Taggad inför imorgon!

Kameran på laddning, håret färgat och sugrören är i. För imorgon är det dop! Det ska bli kul, kommer nog att fota en hel del och förhoppningsvis kommer allt upp imorrn om jag hinner. Bilderna ska ju redigeras lite innan. 
Hoppas att det inte regnar bara! 
 
Igår kom Emma och Sofia ut och vi hade det trevligt! Jag har helt ändrat uppfattning om Sofia (fick inge bra första intryck av henne) och hon är en härlig person! Vi har typ samma humor xD 
 
Usch ja vad finns det mer att säga? Jag vet nu vem det är som skriver anonyma komentarer på bloggen, inte så smart att skriva ett anonymt och sen ett med ens namn, ip-adressen är fortfarande den samma!! 
 
Menmen, det är så trevligt att du Denise tycker om min blogg så mycket att du måste skriva om det jag skriver när jag har gjort ett inlägg! Och en sak till, det jag skriver om handlar inte om dig, hen personen i förra inlägget är en KILLkompis, jag ser inte det roliga i att skriva om dig. Så som du behandlade/behandlar mig bakom ryggen är inte okej! Jag vet mer än vad du tror. Och gumman tare lugnt, jag kommer dö en dag och det kommer du med men den dagaen jag dör, dör jag inte för dig! 
 
Nu ska jag fortsätta att kolla på de dejtbara! Björn och Anders är bara för söta!! 
Fuck you bitch, you can't drag me down! 

Snart!

Strax börjar historian och sen är det bara 2 lektioner kvar, engelska och människors miljöer.. Längtar tills jag kommer hem och bara kan va, fredag idag och på söndag är det dop! Hoppas vi får tur med vädret!

Smile, just smile.

Snart börjar jag med Svenska. 
Jag är så jävla irriterad på en och liksom varför ska alla alltid rätta sig efter hen för?! Alla lärare smörar och jag vet att hen tar det positivt och utnyttjar det. Jag är så trött på det! Har det någonsin slagit hen att det även finns andra här i världen med problem, att det inte bara kretsar om henne. Det finns faktiskt fler som inte kan ah underskåp för flera olika orsaker men eftersom att vi inte e hen så skiter ju alla i det! 
Hen skryter om att hen kämpar så jävla mycket med allt i skolan men hallå! Det finns ju förfan andra som kämpar exakt lika mycket om inte mer än hen!!!! 
Nu ska vi börja så hejdå. Denna dag kommer bli interessant... 
 

BILDBOMB!!!!!!!!

 

Hehe

Det kan vara lite farligt att vara ute och fota med syrran, 200+ bilder in i datorn nu.. Och den som redan har för många bilder ^^ Aja, skolan idag sög som vanligt. Det bästa av allt var att vi fick sluta tidigare! 
Åkte tåg med Melinda hem och vi pratade om några i klassen som är så jävla omogna och barnsliga, okej att vi går barn och fritid men kom igen? 
Imorgon blir det skola och efter det ska jag hämta ut syrrans Monster High ryggsäck som hon dölängtar efter! 
Bilder som tagits idag kan komma upp senare eller imorgon. 
Have a good evening. 

Men vad fan!

Elin nu måste du seriöst ta och sova. Stäng av datorn, sluta nys och SOV!!! 
Jag ska som sagt nu försöka sova, har funderat lite ikväll.. Och eftersom en viss person är så jävla rädd att jag ska förstöra för henne och hennes kille så känner jag liksom why not? Mina planer börjar imorgon när jag öppnar mina ögon! I don't even like her so I have nothing to lose. The only thing I get out of it is a really good laugh! 
 
Good night fucking bitches!! 
 

Fucking skola

Hatar verkligen skolan. Och det blir ju inte bättre för att jag typ hatar min klass. Speciellt några personer, ganska många faktiskt. Och några tål jag inte alls och vill bara att dem ska försvinna härifrån! Eller så gör jag det istället... 
Aja vi har haft 2 lektioner hittills, Historia och Barns lärande och växande. Nu ska vi ha Människors miljöer och sen är det bara svenska kvar och efter det FRIHET i några timmar! 
 

