min present kommer hon få på torsdag då vi ska dra in till Handen och ja, kan inte skriva det här ifall hon läser bloggen men jag vet att hon kommer bli nöjd. =)
På torsdag ska familjen åka upp till Bjuråker så då blir jag själv här hemma, med hunden såklart men Danne kommer på kvällen så jag slipper sova ensam och på fredag kommer underbara Becka och hennes kille Oliver som jag aldrig träffat ^^ Det kommer bli en helt awesome helg och ett bra slut på sommarlovet! ;)
Nu har jag nog inte så mycket o skriva om.. Bilder från när jag var på ParkenZoo kommer när jag har laddat in de i mammas data xD
Så vi höres någon vacker dag, jag lovar att bli bättre med uppdateringen när skolan börjar!

XOXO ELIN


RSS 2.0