Livet är tufft, men vem sa att det skulle vara lätt?


I put of the pain for another day...


Det går inte att lita på människor i dagens samhälle.



The prom is almost here...


Mitt hjärta klappar för dig!


Information!

Nu har jag bestämt mig att min blogg ska bara innehålla bilder i fortsättningen. Så det blir mitt liv i bilder. 
Om jag verkligen vill berätta något kan jag ju skriva det, annars så kommer ni bara att få se en massa bilder. Så det här är mitt sista ''riktiga'' blogginlägg. 
Känns skitbra. 
Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja om 55 minuter. 
Så ja, hejdå. 

Friluftsdag...

Ja egentligen skulle jag ligga och sova nu men nej, idag är det friluftsdag och samling klockan 08.50! Jippie.. 
Menmen kläderna för idag blir mjukis, en tröja och converse ^^ Det funkar här ute på ön så funkar det inte i Rudan är det deras inställning som är fel! 
Igår hade alla PMS, seriöst. Alla va sura på grund av olika anledningar. Ibland känns det såå bra att gå i en klass med bara tjejer och i en hemvist med mestadels tjejer. Drama, drama, drama kan jag bara säga. 
Aja, nu ska jag ta o fixa till de sista. 
Hejdå, uppdaterar nog inte under dagen. 

Lunch.

Är inte hungrig så just nu sitter jag i hemvisten och chillar. 
Fick veta att jag nu har E på matteprovet vi gjorde, Ingrid ville bara veta om jag visste vad Pi var och varför jag hade räcknat så jag gjorde, hon skrattade bara när jag berättade att jag glömt att vi hade miniräknare och därför räknade jag med 3 istälet för 3,14 xD 
Aja, onsdag idag och har 2 lektioner innan jag slutar, svenska och verkstan. Men funderar på att dra hem på verkstan eftersom jag ändå inte kan koncentrera mig här när alla grupprum är upptagna, lärarna är någon annanstanns och alla är högljudda. Inte för att jag kan plugga hemma men det går fan så mycket bättre än verkstadstiden! 
Vad har annars hänt i mitt patetiska liv? Jo de ska jag säga er, ingenting! Igår fick vi inte igång moppen och ja jag ska försöka idag igen men mitt tålamod är inte det bästa fan! 
Människor är förjävliga idag med för er som undrar.. 
Det var allt för mig. 

helvetes jävla moppe!

:@ 
Nu: Plugg. 

Life.


Lördag, Söndag?

Efter att ha varit hemma sen i tisdags så vet jag inte vilken dag det är idag. Men jag tror att det är lördag ^^ 
Aja, det är sol ute idag men det blåser lite i omgångar.. Känner mig sjukt stressad just nu och vill bara komma bort ifrån allt. Sommarlov, JA TACK! Orkar bara inte. 
Okej nu tappade jag suget på att blogga. Ha det bra alla jävliga människor där ute! 
 

Dagen.

Sjösatte Johans båt idag. Härligt att vara ute igen! Som ni alla vet så är jag ju en så hemsk person så jag kunde inte undgå att smygfota folk. That's who I am! 
Kvällen har tillbringats hemma hos Marcus, vi kollade på film och den var läskig! Jag tror att jag hoppade till 3 gånger på rad, seriöst xD Sen snackade vi mycket om allt möjligt. 
Nu är jag hemma och sitter och kollar på Cartoon Network, vet inte vad det är för pogram på men jag känner igen det och det är ganska roligt! :D 
Morgon dagen har att erbjuda plugg, fotografering, filmkväll och åter igen plugg. Hatar skolan och vill verkligen inte tillbaka dit. Är det värt att gå verkligen? Eftersom att jag känner mig själv ganska bra så vet jag att jag ändå aldrig kommer att kunna nå mitt mål med det hela. 
Det var allt ifrån mig ikväll. 

mänskligheten...

Jag har adrig haft några förväntningar på mänskligheten, igen har ju heller visat för mig att jag borde ha det. 
Vi alla människor har en personlig gräns där allt bara spricker, man orkar inte bry sig mera. Jag har nu nått min gräns.
Aldrig kunde jag tro att du skulle göra såhär! Det var du och jag, från topp till tå. Hur tänker du egentligen? Menmen någon måste ju alltid vara den bitchiga, och det är ju faktiskt ditt val inte mitt. Du går bara miste om en helt awesome person i ditt liv! 
 
Det fina med allt det här är att jag får reda på vem du egentligen är och kan istället satsa på mina riktiga vänner som verkligen finns där för mig! Jag har er, ni är de ända som riktigt förstår mig, vi är öbor that's it. Vi håller ihop i vårt och torrt. Om sanningen ska fram så är öborna de ända människorna man kan lita på i situationer. Jag slipper också ens försöka att få din uppmärksamhet, fast det slutade jag med för lääänge sen! 
Nu är det dax att blicka framåt, jag har ön, mina kompisar här och det kan aldrig någon ta ifrån mig! 
Jag längtar bara till att gymnasiet ska vara slut så att jag slipper se min fucking klass igen. Jag passar inte in, men vart skulle jag göra det egentligen? 
 
Nu till något roligare, här kommer bilder ifrån dagen! 
Min så ocoola mamma.
Och så jag i solglasögonen, Gud asso att gå i solen i shorts är ingen bra idé! Mina ben ser ut som om jag har sprayat dem röd/bruna neranför mina vita shorts som jag alltid har på mig XD 
Tandlösa lilla troll. 
 
Ingen utav bilderna är redigerade, jag är alldeles för lat för att orka göra det nu. Menmen nu ska jag kolla på någon film och glömma bort alla bekymmer! Cause that's who I am! 