Helgen

Jag har då inte bloggat sen i fredags men har ärligt talat inte haft lust eller haft något att berätta.
I lördags kom Emma och Emelie ut så jag var med gänget som vanligt men drog väl hem vid 11-12. Det blev tydligen kaos efter det och alla börja bråka och polisen kom till sjökrogen, som vanligt på en helg på Muskö. 
I söndags var jag med Samuel en stund och vi tog en lång promenad med hans hund Nils i skogen och kom fram till värsta fina utsikten! 
Annars så gjorde jag inte så mycket mer. 
Idag har det varit första riktiga skoldagen med lektioner. Och den sög. Bara lektioner med Gülsah, skulle haft Maria i matte också men hon var inte där. 
Efter skolan drog jag till brorsan och gosade med Ida och Liam en stund därpå mötte jag upp en tjej vis priskrossaren för att köpa en klänning av henne vilket jag blev ganska nöjd med! Köpte lite energidricka också, MIN DROG!!! 
På söndag är det dop här ute för Idis, pluttan <3 Dopkaffet hålls hemma hos oss för drygt 60 pers, kul!! Hoppas vi får tur med vädret så att vi kan vara utomhus också. 
Jag kom hem vid 6 och har lagat mat till syskonen och nu vet jag inte vad jag ska göra, tittar på Zoé Kézako vilket är skitkul tycker jag! I love her! 
Imorgon börjar jag 9 med historia, kul.. Aja får hoppas att vi inte har individuella valen imorgon för då slutar vi halv 5.. 
 

hemma

Nu är jag äntligen hemma, älskade fredag vad jag har längtat efter dig sen i tisdagskväll! 
Nu ska jag kolla på film! 

kom precis hem!

Idag har vi inte gjort så mycket, vi har gjort en läsförståelse. Och så har vi klurat fram det vi ska göra imorrn med 1:orna och 3:orna på Rudan. Vi kommer bara hålla på i 2 timmar vilket är skönt. Och som sagt, I'LL NOT TOUCH ANYONE! 
Vi fick träffa 1:orna idag, hela klassen gick in till dem och alla sa sina namn bara det att vi var tydligen så snabba så vi var tvugna att ta det en gång till.. Hatade verkligen att stå där framme. Kände iallafall igen 3 utav killarna, dem har gått i mina paralellklasser i vansta. Och jag tror att jag kände igen en tjej... Det var ialalfall sjukt många killar! Liksom, vart kom de ifrån? 
Nu är jag lite hungrig så ska tjata på maten. 
 
 

Första dagen avklarad!

Och jag överlevde i år igen. Det är så jävla mycket folk nu, vi har våra 3 klasser + fritidarna och dem är 3. 1:orna som började i år är tillsammans 62 styckna, fatta hur trångt det blir med 6 klasser i en liten hemvist.. 
Fick ett jävla underskåp men Melina var snäll och sa att vi kunde byta till jul vilket är fett skönt!! Nu har jag skåpsnummer 100, i 1:an hade jag 50. Jag kör på jämna nummer jag! Emelie fick mitt gamla skåp, hon tar över min rester! 
Annars finns det inte så mycket att berätta. Vi fick busskort och lite information om veckan och så. Men aa detta år kommer verkligen att bli intessant. Och så skulle det tydligen börjat en Emma idag oxå men hon dök aldrig upp eller så gjorde hon det men ingen visste vem hon var. Så vi kommer ha 2 Olivia, 2 Elin och 2 Emma. Vad är det med denna generation? 
Årets 1:or har jag inte träffat ännu. Vi ska planera lekar och hålla dem på fredag för dem och 3:orna på rudan, kul? NEJ! Jag tänker inte hålla handen, röra eller så med dem! Och jag spelar I N T E brännboll! That's it!! 
Menmen, nu sitter jag och väntar på att Linda ska komma hem från fritids med grannen så jag kan fixa mat, börjar bli lite hungrig nu.. 
Uppdaterar kanske senare om jag har något intessant att säga, vilket jag aldrig har men det är skönt att skriva av sig lite. Dessutom så vet jag att min mormor läser bloggen så det är väl kul för henne att få läsa om mina dagar, vad jag tycker och tänker. Hehe ja jag vet att jag är störd. MEN DET ÄR SÅN JAG É! 
 

Vem försöker jag lura?

