Jag förstår verkligen inte!

Människor kan vara sånna idioter. Finns egentligen mycket mer att säga om det men inget jag tänker att ta här. 
Kommer bli en bloggpaus just nu då jag har andra saker jag känner att jag just nu måste prioritera, och skolan är inte en utav dem! Nej. 
Det var allt för mig. 

Awkward

Sitter just nu i grannens soffa och är hundvakt, kollar på Awkward och pluggar lite. Har gjort klart en grej iallafall, bara några kvar nu! 
Funderar på att dra hem snart då jag är skittrött och gick upp tidigt idag.. Annars finns det inte så mycket mer o säga, planerar inför ett inlägg men måste fundera lite till på hur jag ska formulera mig! 
Bye. 

Städat!

Igår var jag skittrött och slocknade som en stock vid 9. Idag vaknade jag vid 9 och åt frukost med la familia. 
Annars har jag bara kollat på några avsnitt utav 2 broke girls och städat. Mowglie blev jätteglad när han kom ner i sin rena bur och hoppade (ja hoppade!) omkring! La i lite mer hö så just nu buffrar han omkring där i, han har skapat sig en liten mysig grop mitt i. Mitt lilla djungeldjur <3 
Och eftersom att jag inte är så renlig av mig heller så har jag nu damsugit och plockat undan lite i rummet. 
 

Lilla skitgris <3

 

Hundvakt, Plugg och the Kardashians!

Ja det är vad jag gör just nu. Jättekul.. Nej men det är mysigt!
Vet inte vad jag ska säga riktigt mer.. Har ingen blogglust heller. Börjar bli sjuk oxå. 
Men måste hålla mig frisk nu! 
Bloggar kanske senare när jag kommit hem. 

Välkommen hem Mowglie!

Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på när Mogge pratar för fullt och äter gurka. Efter skolan idag hämtade Jimmy och company upp mig i handen så drog vi iväg till Sundbyberg och hämtade min lilla skönhet! 
Kan man bli mycke sötare än såhär? 
Jag försov mig imorse och missade 8 bussen så det blev o ta 11 och missa en lektion, missade inte mycket vilket var tur!
Liam tyckte att det var jättekul och klappa på Mogge, han gav honom en puss oxå! 
Min tokiga nöt, att man kan älska någon så mycket <3 
 
 
 

Längtar tills imorrn!

Dagen har gått fort och jag har fått mycket gjort. Skrubbat en gammal kaninbur och gjort den fin, städat lite i rummet (läs liite!), sjungt singstar med Saga, tvättat, gått en promenad och duschat. Nu blir det att koppla av framför en film ett tag innan jag börjar läsa lite i min bok. 
Imorgon efter skolan får jag skjuts till Sundbyberg där jag kommer att träffa en ny vän! Avslöjar inge mer, ni får se morgon! 
Nej film vare, kommer nog inte blogga mer då jag är ganska trött efter 6 km powerwalk + olika övningar vid motionscentret. Så jag passar på att säga godnatt nu. 
 

Söndagsmorgon

Jag har bara legat i sängen och kollat på Bumbibjörnarna hela morgonen, ska gå ner och prata med mamma lite och så nu. 
Kommer inte hända nåt speciellt idag men uppdaterar väl senare! 

''Vårt öde ligger inom oss, man måste bara vara modig nog att se det''

Har precis kollat på Modig, första gången jag sett hela faktiskt då jag de andra gångerna somnat innan äns halva filmen gått. Nu är jag trött och ska sova, blev en tripp till nynäs idag med mamma och pappa. Det var typ en timme bara + bussresan oxå. 
Imorgon är det söndag och jag har lite att göra så min dag kommer nog att rulla på. 
Men nu säger jag bara godnatt! 

Lördag

Vaknade vid halv 11 och har bara legat i sängen. Funderar på att göra det hela dagen.. Fast jag känner för att hoppa in i duschen. Gör nog det! 
Annars verkar det vara en fin dag, solen skiner ute. 
Finns inge mer att säga, bloggar senare.

''Jag krossas inte lika lätt som porslin.''

Igår när jag satt på mattelektionen fick vi reda på att våra 2 andra lektioner blev inställda, så jag skyndade mig till tåget och var hemma vid 12.40, åkte hemifrån 8. Chill! I handen mötte jag några barn och en padagog från Muskö förskola där jag sommarjobbade i somras ju och det var kul, barnen kände igen mig och berättade vad de hade gjort. Det var så roligt, en flicka frågade om tåget körde av sig själv och pedagogen bollade frågan vidare till alla. En liten pojke sa nej och alla andra hängde efter i kör. Vem är det som kör tåget då? ''Jag vet! Det är TÅGMANNEN!!'' Sa en pojke. Okej sa pedagogen och pojken fortsatte ''Det sitter en där och en där (pekar åt båda hållen i tåget) längst bak! Så tåget kan åka åt båda hållen!'' Ja det är rätt, det finns ju en man eller kvinna som kör tåget och då blir det ju tågmannen eller tågkvinnan. 
 
