Skype!

Just nu sitter jag och snackar skype med Nis och vi har det väldigt trevligt och roligt :) 
Helt plötsligt så började vi kolla omkring på högskolor/universitet och allt, lite nervös jag e... 
Jag har iallafall skrivit några rader (ganska många!) på min berättelse och ja den kommer nog bli helt okej. om jag nu inte sabbar den >.< 
Men nu känner jag mig ganska trött och jag ska typ slagga! 
Go natt! 
Gammal bild.

Tankar eller känslor?

Dagen blev inte riktigt som planerat idag.. 
Jag har iallafall städat klart rummet, duschat och bara chillat. Imorgon är det måndag och även fast jag har lov så är det dags för mig att plugga, göra klart uppgifterna helt så att jag inte har något att oroa mig för och så att jag bara kan njuta utav sista veckan på praktiken! Det kommer kännas tungt att lämna alla underbara barn och jag kommer säkert fälla en tår. 
 
Jag blir så irriterad på alla personer som skaffar ask.fm eller vafan det nu heter och inte ens svarar ärligt/seriöst på frågorna. Som igår, jag nämner inga namn men jag vet att om hen läser detta kommer hen att förstå att det handlar om hen. Men skit samma! Jag ställde en fråga som jag verkligen ville ha svar på, och så anklagar den här personen en annan kompis för att ha ställt den och blir irriterad/arg på hen. Och jag vet att personen som blev anklagad inte är den som backar undan så hen står upp för sig själv och ja... IRRITERANDE! Ska ni nu inte svara seriöst på alla frågor så ska ni inte hålla på med det! 
Så nu har jag fått det ur världen, du och du vet vem du är, lägg bara ner. Seriöst. 
 
Jag hittade ett gammalt inlägg där jag skrev ja vad ska jag säga, pepptalk? Nu hittar jag på lite ord här. Men jag känner att det är värt att läsa igen för er otroliga läsare som hänger med i mitt trista liv. Så jag kopierar texten hit och sen avslutar jag med en bild på det. Hoppas ni förstår texten och tänker efter lite på den! 
 
''Och så har vi det här med vilja... Vi har alla våran egen vilja men jag tror, personligen, att hur mycket vi säger åt andra att gå efter sin egen vilja istället för att slava efter en annans så lyssnar vi inte på det själv. Så då kan man säga att vi går runt och ljuger om en sak för att andra människor ska tro att vi gör likadant eller så är vi så jävla rädda för vad människor ska tycka om en så vi vågar inte följa våran egen vilja och gå våran egen väg, vilket vi måste för att komma vidare här i livet och inte ligga hemma på mammas och pappas soffa hela dagarna utan att vi vågar ta vårat eget initiativ och går ut i världen och är stolta över oss själva, hur ska vi annars få jobb, träffa nya människor, partners som kompisar. Det där med att vara stolt över sig själv är nog mycket svårare för oss ungdomar än för vuxna , tror jag, men jag tycker att det är en jävla viktig sak man måste kunna. Man måste kunna lära sig att resa sig upp efter ett förhållande är slut och inse och vara stolt över vilken kunskap man fick med sig till nästa. Det är svårt, vi är inte Super-Man, vi är inte gjorda av stål. I våra kroppar rinner blod, blod som kan symbolisera en flod som rinner genom ett tropiskt land, det mina läsare skulle ni alla tycka var så vackert. Om ni stod framför floden med människor ni älskar så skulle ni den stunden inte kunna önska er något bättre. Det är minuten just nu som räknas, den minuten du är med dina älskade människor, när ni upplever något magiskt. Ta vara på den tiden för lika snabbt som den kom kan den lika gärna försvinna.''

Städning!

Håller just nu på att städa mitt rum ^^ 
Så på med musiken och fixa upp de. Ska väl höra av mig till Nis oxå som inte hörde av sig till mig igår när hon sa det.. Aja, bloggar senare! 

Go natt

Nu är jag ganska trött.. Har kollat på några avsnitt och bara kollat runt här och där. 
Skypeade tidigare med Nis och fyfan vad skönt de var! Bara att sitta och prata om allt och inget, vi fick till o med jävla skrattatacker för inget! Jag trodde att jag skulle dö där ett tag för att jag inte fick nå luft! Menmen, imorrn drar jag till henne fast det blir typ senare på kvällen. Slaggar där oxå så ja vi kommer nog få en riktigt trevlig kväll med MYCKET skitsnack! Längtar redan ;) 
Nä nu väntar jag besök utav John Blund och ska drömma små söta drömmar. 
Hörs imorrn! 

Try everything once, twice if you like it!

Resultaten från en liten stund, systrar emellan. 
 