Jag kommer inte somna tidigt. Jag är alldelles för pigg för det. Men för att se det hela från den positiva sidan så kommer jag somna som en klubbad säl imorgon istället! Den här sommaren har jag skitit i att vända tillbaka dygnet, jag har sovit till 12 den närmsta veckan om inte längre och har varit vaken till minst 2. 
Jag har hört att man inte ska vända tillbaka på dygnet iallafall inte dagen innan utan man ska släpa sig upp på morgonen och tids nog så hamnar kroppen tillbaka till sina vanliga rutiner. Får hoppas att det funkar! 
Jag har inte ens börjat skolan än och längtar redan till helg, hur ska detta sluta?! 
''Va, vad menar du? Skola imorgon. Skjut mig!'' Min lilla pärla, love you to the moon and back! <3

Throw back time

Fan vad jag är nöjd nu, skulle något hända med min data så gör det inget! Jag har ju alltid oroat mig för det eftersom att jag har alla bilder på den men nu har jag lagt över ALLA bilder jag har + några filmer på mitt USB-minne. Och jag blev ganska förvånad eftersom att jag har 300+ bilder på datorn. Och dessutom ligger det redan några hundra där på som jag lagt dit förut. Ibland är ett USB-minne allt bra att ha! 
Hittade lite gamla bilder som kommer i slutet. 
Imorgon har jag bestämt med Melina att hon ska möta mig vid bussen eftersom att jag kommer dit mycket tidigare så var hon så snäll så och sa att hon kunde komma. Det ska väl bli kul att träffa henne igen! Men inte så många andra ^^ Vi har några nya lärare och mentor som vi nu ska lära känna. Vilket inte känns så kul. Och så har vi ju en ny tjej, Elin, i klassen oxå. Så nu har vi 2 Elin och 2 Olivia, Melina och Melinda. Vilket ja fungerar tror jag. Och på det hela så ska vi typ lära känna 1:orna oxå, jag vet inte eftersom att jag var sjuk när 2:orna och 3:orna började.. Menmen det blir nog bra! 
Just nu håller jag på att måla naglarna för att mina långa inte ska gå av på en gång, får se hur länge det håller sig kvar. Sen ikväll blir det väl att försöka sova tidigt även fast jag somnade en stund efter maten ^^ 
 
''Gå inte dit vägen leder, gå istället där ingen väg finns och lämna spår efter dig!'' 
 
 

1 år sedan.

Idag är det ett år sedan jag började gymnasiet. Jag var så nervös för att träffa min klass, jag visste bara vem en var eftersom att vi hade gått i samma klass i 6:an. Men det hela blev väl bra, eller? 
Imorgon börjar jag 2:an och känner bara neeeeeej! Jag vill inte! Och jag tänker inte leka med 1:orna som man alltid gör, och jag tänker absolut inte röra dem! Äckligt!! Gillar inte människor. 
Just nu ligger jag bara i sängen och chattar och lyssnar på musik, finns inte så mycket att göra.. Blir väl och chilla hela dagen så.. Imorgon blir det att gå upp 7, ta 8 bussen och vara i skolan vid 9 när jag börjar 10. Slutar ungefär vid 2 tydligen... Blää! 
Nej nu ska jag göra något. Skriva lite kanske. 

film

Känner mig faktiskt ganska trött nu så ska sätta på någon film och kommer troligtvis somna till den. Menmen, ska sova läänge imorrn, sista dagen man kan de! 
Godnatt alla äckliga människor därute.
Gammal bild på min prins, som jag saknar dig! <3 

Imorgon är det sista dagen!

Detta sommarlov har gått sjukt fort men det är ju för att jag har jobbat i 4 veckor. Imorgon är det sista riktiga sommarlovsdagen.. Jag börjar 2:an nu och det känns bra. Kommer skita i allt och alla. 
Idag gick jag upp vid 12, sov ända tills då och vaknade inte ens när alla andra gick upp för att gå till skolan! Så sjukt skönt! Jag åt lite frukost och tvättade lite sen gick jag till Hilda. Hon skulle ut o fota med Hanna och Tyra så jag hängde på och kollade och efter satt vi och pratade och skrattade en massa. En rolig dag iallafall. 
 
Lite bilder på den finaste tjejen i världen!
 
 

Nu ska jag sova, GODNATT!

Min tjej <3

Hemma nu

Dagen har varit lång tycker jag och full av gos och bus. Liam har varit jättemysig idag och vi satt och myste i soffan med Ida innan det var läggdax. Jag har som sagt fotograferat Sofies familj idag och blev nöjd med resultatet, det blev dem också så det är ju super! 
Nu ska jag ta och kolla på en film, såg hur mitt schema kommer att se ut och sämre får man leta länge efter. 
 

