Hola!

Igårkväll blev det en prommis i regnet medan jag pratade med Nis i telefonen, det behövdes verkligen och jag hoppas att jag var till nytta! Jag mötte en grävling och fick typ en hjärtattack men vände och powerwalkade bort en bit. 
 
dag blev de inge Gävle eftersom att det inte regnar. Jag som hade sett fram emot det! Men det ska tydligen regna imorgon så då ska vi tydligen åka. Vi va istället och hälsade på morfars kompis lite längre in i byn och klappade på deras 3 hästar, en islänning, en shettis och någon slags amerikansk liten häst. De var mysigt och dem var sociala fast nu ville de bara beta så vi stod o klappa på, jag luktade på dem och det luktar ju såå otroligt gott! Jag älskar doften av häst! Jag ska definitivt skaffa en egen snart! 
Dem som hade hästarna hade även en papegoja, söt en. Han var lite blyg och pratade inte men sa hejdå till oss. Det var inte papegoja-dialekt utan han pratade ren svenska som vem som helst. 
 
Annars har jag bara legat i sängen och kollat på film, finns inte så mycket att göra här... Snart ska vi väl äta, grillad kyckling och kroketter. 
Förresten så har jag namnsdag idag! Elin och Helena är det idag så grattis till alla som heter Elin och Helena! Och ni som heter det i mellannamn oxå! 
Nu ska jag gå ner, bloggar senare!

Trött

Jag vet inte hur många filmer jag har kollat på idag. Många iallafall. Det har regnat hela dagen idag och det suger. Regnar det imorgon ska vi ta och åka till Gävle och shoppa eller nått sånt. Nu chattar jag med Denise och ska om 20 minuter kolla på allsång på skansen.

Godmorgon!

Jag har nyss sett klart på filmen Safe Heaven och den är sjukt sevärd asso! Jag rekomenderar den starkt! Orkar inte berätta vad den handlar om utan ni får själva se den. Det är ingen skräckfilm iallafall! 
Nu ska jag leta upp en ny film o kolla på för vi har inge bra väder här. Molnigt.. 
Vi får väl se vad dagen bjuder på idag.. 
Jag ska kolla upp vad tågbiljetter till göteborg kostar oxå, jag vill till Liseberg!! Och eftersom att nästan alla mina kompisar är tråkiga så har jag frågat runt och underbara Nadja vill dit med mig <3 Hon är en äkta vän hon. 
Aja, bloggar kanske senare. 
BYE BYE.

TJÄNA!

Har nyss varit och handlat i Skärplinge. Annars har jag inte gjort mycet idag, kollat på TV och spelat på mobilen.. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på någon film innan middagen, lassange1 ;) 
Bloggar kanske senare, när och om jag har nå interesant att säga ^^ 

En bra dag!

Låter bilderna tala för sig själva. 
 

Kvällsprommis

Jag tog en lång kvällspromenad med Bamse ikväll medan jag pratade med Denise i telefon och det var mysigt och behövligt kan jag säga! Vi planerade lite grejor som ska hända när jag kommer hem och så och skrattade mycket. Det var väldogt skönt att gå så vi får väl se, tar nog kvällspromenaden imorgon oxå. 
 
Nu har jag precis sett klart Croddarna, en bra film som ibland kan bli lite långtråkig men jag gillar den ändå! Jag är så himla trött så att ögonen går i kors just nu så jag säger godnatt! 
Gamla bilder..

Duscha

Pratat facetime med Denise i ca 40 minuter, trevligt och jag längtar hem lite så att vi kan träffas och ha en tjejig myskväll! Men nu ska jag göra som rubriken lyder, hoppa in i duschen och njuta lite ;) 

sol, blå Himmel och åska?!

Går inte riktigt att förstå.. Aja skitsamma. Ligger i sängen o försöker kolla film men det går typ inte.. 
Bilder från igår.
 

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova och själv få min lillasyster att sova men hon dissar mig nu tydligen och ska kolla på en till film.. Kul.. Vi har precis kollat på Barbie och popstjärnan med Malin oxå. Trevligt. Nu blir det Pippi i söderhavet och jag tror nog att jag kommer sitta fastklistrad tills den är slut :D 
Imorrn ska jag ringa och prata med Denise oxå, hon och Wille har varit tillsammans i 8 månader idag och jag säger bara GRATTIS till er! Även fast Wille inte tycker om mig.. 
Bjuder på en bild nu och sen är det dax att suzza. 
Godnatt! 
 