Och sen fick jag lite inspiration från Hilda, jag va med henne och fotade en gång och de va mycket roligt! 
Och så avslutar jag med en bild på min kära broder! 

Life isn't the days that has pass, it's the days you remember.

Ja solen skiner idag oxå, riktig jävla vårkänsla här! 
Här hemma sitter dem och spelar memory. Jag håller på att städa rummet = Jag tvättar! Mitt rum är inte stökigt utan de är bara en massa kläder överallt. 
Jag känner för att gå ut och rasta kameran... Men vill fota porträtt och jag vet inte någon som vill eller kan just nu. Kanske tar med mig syrran ut, det är ju en one time thing.. Men jag slår vad om att hon inte kommer att vilja de! 
Annars så ja.. 
Jag längtar efter att helgen ska gå över så att jag kan få umgås med mitt lilla hjärta!  Jag har tänkt att gå på knattebio med honom, Alfons Åberg here we come! 
Äkta lycka är när hunden är glad. Bamse sprang omkring igår och busade, rullade runt i snön och log. Ja han log, det går inte att göra annat än att le när denna lilla krabat är lycklig. 
 

Mitt hjärtegull!

Vad skulle jag göra utan dig? Jag älskar dig Nöten, kan du förstå det? ❤


Life is an incurable disease.

Bilder ifrån promenaden! 
Jag har nu bestämt mig, jag ska börja skriva igen! Så alla tips ni kan ge mig om vad de ska handla om, komentera! :) 
Jimmy, Sofie och Liam är här nu så de blir att vara social me dem! 

Glad Påsk på er!

Långfredag och sol. Kan det bli bättre? 
Syrrorna gick utklädda som påskkärringar igår och fick ihop skitmycket godis. På bara våran gata, folket har äntligen insett att det fortfarande finns de som går och gillart. 
Idag har jag inte gjort så mycket än att äta frukost och kollat lite på en film. Ska nu klä på mig och ta en långpromenad med hunden ner till havet! Man får ju ta vara på tiden man har med honom!!
Funderar bara på om jag ska ta med kameran... Vill ni se nå bilder? Orkar jag? 
Sist jag va ute o fota hade jag den perfekta bilden framför mig, jag tog upp kameran, tröck ner knappen och där, precis där tar batterierna slut! Yey bra där Elin! Så jävla sur jag va asso. 
 
Igår pratade jag med Nis i telefon vilket var skönt och det behövdes. Jag är så glad för att jag har henne i mitt liv! Hon finns ALLTID där! She's my seceret lover... Nämen hon är helt underbar! Hon bloggar även om sitt liv och sina funderingar, kolla in den! 
Tryck på bilden för att komma in till henne! 
Nu ska jag fortsätta att fixa mig, kameran åker med har jag bestämmt. 
Ha en bra dag allesammans! Jag får se om jag bloggar nå mer idag. 
 

True shit

''Even the strongest person need to be weak sometimes.'' 
 


Taggad!

Det är ju ändå sista jobbdagen innan lovet! Ska bli ganska skönt att slippa gå upp på morgonen, gör nu börjar det verkligen kännas. Igår gick jag till 5, det är våra sista dagar sen är våra barn på ett annat dagis.. Låter komplicerat men de är det inte. 
Igår snackade jag med Denise en stund hemma hos henne och vi pratade om allt möjligt, skit skönt att fått ur sig lite saker!! Mycket skitsnack blire alltid med den bruttan! 
Nu ska jag strax börja klä på mig för att gå ner till bussen ^^ Kom hem med 7 bussen igår och åker med den idag ^^ Menmen en utav 2 uppgifter är klara. Ska bara finslipa den lite :P Med lite citat om vad barnen tyckte och tänkte.
Sen tror jag nog att min handledare kommer vilja läsa den men jag känner lite sisådär.. Pinsamt för tänk om hon liksom tycker att jag inte alls kan skriva på de sättet eller använda dem orden... Men hon kanske kan hjälpa mig att fixa så att jag får högre betyg, så det är lite tänkbart... 
Just nu gick min syrra fröbi dörren och sa '' Gomojjon Elin'' vilket var ganska gulligt! 
 
Nä nu kan jag ju inte sitta här hela dagen.. Men innan jag slutar måste jag bara säga att vi fick nog världens bästa mellanmål igår, marängswisch! (stavning).

Jag överlevde..

Utvecklingssamtalet! 
Det gick okej, har E i alla ämnen och når högre betyg bara jag får in de muntliga. Alla lärare skrev i stort sätt samma sak ''Jag skulle vilja att du är delaktig i diskussioner på lektionstid.'' 'Du jobbar på men tar inte så gärna plats i klassrummet och diskussionerna därunder. Hur kan vi hjälpas åt att nå dit?''