Ett smakprov.

Har fotograferat idag och här har ni ett smakprov på hur det blev! 
 

I bilen!

Just nu sitter jag i bilen påväg hem, har bara 24% batteri men det klarar jag mig nog hem på. Kan blogga mer om kvällen hemma.


Godnatt

Nu ska jag lägga mig och kolla på film så godnatt säger jag. Imorgon blir det 50 års fest.

Uppmärksamhetshoror

Jag är så jävla trött på alla som bloggar och länkar och skriver att dem har anorexia, ätstörningar eller något annat handikapp. Det känns som om alla bara är ute efter uppmärksamhet. Och läsare. För att statestiken är ju det viktigaste som finns. 
Det finns dem som skriver att de nu ska ändra sig, börja ett nytt liv och skapar nya utmaningar att ta tag i. Men alla dem bloggar som jag har läst och folk har skrivit så så har dem inte ädrats på ett enda jävla sätt. I flera år har jag följt bloggar som sagt det jag nämner och inte märkt en enda skillnad, eller jo det har jag. Men till det positiva så har det bara hållt i några dagar, en vecka max. Och det negativa vill jag inte gå in på. 
 
Jag läser en tjejs blogg, hon skriver om hur det är att vara handikappad tonåring i dagens samhälle och det är en blogg jag verkligen följer. Hon skriver om hur hon blir bemött, hennes tankar om att inte vara normal och peppar andra till ett bättre självförtroende! Hon föddes med en CP-skada som gjorde att hon inte kan gå eller prata tydligt. Jag tycker att hon är en så otroligt stark tjej som verkligen tar vara på livet och njuter med sina kompisar. 
Det är något som jag tycker är intressant att läsa om, hur hon upplever dagen, samhället, livet. Eftersom att jag inte sätt andra med det handikappet som skriver bloggar så är det en unik blogg, hon söker inte efter uppmärksamhet. Hon vill bara visa att hon är som alla andra och vill bli behandlad som en i mängden. 
 
Det är ändå sjukt hur man kan bli beroende av att få läsare till sin blogg. Vissa gör vad som helst, nästan nakenbilder, hittar på någon sorglig historia osv. Det har flera gånger gått över gränsen så att folk till och med har lagt ut andra personer för att man själv så se bättre ut. 
Jag ber om ursäkt till alla som känner att jag är taskiga mot just dem med det här inlägget eller något annat, det är inte meningen att såra någon men ibland måste man bara skriva av sig. Eller jag ber om ursäkt till nästan alla... 
 
Varför skriver man statusar på facebook, twittrar och skriver bloggar? 
För att göra andra avundsjuka! ''Nejmen kolla nu är dem jävlarna igen och inte har dem frågat om jag vill hänga på, som vanligt'' Det gör att man blir sårad och avundsjuk så man måste själv hitta på något bättre att lägga ut. Allt är som en tävling, den som kan göra flest människor avundsjuka vinner. Eller? 
På förskolor tävlar barn om allt möjligt, vem som äter upp först, kan springa snabbast eller vem som är bäst på något. Pedagogerna berättar att allt inte är en tävling men barnen fortsätter och jag undrar varför? Varför måste människan tävla om att vara bäst i allting? Tävlingar är bara idiotiska. Om mänskligheten inte skulle tävla mot varandra i olika saker tänk på hur världen skulle se ut då. 
 
Ursäkta språket jag använder ibland men någon gång måste det ju ut! 

DETALJER!

 

Tisdag

Jaha vad har jag gjort idag då? Gick upp hyfsat tidigt, halv 12 drygt och åt frukost. Fixade lite här hemma, skrev på min berättelse jag har börjat på och den kommer bli G R Y M ! 
Annars så har jag väl mest chillat runt lite, jag tog med mamma på en cykeltur vilket vad asskönt och kändes verkligen i benen efter! 
Bäddade rent i sängen och duschade när vi kom hem igen och nu ligger jag i sängen och kollar på film. 
Finns inte så mycket mer att säga, jag njuter sista dagarna nu fram till skolan börjar och allt kommer gå åt pipsvängen... 
 