När jag kom hem var Liam här och lekte förfullt med lego. Mormor och Stickan var oxå här och fikade men åkte efter en stund. Sofie och Ida kom med bussen efter mig och ja vi gjorde väl inte så mycket mer. Jag gosade de lilla jag kunde med Idis, hon är inne i en blyg period just nu.. 
Jag och Sofie tog med oss några barn och gick upp till motionscentret och lekte lite, Liam var så söt när han gjorde sina 3 situps, stolt faster jag e! Han hjälpte mig när jag gjorde mina oxå, puttade på mig när jag skulle upp. 
Käkade efter det och sen drog dem. Duschade Linda på kvällen och flätade henens hår eftersom att hon hade skolfoto idag. 
 
Idag har det inte hänt så mycket intressant. Lektioner som vanligt förutom att vi på sista lektionen fick kolla på en dokumentär. Hade ett intressant samtal med en lärare efter oxå.. Så vi får se hur allt slutar. 
Funderar på att byta skola om det fortsätter såhär. 
Min babe skulle ut hit idag och vi åkte samma tåg och buss, pratade en massa och så. Och eftersom att min moppe har vätskebrist så blev det cykeln ner till sjökrogen för att babe och Pontus skulle käka och sen cyklade vi hem och jag käkade. Min dag har inte alls varit intressant.. 
Ska ladda in lite bilder i datan så att ni får lite nya färska bilder! 
Följ mig på instagram då jag är mer aktiv där! @meloonnoolem 
 
Nu ska jag höra av mig till babe så får vi se vad som händer. Annars ska jag nog gå ut och gå lite! 
Ha det bra och ha en super fredagskväll! 
 
 

Godnatt!

 

iOS 7

Just nu håller jag på att hämta och installera iOS 7 på telefonen! 
Ska bli kul och se alla förändringar. 
Igår bloggade jag inte även fast jag hade all tid i världen. Jag var hemma för att jag hade sjukt ont i halsen. 
Det blev lite samtal hem och så och idag så var alla jävla lärare så fega att prata med mig! 
Inte gjort så mycket idag heller, gick hem tidigare från verkstaden för att jag inte orkade vara kvar och vet att jag pluggar bättre hemma, eller i skolan när inga är där och det är tyst. 
 
Jag inväntar ett sms och ett mejl oxå. Mejlet hoppas jag att jag får inom 2 veckor, ska bli skönt att veta om jag måste ändra på mina planer eller inte. Och smset hoppas jag på att få svar på ikväll, då ska jag nämnligen hämta hem en sak i slutet av månaden. 
Blir ni nyfikna nu? Hahah men kan avslöja det lite senare då jag vet mer. Dumt att säga för mycket, men jag hoppas verkligen! Hjälp mig och håll tummarna för mig! 
 
Nu ligger jag och kollar på serier. I have no life you know ;) 
Har inte blivit något fotande, ångrar mig djuupt att jag inte använde solen i lördags och fotade!! 
 

Idrott

Just nu sitter jag i hemvisten och håller på att skriva en grej i svenskan. Egentligen så har vi idrott men jag har så ont i mina knän så jag struntade i att ta med mig kläder. Hon blev fett irriterad men skitsamma! 
Finns inte så mycket mer att berätta.. 
Igår drog jag till brorsan och hade en massa mys med Liam, Ida och även med Elna. Det var första gången jag träffade henne men hon var inte blyg och satt i mitt knä och så, en söt liten tjej. 
Jag käkade med dem och sen drog jag hem, annars så gick bussen hem så sent.. 
Alltså jag är skittrött just nu! Känns som om jag kommer att somna vilken sekund som helst. 
Med det säger jag hejdå, bloggar säkert senare.. 

Min syster

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, lite trött är jag efter att ha kommit hem, inte så jättesent, men sent igår. Var hos Samuel och vi satt och kolla på Hey Baberiba tills jag somnade och sen kände jag att det var dax att pallra sig hem. Så gick den väldigt korta vägen hem. 
Just nu har jag precis duschat och ska väl inte göra så mycket mer, tvätta tror jag sen vet jag inte.. 
Bloggar väl mer senare antar jag! 
 

Kommer inte på någon rubrik..








 

Före, efter.

Sitter och leker lite med photoshop, jag är ju en helt nybörjar amatör så jag vet att det säkert är flera fel och sånt men jag tycker att det är kul, man måste ju börja någonstanns annars lär man sig ju inte! 
Hoppas ni får en trevlig lördag! 

Soffhäng!