Ja jag är en tyst person... 
Aja. Idag är dagen. Dagen då jag ska genomföra min aktivitet med barnen och jag har fortfarande inte bestämt vilka jag vill ha med. Pedagogerna sa att jag får välja helt själv och jag har några funderingar.. Men ska jag bara ta 3 eller ska jag ta 4 barn? Det här va lite jobbigt att tänka på men jag har 3 barn i tanken just nu, är alla dem där idag så tar jag nog de :) Och förhopningsvis blir allt bra och jag inte får några sura miner, men det tror jag inte. En pedagog sa igår att de var jättenöjda med mig! Och att eftersom APL:n är halva mitt betyg i 2 kurser och typ 25% i en annan så känns det VÄLDIGT bra! :D Jag trivs jättebra där och kan till och med tänka mig att gå tillbaka dit i 2:an. 
Det kommer bli jobbigt att gå sen sista veckan, jag kommer sakna alla barnen så mycket! Hur kan man lämna den livliga, glada vardagen för att återigen gå tillbaka till skolan och sitta där, där man inte ens får något mellanmål! Det tror jag kommer bli jobbigast för oss i klassen, att vi är vana vid att få lunch, frukt och mellanmål vid en viss tid.. 
Aja.. Jag kommer sakna mina barn så otroligt mycket efter APL:n! Jag hoppas att de lyckas bra här i livet. 
 
Nu ska jag borsta tänderna och sen dra till bussen, skriver kanske på rasten sen. 
Hejdå! 

RAST!

Just nu sitter jag i personalrummet och pluggar ^^ Duktiga jag har rast :) 
Är fett nervös inför utvecklingssamtalet idag... Håller tummarna på att de går bra! 
En liten update bara, hejdå!

Slappardag!

Idag har jag inte gjort ett dugg! Har bara kollat på film, varit ute på en bra prommis med hunden och pluggat lite (medalj till mig!) 
Hade tråkigt så jag hittade ett nytt pogram att redigera bilder i, är väldigt nöjd med allt jag kan göra i de! Bilderna jag gjorde nu testade jag bara lite olika saker och ja.. 
Här får ni dem:
Aja, inte dem snyggaste kanske men roligt var det! 
Nu ska jag lägga mig och kolla på film.

MM...

MELLANMÅL! :D 
När detta inlägg publiceras så kommer jag sitta och dela ut mellanmål, får se vad det blir för något idag då. 
Aja, jag slutar 16.15 idag och pappa hämtar mig i ösmo :P 
Nu ska jag snart fortsätta att pyssla och leka med barnen! 
Bye.

God morgon

Jag har nu packat min väska och väntar tills jag ska gå till tåget. Idag åker jag hem! 
Igår öppnade jag på förskolan och det gick bra, mer om det i ett senare inlägg. 
Aja.. nu ska jag packa ner datorn oxå och så! 
Ha en bra dag alla! 

Siblings

De va några dagar sen jag skrev sist så tyckte att de va dags igen! 
Jag sov inatt i Årsta och gör även det inatt då jag ska öppna imorrn, ska väl bli kul att få reda på hur den rutinen är oxå! Blir att ta tåget 05.55 härifrån.. Och jag som är sååå morgonpigg!! 
Idag började jag 8 och slutade 3 jag tycker att dagen var ganska lugn och det var inte mycket tjafs alls! Mina små änglar, man får ett speciellt band till barnen när man är med i deras vardag. Tänk att jag träffar vissa barn mer än deras föräldrar på vardagarna, utav barnens vakna tid alltså. Det är sorgligt tycker jag. Tänk att komma till förskolan halv 7 på morgonen och inte gå hem förens vid 6 på kvällen. Det är ju ca 12 timmar och barnen måste ju gå o lägga sig tidigt för att orka upp tidigt nästa dag. 
Jag är iallafall stolt över dem. 
När jag slutade gick jag till skolan för att träffa Denise lite, pratade lite med Hilda oxå innan jag gick till tåget. Och jag fick sällskap. Vilket var ehm ja trevligt? Inte så kul att åka själv liksom.. 
Nu ska jag ta o börja med en utav uppgifterna vi fått! 
Hejdå!
 
 
Här kommer en gammalbild, den är 5 år gammal så jag var typ 11 år kanske? 

TRÖTT.

Jag är så trött att mina ögon snart går i kors. Om man nu kan säga så! xD 
Iallafall så har jag jobbat idag, roligt, jobbigt som vanligt ^^
Efter det mötte jag Denise på hemköp eller sabis eller va fan det nu heter xD Och jag följde med henne hem ett tag och snackade, vilket vi vääääääärkligen behövde! Jag har saknat henne jätte mycker. Och ja ni förstår självklart inte men jag kan inte ta upp det här heller så ni får fortsätta att inte veta något alls. 
Nu ska jag sova förfan! 
Godnatt!