ÅSKA

Just nu åskar det skitmycket och högt! Inte trevligt alls! 
Jag vaknade typ vid 1 tiden och har ätit och städat rummet sen dess. Hittade en massa jävla texter som jag skrev förut, en va fan ifrån 2007! Fan vad jag har utvecklats mycket, såklart att jag har det från 2007 men det är ju inget man tänket på. Jag kunde ju fan knappt sätta ut punkt på rätt ställe då.. Att min lärare orkade med mig asso.. 
Senare blir det att åka till ösmo och va med Jennifer och Linn tror jag oxå, ska bli trevligt. Kommer väl hem med sista bussen.. Vet bara inte om jag har en sån lust att gå ut när det är sånt här väder menmen.. 
Lite bilder ifrån helgen avslutar jag med. 
 
Du är så himla barnslig, låt mig bara vara och kör ditt egna race istället! Fu**ing idiot. 
 

Sorry guys!

Uppdateringen har varit sämre än sämst denna helg men jag har inte varit hemma.. Och min kamera och sladden till datan vill inte sammarbeta så jag är lite frustrerad.. 
Idag kom Emma och väckte mig och Samuel vid 12, jättekul.. Jag somnade typ vid 6 för att vi låg och kolla på en massa filmer. Menmen vi har åkt båt idag vilket var mysigt, jag och Emma somnade till och med! 
Nu sitter jag i sängen och ska fixa lite saker, varit ute och joggat/power walkat och känner mig nöjd med det, det är ju en början åt minstånde! 
Aja, bilderna kommer när jag fått allt o funka! 

Hejhej

Just nu sitter jag ensam i Samuels stuga för han jobbar och jag kollar på Johan Falk ^^ Vet inte riktigt vad jag ska skriva, vi var ute på sjön igår och jag tog lite bilder men dem kommer upp när jag kommer hem och har gått igenom dem! 
Det känns fett konstigt att sitta vid en vanlig PC DATOR OCH INTE MAC ^^  
Aja, ha det bra!
Lillan <3

Jag hatar att jag berättade för mycket för dig.

Vaknade vid 11 och låg och kollade på film till kvart över 1 ungefär då jag skynda mig att klä på mig och tog 23 bussen för att hämta ut mitt paket! Jag är väldigt nöjd med allt jag beställt och det är bra! 
Jag ligger just nu och kollar på film, finns inget annat att göra liksom.. 

en lång dag

Idag var jag uppe tidigt! Halv 10!! Jag och mamma åkte till handen med 10.54 bussen och shoppade. Trevligt och jag hittade en massa tröjor som jag verkligen behöver. Och så har jag beställt 2 tröjor som kommer snart. Vart tog min lön vägen liksom? Nejnej har pengar kvar, mer än halva liksom!
Nu är jag asatrött och ska kolla på en film, spela lite nintendo och sova. 

BILDBOOOMB!!!

Brorsan fyllde 14 igår så vi hade folk här och jag hade en mysig tid med Liam. Min pluttis <3 Han åkte moppe med mig ner till sjökrogen när vi skulle äta och han tycker verkligen om det! Och han ville faktiskt att jag skulle fota honom när han hoppade så det är klart att jag gjorde det! Tog några kort på Ida också eftersom att Sofie bad mig. 
Min pojke var hemma igen, även fast det bara var för några timmar så var han hemma iallafall. 
Nu ska jag läsa lite. 

Han är en äkta Hammarströmmare han!

Livet är en obotlig sjukdom, vi är alla patienter i det här mentalsjukhuset som även kallas jorden. 

Hemma nu!

Jag drog till Ösmo och träffade Jennifer, hon hämtade mig med moppen och vi drog till Nynäs. Vi åkte runt, köpte energidricka och jordgubbar och satte oss vid ringvägen och myste, pratade och gick på stenarna i vattnet. En riktig myskväll! Sen åkte vi mera moppe, har nog åkt runt i typ hela Nynäs och vi blev nästan påkörda utav en idiot!.. Träffade Linn en stund och pratade med henne oxå. 
Nu ska jag kolla på film, är grymt trött så godnatt! 
 
Följ mig på instagram är mer aktiv där; Meloonnoolem. 

Hemma!