Bilder från igår

Den kinesiska nakenhunden är en utav morfars kompisars föräldrars ^^ Texas heter han och är charmig! 
Annars så har jag det bra, Linda sitter här bredvid mig och pratar om allt möjligt! Hon kan verkligen inte sluta prata, tror att hon har saknat mig.. Hon ska ju faktiskt få sova bredvid mig ;) Får se hur det går... 
Snart stoppar jag in hörlurar i öronen! ;) 

Nu är dem här!

 

Fixat och donat!

Eftersom att mamma och småsyskonen kommer idag så har jag städat undan mina saker från en annan säng, ja jag vet att jag tar mycket plats! Menmen... 
Igår kom Åsa förbi på Mirella och jag fick rida, det var jätte mysigt! Och kul, sen hjälpte jag Åsa lite med att hålla i Mirella medan hon svabbade av henne. Vi gick oxå in till hönsen och jag fick klappa, helt underbara och fluffiga! 
Bild lånad från google men såna här höns har dem i alla olika färger :) 
Nu ska jag ta och skura golvet men bloggar senare! 
 

Morgon promenad!

För mig då, gubbarna har ju varit vaken några timmar mer än mig ^^ menmen jag gick upp vid 12 idag, morfar ringde mig vid halv 10 och fråga om jag kunde öppna dörren, han hade låst sig ute när han gick promenad (glömde att nycklarna låg inne) Så ja, vad skulle han göra utan mig? 
Vi har nyss kommit tillbaka från affärn och ja finns inte så mycket att säga egentligen, lite bilder får tala för sig själv! 
 

Segt

Idag har det varit en seg dag, jag vaknade halv 12 och åt frukost men eftersom att det inte var nå bra väder så la jag mig i sängen igen och har legat och kollat på film hela dagen. Kul.. Bortsätt från en prommis jag gick med Bamse, vi gick förbi den vita araben och den är så fin! 
Strax ska jag väl kolla på Allsång på Skansen med morfar och sen kolla på någon skräckis. 
Hoppas eran dag har varit bättre än min! 

Dumma mej!

Gud vad hästar är härliga! Jag fick hjälpa Åsa att rykta islänningen och det var hur mysigt som helst, gamla gubben :) Onsdag-Torsdag blir det att rida! :) 
Jag är ganska trött just nu och ligger i sängen och ska kolla på Dumma Mej, det är en sån bra film! Älskar den! Jag har kollat klart på alla säsonger av Desperate Housewivies och det var en ledsen känsla efter sista avsnittet.. aja orkar inte blogga så gört imorrn istället! Godnatt! 
Gammal bild, älskade Nis <3
 

Måndag 22 Juli

Inte så mycket som har hänt, låg kvar och drog mig imorse tills morfar kom upp och sa att det är perfekt väder för att åka ner till heschan så jag käkade frukost och vi tog fyrhjulingen och åkte ner. 
Mamma och resten av alla syskonen (de mindre) kommer upp på fredag, då är lugnet över! Menmen.. 
Vi har nyss varit o handlat annars har vi inte gjort så mycket än så länge, jag känner mig lite hungrig så ska gå ner och ta något att tugga på :) 

Min fina pojke <3

 

Sikhjälma fiskehamn

Idag har vädret varit sådär men det har inte varit kallt iallafall. Vi har varit i Skärplinge idag och tankat och passade på att gå in i en liten gullig inredningsaffär vilket var roligt. Sen åkte vi ner till hamnen och kollade och det var supermysigt! Vi satt på klipporna och vågorna var typ en meter höga och slog emot klipporna vilket lät väldigt högt men på ett sätt var ljudet roande, mysigt. 
 
Vi bestämde oss för att äta ute och även fast det började regna mitt i maten så satt vi kvar och härdade ut de, tillslut slutade det. Efter maten satte vi oss och kollade på sommarkrysset tillsammans och jag såg min kompis Felicia i bild fleeera gånger! 
 
På kvällspromenaden blev vi uppraggade utav grannen som satt med familjen på baksidan och eldade och vi satt där i nån timme drygt och pratade och umgicks, det var mycket trevligt! 
Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film, hoppas ni har haft en bra dag och mer tur med vädret än vad vi har haft! Men imorgon sägs det bli väldigt varmt här, vi får väl se!! 
Hoppas ni gillar bilderna! Ingen är redigerad så att ni vet. Och med det säger jag godnatt!

MORGON ^^

Nej jag har varit vaken sen 10. 
Idag är det okej väder, vi ska nog ner till havet och kolla, sen vet jag inte mer... 
Nu ska jag fortsätta äta ZOO. 

Dagen..