Tell me that I can trust you today, tomorrow & forever.

Idag har jag varit i Ösmo för firande av Liam och Sofie (som jag nu sagt i dem senaste 3 inläggen tror jag xD) 
Men iallafall, det var trevligt att träffa alla och så :) Det bjöds på Toy Story tårta och Barbapappa tårta =D Well jag som inte äter tårta i vanliga fall, gillar inte grädde, var ju bara tvungen att äta Barbapappas huvud! Ni som inte vet om det så älskar jag Barbapappa och hans familj! Och även Smurfar!! :D 
Tog med mig kameran så tänkte bjuda på några bilder på min älskade 3-åring! 
Sista bilden är lite konstig men jag tycker att den är underbar ändå! 
Jag hade pysslat ihop ett eget kort till honom och kom faktist ihåg att ta kort på det! 
Snyggt va? xD 
 
Nä nu ska jag ut med hunden! 

Förkyyld..

Jag hatar att vara förkyld. Och inte hjälper det att vara på praktiken och få deras baciller heller.. 
Idag har jag ju varit hela dagen med Hilda, mycket mysigt och trevligt hade vi! :) Hon är en bra vän hon, lyssnar på en och ger bra råd! 
Imorgon blir det kalas, fira Liam som fyllt 3 och Sofie som fyller 24, nu vet jag det! :P 
Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på någon film. Någon som har tips? Genre spelar ingen roll!! 
Godnatt.

Pimpat datorn!

Detta har jag och bästaste Hilda hållit på med dem senaste timmarna! :D 
Symboliserar mig, ehm not? xD 

En dag med Hilda kan sluta lite sisådär...

<3 

Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med min beskyddare framför en film! <3 

Fredag med Elin!

Heii alla underbara läsare som jag märker hänger kvar! 
Trodde aldrig att fredagen skulle komma men nu är den äntligen här :D Denna vecka har gått så otroligt långsamt, men en vecka avklarad på praktiken så nu är det bara 3 veckor kvar! + att jag har lov en vecka :P 
Mina barn på förskolan är helt underbara, pedagogerna lika så och jag trivs väldigt bra där. Det kändes väldigt bra när jag fick beröm utav pedagogerna och de sa att dem såg en stor utveckling hos mig sen jag var där sist, vilket alltid är kul att höra! Eller? ;) 
Liam fyllde ju 3 igår och på Söndag ska vi fira honom och Sofie som blir... 24?.... :O Ingen koll alls men det kan vara så tror jag! Iallafall så gick jag till BR på rasten och fixade present till honom ifrån mig, blev en Toy Story (eftersom han är helt inne i det just nu!) såpbubbel pistol :) Kanske lite svårt att förklara menmen, ska försöka komma ihåg att lägga upp en bild på den imorrn! 
Vad finns det annars att säga? 
Håller just nu på att radera en MASSA bilder ifrån datorn, helt onödigt att ha dem om man ändå aldrig kollar på dem och de är misslyckade.
Bloggar imorrn, hejdå! 
Fina Nadja <3 
Nynäshamn ifrån ön xD 

3 år sen...

Du föddes! Tänk hur stor du blivit, hur mycket du lärt dig under bara 3 år. Du skulle bara veta hur mycket du betyder för mig lilla nöten <3 
Älskar dig så sjukt mycket!! Kommer alltid att finnas här för dig, vad som en händer! Du är ljuset i mitt liv <3 

Första praktikdagen!

Gud vad jag älskar att praktisera! (Lovar att det inte komma låta likadant om nån vecka!)
   Alla barnen är så gulliga och ärliga! En liten flicka ville veta allt om mig, hade jag pojkvän nope- men skaffa en då! Ja men tack för de svaret...
   Jag kommer iallafall jobba 09.15-16.15 varje dag, jag ska såklart öpnna och stänga oxå! Jag sumerar dagen iallafall med orden: Det har varit helt underbart! Just nu längtar jag inte alls tillbaka till skolan. Den har jag nog med här hemma då jag måste plugga med sånt som jag ligger efter i och så har jag fått med mig 2 uppgifter att göra utifrån praktiken. Men jag tänkte att jag skiter i att göra dem denna vecka och är bara med i förskolan och deras rutiner så att barnen vänjer sig vid mig. 
 
Nu så känner jag mig helt okej, inte lika trött som jag var på fältveckan. Men ska ta och plugga lite nu! 
Bloggar när jag känner för't nästa gång! :) 

RSS 2.0