Helgen har varit bra, kom hem i fredags och har varit med Emma, Emelie, Pontus, Johan, Samuel och Kebaben :) Vi har åkt båt, moppe, käkar på bryggan x antal gånger x) Dem är riktiga stammisar där! 
Igår åkte Emma ocg Emelie hem och jag har varit hemma ett dygn nu som har inte har varit på snart 3 veckor! Tiden går fort alltså, skolan börjar den 21 så bara lite mer än 2 veckor kvar på lovet.. Skulle ha träffat Nadja idag men det blev ändrat. Ska träffa min babe efter hon kommer hem från USA om 2 veckor drygt, då blire tjejmyys, skitsnack och klippning! Jag har sån tur som har en kompis på frisörlinjen!! Och efter det blir de färgning av håret, nu vet jag hur jag vill ha det och det blir enkelt men snyggt. 
Jag vet inte riktigt vad jag har gjort idag.. Tittat på TV men ska lägga mig i solen och läsa en bok på engelska som jag inte gjort och efter det ska jag göra klart en engelska uppgift tror jag. Hehe min lärare var inte glad när jag inte lämnat in den innan sommaren men hon höll med mig att jag skulle prioritera dem kurserna som avslutades, det var alla förutom engelska och idrott.. Gud vad jag kommer få ett härligt år alltså! Skita i alla och köra mitt race, verkligen visa vad jag kan! För jag kan om jag vill!! 
 ''Ingen dör oskuld livet knullar oss alla''.

Åker hem imorgon!

Imorgon ska jag hem till ön efter 2 veckor på landet! Idag åkte resten av familjen och jag försökte byta med någon att hen skulle stanna längre men det ville dem inte så jag blev kvar men de e väl lugnt.. 
Idag har det regnat, jag va ute en stund o fotade och hjälpte morfar lasta släpet som han ska ha med sig imorrn ut till Dalarö. 
Aja, imorgon ska jag träffa Emma, Emelie, Samuel, Pontus och Sofia en stund och så ska Denise komma ut till ön oxå så jag kommer väl ha fullt upp, och Emma babe om du läser detta så GRATTIS ännu en gång på födelsedagen! Love u :* 
Det ska bli skönt att träffa alla igen och få sova i sitt eget rum, glida runt på Pelle och bara njuta sista veckorna innan skolan börjar, förlåt jag menade helvetet börjar. 
Aja jag fotade lite droppar idag men var tvungen att avsluta och gå in för det började ösregna... Men bilderna kommer upp här och ja förhoppningsvis gillar ni dem. Dem kanske är lite mörka men det va inge bra ljus ute. 
 
 

SIM-kort

Vad är meningen med ett SIM-kort egentligen? Alltså min telefon dog och jag har inte lärt mig den nya koden än men ändå kan jag smsa med Denise! Helt fucking stört!! Jag kan vara ute på internet och så också!
Så varför ska man ha det? Det är ju inte så att om man tappar telefon i vattnet så simmar den upp till ytan igen heller... Så SIM-kort har jag inte inte riktigt förstått mig på.. 
 
Jag tog en promenad vid ja 10 kanske och pratade som vanligt med Denise i telefon. Hörde på lååång väg hur korna romade (gör dem de? XD)  helt hysteriskt så jag tog mig en promenad dit och gick bara förbi och till och med Denise undrade vad fan som var fel eftersom att korna lät så jävla mycket. Det stod en bil där, jag tror det var ägaren, och kollade på dem. När jag gick tillbaka stod han och pratade med några som gått dit och berättade något, jag försökte lyssna men förstod inte vad som hade hänt.. Det var faktist lite läskigt, tänk om det hade kommit in typ något djur i hagen och gjort illa någon kossa och alla typ va rädda? Inte så lätt att se i mörkret inte heller.. Men om kossor låter sådär mycket ska jag fan skaffa en och ha som larm, fyfan vad rädd man blir! Eller okej, jag blev rädd eftersom att det stog typ 100 kor precis vid vägen och romade som jag vet inte vad... 
Det var läskigt men det slutade tillslut iallafall som tur var. 
 
Tog lite bilder idag men har inte orkat lägga in dem än så kanske imorrn. Imorgon kommer pappa och hämtar de andra, så jag åker kanske hem på fredag om nu det blir som vi tänkt, finns en risk att jag kan få åka kommenalt hem hela vägen, läskigt. Från Tierp till Uppsala och därifrån till Centralen och därifrån hem tror jag? Inte vet jag liksom...
 
Aja nu ska jag ta och lägga mig och kolla på någon film. Det här blev ett ganska ordentligt inlägg som jag inte gjort på länge, och tänkte inte göra något nu heller men det bara blev så. 
Godnatt!
 

RSS 2.0