Idag tog jag en rejäl sovmorgon. gick upp vid 12. Morfar hade till o med varit i Tierp och lämnat Bamse med mig och visst jag vaknade när han kom o pussade mig men somna snabbt om igen med honom vid min sida. Det har varit fint väder i stort sätt hela dagen, lite molnigt på eftermiddagen men det blev fint till kvällen så jag är nöjd. 
Jag och Bamse gick en prommis idag och gick förbi über söta kossor! Jag dööör, vill bara klappa på dem, kalvarna och allt! Det finns en tant som gillar att pyssla och har gjort väldigt fint och roligt framför allt utanför henne, ska försöka fota det imorgon så får ni se! Annars har alla 3 tagit en prommis ut på en utav ängarna och kollade till hesan? Stavning, ni vet en sån där man hade förr i tiden ute på ängarna och lastade hö på. Morfar och en granne har byggt den själv :) 
Hemgjorda pannkakor blev det till middag och morfar åt ärtsoppa också, det var tydligen länge sen han åt hemgjorda så det var en hit tyckte han! 
Jag har nyss kollat på Röjar Ralf och det var ganska bra! Duschat har jag också gjort. 
Men nu blir det kvällsprommis med Bamse så godnatt! 

Äntligen!

Nu är jag äntligen här hos min pojke, och gissa om han blev glad att se mig! Hann inte ens ställa ifrån mig väskorna innan han puss-attakerade mig :') 
Igår orkade jag helt enkelt inte blogga och imorse gick jag aldrig upp, klockan ringde halv 2 men jag somnade aldrig innan de utan jag var vaken och följde med pappa till jobbet eftersom att han skulle skjutsa mig till morfar och Bamse efter. Men jag fick lite sömn i den obekväma lastbilen, gud vad länge sen det var jag åkte lastbil! Men nu är det gjort :) 
Vi kom hit vid 9 ungefär och har ätit kokt potatis och abborre till lunch, spelat lite kort och varit ute på en promenad med Bamse, kameran följde såklart med och jag såg världens sötaste häst asso! Vi var nyss och handlade lite också, jag och morfar :P
Min dag har varit bra och jag hoppas att eran också har varit det!
Bloggar kanske inte mer idag utan ni får några bilder att njuta utav!
 
 

Skype!

Pratade med Denise i skype för nån timme sen och väntar på att hon ska ringa tillbaka, om hon äns gör det eftersom att hon ska upp tidigt imorgon.. 
Just nu chattar jag lite med olika personer :) Tror att jag strax ska ta och sätta på nån film och kolla på. 
Ni måste fan erkänna att min uppdatering har varit grym idag, om man jämför med andra dagar då jag inte ens bloggat ^^ 
Har bytt piercing har jag också gjort, till en ring, vilket känns megakonstigt! Menmen byter säkert tillbaka imorgon igen ^^ 
Slänger upp blid på de och säger godnatt för mig!
 

Börjat packa!

Hola, nu har jag börjat packa och tror faktiskt att jag nästan är klar. Bara datan, kameran, alla laddare, regnkläder, stövlar och hygien saker kvar :P Det ser ut som jag kommer få 2 väskor med mig förhoppningsvis xD Jag kommer fan ha med mig 4 par skor! Mina ballerina, gummistövlarna, ett par converse och mina promenadskor. Tror fan att jag har med mig allt i klädväg iallafall, ett par jeans och mjukisbyxor och en tjocktröja ifall det blir kallt. Strumpor, trosor, shorts, linnen, vanliga tröjor, playsuit, pyjamas och bikinin. Jag vet inte riktigt hur länge jag kommer att vara borta heller så det blir att ta med sig mycket kläder ^^ 
Funderar på om jag ska ta med mitt fiskespö eller inte, morfar gillar inte att fiska men jag har ju inte såhär jättebra tålamod jag heller. Men har en dag till att fundera och ändra i packningen innan det är försent :) 
Nu ska jag ta och hitta på något. 

Godmorgon!

Idag är det väldigt fint väder ute! Jag har legat en timme i solen och myst, nu ska jag ta en paus och kolla lite på Desperate Housewives innan jag smått börjar packa inför torsdag då jag äntligen ska få träffa min pojke! Jag undrar hur han kommer att reagera, när jag var i Finland för några år sen i ca 3 veckor så kände han först inte igen mig men när jag sa hej så sprang han mot mig, hoppade på mig och lyckades få ner mig på marken och sen så pussade han på mig den närmaste halvtimmen! Så mysigt, min lilla pojke <3 
 
Aja nu ska jag ta och kolla på DH. 
Ha en bra dag idag i solen allihoppa! 

I lördags..