Ligger just nu i soffan och kollar på TV. Hundarna sköter sig exemplariskt och har gjort det hela tiden! Det är så himla mysigt att få mysa med vovvar igen, saknar ju Bamse så himla mycket men Tecz och Mija får duga just nu. 
Får se vad jag ska göra när jag kommer hem, troligtvis sitta och lära mig Photoshop som jag har fixat. Annars ska jag väl läsa lite i min bok och skriva den första läsloggen. 
Ni får ha det så bra så ser vi om jag uppdaterar senare! 


Fina vovvar❤

Fredag den 13

Ja idag är det ju fredag den 13! Och när jag tänker efter så märker jag det, jag har haft en bra dag idag. 
Nu har jag nyss tagit en liten nap och ska nu gå över till grannens hundar i några timmar, dax att ge dem maat! 
Bloggar mer senare. 

Historia

Just nu sitter jag på historialektionen och vi håller på att prata om epoker. Det är ju hur intressant som helst. 
Sen är det engelska dax och efter det människors miljöer då vi ska ut och typ ta reda på hur miljön är uppbyggd för alla, med funktionshinder osv. 
Nu måste jag lyssna lite! 
Only the dead fish follow the stream.

Stylar datorn!

Just nu håller jag på att fixa om ikonerna och mapparna på datorn, har tröttnat lite på det jag har nu och vill ha förändring! 
Skolan sög och engelskaprovet gick åt helvete! Men vem bryr sig egentligen, det är ett prov och jag orkar inte bry mig så mycket. Imorgon börjar jag 10 och slutar 3, seeeegt! Men sen är det helg och det ska njutas, läsas och plåtas!
   På tisdag vill Jonte, min lärare i digitalt skapande, se bilder som vi kommer att använda och jag känner mig lite frustrerad över uppgiften. Det är lätt att plåta och jag är nästan klar med bilderna men att hitta musik som passar till och lära mig hur imovie fungerar (ja jag har aldrig användt det förut!) är inte alls lätt! Dessutom vet jag inte alls om Jonte kommer att gilla mina bilder, hoppas han blir nöjd iallafall.. Jag fotar strand-miljö och det är ganska lätt, det knepiga är att klippa ihop det så att det blir bra! 
Nu ska jag fortsätta med det jag gör och sen ska jag kolla på film. 
Blir nog inge mer update idag så godnatt! 

Skolan suger verkligen åsnekuk.

Aaaaah jag vill bara hem och lägga mig i sängen och gråta. Hela dagen har jag kännt att jag är supernära att börja gråta. Jag har huvudvärk gånger 1000 och mitt knä gör ont!! 
Vi har nu lunch efter att ha matematik, läraren lät oss gå ut och jobba efter att hon snackat halva lektionen så jag, Josefina och Mirelle gick ner och satte oss i hemvisten. 
Aja, naturkunskap snart och sen bara engelskaprov kvar! Sedan blire att åka hem till ön. 
 

Trött, nu film.

Jag är trött idag men det har varit en bra dag, bortse från att en lärare var i skolan idag men annars har det varit perfekt typ! Mycket bra stämning i klassen idag oxå. 
När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, fastnade hos Sofia och snackade ett tag, käkade, kollade på Svenska Hollywoodsfruar eftersom att jag inte orkade igår och gick ut på en promenad. Själv dock men det var skönt det också! 
Hjälpt syskonen med läxorna lite också, så snäll som jag är! Och nu tänkte jag kolla på en film tills jag somnar. 
Har börjat tänkt på min praktikplats också, det är 10 veckor kvar innan jag går ut men bättre att börja ta tag och tänka på det nu och försöka fixa en plats innan det är försent! Måste dock prata med min lärare lite om det.. 
Hoppas ni haft en bra dag! Nu säger jag godnatt. 
Saknar dig så det gör ont i hjärtat, min lilla alldeles underbara prins! The one and only boy in my life <3

SKOLAN

Sitter just nu i skolan, börjar 09.40. Det är ju kul. Sitter och pratar med Hilda och Malin och drar ut på tiden. 
Lite bilder ifrån bruket. 
 

Prommis med bästa friendo!

Nyss kommit hem efter en skön promenad med bästa vännen. Blev inte så jättelång men den dög, vi fick en massa skit ur oss om allt möjligt! Snart blir det Svenska Hollywoodfruar och sedan sängen. 
Egentligen skulle jag slutat halv 6 idag men läraren skulle gå igenom det han gick igenom förra lektionen med några nya elever så vi andra fick berätta våra planer om våra filmer vi ska göra och sen fick vi sluta. Dock vare egentligen för att plåta men när jag kom hem var det inge bra väder längre så jag fixade lite med min dator istället. Måste gå till datateknikern med den för den har börjat krångla lite...
Menmen bloggar imorrn så godnatt!