Mår skit

Är hemma idag oxå. Fast inte för att jag missade bussen utan för att jag mår skit dåligt. Kul..
Aja, har pluggat lite idag, hämtat syrran på dagis och solat medan jag läst en bok. Tror att jag är allergisk mot solen eller nåt för det kliar överallt typ  ^^ 
Nu ska jag ta och skriva på naturkunskapen som ska vara inne nästa vecka tror jag x) 
Skriver senare!

en extra ledig dag

Tjena!
Egentligen skulle jag ha tagit 8 bussen imorse men kände att jag lika gärna kunde komma en halvtimme sent så somna om och skulle ta 11 bussen. Ja men jo eller hur, försov mig och missade den, nästa gick halv 2 och det var helt onödigt att åka för att ha 2 lektioner. Hörde ifrån en att på ena lektionen hade de inte gjort något utan bara suttit där och på den andra fick de gå efter 20 minuter, så även om jag hade åkt med 2 bussen så hade jag slutat innan jag äns hade kommit dit >.<
 
Men jag har hämtat Linda på dagis idag, tog sällskap med Amanda som hämtade Jack på en gång. Sen fick vi igång hennes moppe och körde en premiärtur med den, ner till bruket men sen kom vi inte mycket längre. Punktering i bakdäcket. KUL! Skojjar någon med oss nu eller?! Så det var bara att börja rulla hemmåt med den, det var vääldigt tungt i alla backar men efter halva vägen kom pappa och hämtade oss som tur var. 
Jag har vistas i solen hela dagen idag! Så skönt! 
 
Jack lärde sig även att cykla utan stödhjul idag och Linda e på väg hon oxå, stolt blir man! 
På kvällen körde vi några matcher och jag gjorde några väldigt snygga räddningar i mål asso! 
Nu har jag precis kollat på Mot Alla Odds och ska nu sova, imorrn är sista skoldagen för denna vecka och jag ska dit! 
Godnatt! 

fotboll!

Efter att ha spelat 2 matcher och vunnit ena så tog jag en skön dusch och ligger nu i sängen! 
Imorgon börjar jag 11.50 men kommer som vanligt att vara i skolan 09.15 för att det inte går någon jävla buss senare.. Hatar det, och så har vi ingen idrott (skit glad tjej för det hära) men om inte Jenny kan ha lektionen tidigare så har jag håltimme på 2 timmar efter första lektionen... Kul, ÄLSKAR SKOLAN VERKLIGEN! 
Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på någon film och trösta mig med att denna vecka är kort. 
God natt. 

Sängen efter en bra dag.

Sol. Ledig. Behöver jag säga mer? Gått i shorts i 2 dagar nu, lovley! 
Mitt hjärta har varit här ute idag, fick även veta vad lillan ska heta. Längtar efter att få träffa henne! 

:D

Hejsan! 
Idag har jag bara chillat, duschade precis när jag gått upp och va sen med Amanda. Det va så fint väder ute så jag gick omkring i shorts o hade det myys ^^ 
Jag har nyss kommit hem ifrån en filmkväll med Marcus, myyys! Vi kollade på The Grudge 2 för att internett funkade typ inte >.< 
Aja nu är jag trööttt och ska ta o sova. God Natt! 

Sorry

Jag har hafft hela dagen på mig att blogga men har helt enkelt inte orkat. Vaknade imorse och hade ont i hela kroppen + att jag frös så stannade hemma idag, somnade om och gick inte upp förens halv 12 drygt. Skönt var det iallafall!!
Så vad har jag gjort idag? Jo jag har pluggat klart uppgiften som ska in idag och den är inskickad! Första gången typ som en uppgift i samhälle är klart till deadlinen! 
Var även en tur till lekparken med Linda, Loke och Jack så det blev en massa bilder. Hoppas ni tycker om dem eller nåt antar jag? 
Mår iallafall bättre nu för er som undrar, varför ni nu skulle göra det xD 
Ungar är bara för härliga!! 

Prommis med syster <3

Älskar dig mitt tandlösa troll <3


Natonella talet..

Gick skit!! Eller det tycker jag iallafall! Nu sitter jag kvar här i skolan för att plugga lite på samsam som ska vara inne imorrn ^^ Lycka till! Det är ganska enkelt men jag har ju oxå en annan jävla gammal uppgift... 
FUCK SAMHÄLLE OCH FUCK SARA! 
Dax att dra tillbaka o plugga! 

Taggad inför NP!

Just nu sitter jag i skolan med Melina, vi har läst varandras tal och hon har hjälpt mig att avsluta det ^^ 
Jag är så jävla nervös asso! Men jag kommer nog att överleva, Melina tyckte att mitt tal var bra och ja jag hoppas att lärarna tycker det oxå! 
Annars vet jag inte vad jag ska säga..
1 Maj spenderade jag på havet, fiskade utan att få något såklart och åkte bara omkring! Det var mysigt, besökte även monumentet vilket var en häftig upplevelse, har aldrig gjort det innan men nu så! :P
Nu kom Olivia oxå så dags att vara helt social här! 
 
Uppdaterar hur jag tyckte att det gick senare! 

1 MAJ

Hade en trevlig valborg igår med kompisar, bekanta och ja det var trevligt! Va nere vid sjökrogen och kollade på brasan. 
Pappa var full, brorsan var full. Men inte jag ^^ 
Det blev tydligen slagsmål mellan några styckna (20 pers) och det står till o med i aftonbladet! ''Välkommen till muskö, där det alltid är fullebråk!'' HAHAH XD 
Menmen snart ska jag ut på havet och fiska med Samuel.. 
Här kommer iallafall några bilder som jag lovat er! 
Ja det blev lite mycket svart/vita bilder men I like it! 

RSS 2.0