Var jag barnvakt åt Ida för första gången, det var första gången hon var utan mamma och pappa också men dem var 3 hus ifrån oss och fick ta henne när hon skulle äta. Annars hade vi tjejmysigt, hon, jag och Emma!
Det var riktigt mysigt, jag fotade henne och fick väldigt söta bilder på fröken. Min lilla pärla! 
För er som tycker att hon bara gapar och tror att hon skriker så gör hon inte det, hon pratade på och skrattade! 
Så liten men ändå så stor! <3 Lilla Ida, vad du är älskad av mig!! <3 
 

Film mys!

Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film, vet inte riktigt vilken än men kommer nog på någon. Dagen har inte varit så interessant, farmor och farfar har varit här och jag har följt med pappa för att hämta en bil som han ska låna då våran typ e sönder. 
Annars så har jag bara legat i sängen och tagit mig en dusch också.
Ha en bra kväll allihoppa! 
 

Emma

Vi hade en riktig mysdag igår i solen, pratade och skrattade en massa. Vi var även barnvakt åt Ida också, det var väldigt mysigt och jag fotade även henne men dem bilderna kommer upp senare. 
Igår kväll drog jag, Emma och Johan till bruket med en flaska Sprite, en påse chips och lite godig och hade det mysmys medans vi lyssnade på spotify. En bra kväll med andra ord! 

Njuter med Emma!

Ligger på studsmattan i solen och äter vattenmelon och klubba 😜 Ha det bra allihoppa! Senare blir det att hämta Nis oxå ❤


Lite om de senaste dagarna..

Jag har nu sommarlov på riktigt. På måndag kommer jag inte behöva att gå upp tidigt. Känslan är såå skön!
Just mu sitter jag och väntar på att Nis ska äta klart sen drar jag till henne och vi hittar väl på något😊
Uppdateringen suger men jag har inget intressant att säga er..


Vill ha dig här!

Jag saknar en så himla mycket! Han är den ända som förstår mig och jag kan berätta allt för honom, tyvärr så kan jag inte prata med honom längre.. Det ända jag vill göra är att kasta mig runt hans hals och bara gråta, allt och alla andra kan bara gå och ta sig! Varför kan du inte bara vara här bredvid mig nu? När jag behöver dig. 
Nu ska jag iallafall försöka att ta mig till Denise, hon får duga i det här tillfället.

Mött 2 nya personer idag, och det är jag glad för!


Godnatt!

Nu ligger jag i sängen och kollar på Ghost Whisperer och kommer somna till det. Är trött och har ju en jobbdag imorrn, fast det är onsdag gud halva jobbveckan har typ gått och det har varit ganska okej :)
Men bloggar imorrn, godnatt!


Glad tjej här!

Dagen idag har varit bra, jag har satt upp nya namnlappar till 3 barn som kommer börja i Augusti och vi har även varit i 2 lekparker med de äldre barnen. Det var kul att se hur barnen njöt av att få leka någon annanstanns och det skönaste av allt var nog att de höll sams! 
Jag kom hem för typ en kvart sen och har inte gjort så mycket, ska ta något litet och äta framför Desperate Housewives. Min syrra sa att mamma skulle åka och möta pappa för att hämta ut min nya telefon som tydligen har kommit! Skönt! 
 

Bara 2 veckor kvar!

Tills jag får sommarlov på riktigt! Denna vecka tror jag kommer att gå hyfsat fort, nästa vecka dessvärre då jag jobbar 1,5 timme längre (ink. rast) kommer kännas som 1000 år! Men jag trivs och det är det som är viktigast, jag älskar personalen och känner att de litar på mig, barnen är trevliga mot mig, ger mig komplimanger och kallar mig fröken. Jag har det bra helt enkelt! 
 
Som ni märker så skriver jag nu och det är för att jag känner att det är okej, för mig. Jag är redo för det nu. Dessvärre kommer uppdateringen att suga och jag har ingen chans att mobilblogga heller, min telefon ligger nämnligen på havets botten. Kul, har varit utan telefon sen i fredags men känner ingen riktig längtan efter en, det är allt som ligger på telefonen som jag saknar. Alla bilder, videos, kontaker, konversationer, spel ja det är mycket. 
 
Just nu funderar jag på att beställa en playsuit som jag kollat på länge, den ser så mysig ut! Hoppas bara den finns i rätt färg.. 
Annars så ska jag strax knyta mig, börjar 8 imorrn (som vanligt) och går upp halv 7. Måste få tag i syrrans telefon eftersom det nu är min väckarklocka ^^ 
Aja jag säger godnatt nu iallafall och hoppas att ni haft en bra dag i solen och får en imorgon! 
 

RSS 2.0