 

Bubbles

 

Skolan

Sitter just nu i skolan. Första dagen sen jag gick hem i fredags, igår hade vi 1 lektion som började 14.15 så jag fick vara hemma istället, onödigt att åka och få vänta i flera timmar. 
Det känns fett bajs att vara tillbaka, jag vill inte vara här! 

En fiskares stil.

 

Friends, who the fuck needs them?!!

Låten säger ganska mycket just nu. No more coments, you know who you are! 

Ångra aldrig något som en gång fått dig le!

Jag sitter och läser igenom en gammal konversation och när jag tänker efter ångrar jag mig inte ett dugg vad jag sa och gjorde då! Ibland dock så kan jag verkligen sakna henne men då är det bara att tänka tillbaka på dem sista gångerna vi träffats, hon är inte samma person och det är inte jag heller. Människor växer ifrån varandra och det har vi gjort, vi som stod så jävla nära varandra pratar nu inte ens. 
 
Jag håller på att fixa och dona lite här hemma, passa på medan jag är hemma liksom. Och sen får vi se vad som händer. Hämtade syrran från skolan idag och frågade vad dem gjort idag ''En massa saker!'' som vadå? Frågade jag, ''Vi har ritat av det vi hittade ute igår!'' Gud vad mycket de har gjort på 3 timmar. Den som ändå kunde få gå i förskoleklass igen... 
Bilderna skulle ha varit med i det förra inlägget med datorn strulade igår...

skärgårdslivet!

Trotts att det är lång åt helvete och de flesta som bor här är får så är Muskö en underbar plats. Långt bort ifrån människor, avgaser och ljud. En perfekt plats för någon som vill ha lite space, slippa undan allt och alla ett tag. Här ute är det ren luft också, till skillnad från Handen... 
 

Hemma

Åkte hem från skolan efter första lektionen för att jag inte mår bra. 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att gosa ner sig i sängen! 
För er som inte visste det så älskar jag att duscha när jag är sjuk, det får mig att känna mig fräschare och ja bättre (?). 
 

Ont i knäna

Har helt glömt bort att blogga men har ändå inte gjort något än att varit i skolan typ. Vi började med individuella valen igår och min lärare är fett skön! 
Idag skulle vi på hälsopedagogiken gå 5 km men min grupp gick vilse och när vi kom tillbaka där vi började hade vi drygt gått 17-18... Inte okej men jag orkar inte gå in på vad som hände under promenaden eller efter. Nu har jag sån jävla värk i knäna efter att ha gått där, hade likadant i måndags när vi var där och gick på idrotten... Fast då gick jag och Melina bara 1.5 km och hade ont då liksom. Mina knän är fett skumma.. Men jag tror att det kan vara så för att det är så mycket upp och ner i den terrängen.. Annars så vet jag inte. 
 
Är det något jag borde gå till läkaren för? Det är inte första gångerna jag fått det.. 
 
Menmen nu ska jag kolla på någon film och försöka sova men vi får se hur det blir med det.. 
 
Såhär känner jag mig just nu. Typ. 

Ingen dör oskuld, livet knullar oss alla!

Skolan idag var seeg. Finns egentligen inte mycket att säga om de. 
Imorgon börjar jag 9 och slutar 16.30.. KUL!! Kommer vara helt död ju. Men nu ska jag iallafall ta och gå ut tror jag, så att jag inte somnar! Är såå trött! 
Har ont i knäna oxå men får väl se, hoppas det går över till ikväll när jag ska sova. 
Byebye! 

Tidsinställt inlägg

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Idag börjar jag som sagt 10 och slutar 15.50. Kul, jag måste ta varje heltåg för att hinna med bussen och jag hinner inte på 10 minuter.. 
Aja, jag hoppas att den här dagen blir bra iallafall och inge tjafs mellan alla. 
Längtar redan tills jag kommer hem. 
Du ska veta att du är underbar, det finns ingen annan som du Idis! <3 

SOVA

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film, är ganska trött efter denna livliga dag. Men den har varit livat på ett bra sätt, förutom mitt jävla hår imorse! 
Menmen imorrn är det skola 10-15.50.. Ska väl bli lika jävla trevligt som det alltid är, hoppas att Melina är där! 
Godnatt!

Ida Sofie Hammarström

Dopdag 1/9-13. 
Dopet gick superbra och det var fint och trevligt. Vi hade väldigt tur med vädret förutom att det blåste lite men det är ju bättre än regn! 
Fikat efter gick bra och jag fotade en massa, över 500 bilder men lägger inte upp alla såklart. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Det var en trevlig dag med en massa mys! 
Nu ska jag dra ut ett tag. 

jävla horfitta!

Har köpt en klänning helt i onödan, blir inge dop för mig. 
JAG GÅR OCH DÖR NU!!!!!!!

RSS 2.0