Sikhjälma fiskehamn

Idag har vädret varit sådär men det har inte varit kallt iallafall. Vi har varit i Skärplinge idag och tankat och passade på att gå in i en liten gullig inredningsaffär vilket var roligt. Sen åkte vi ner till hamnen och kollade och det var supermysigt! Vi satt på klipporna och vågorna var typ en meter höga och slog emot klipporna vilket lät väldigt högt men på ett sätt var ljudet roande, mysigt. 
 
Vi bestämde oss för att äta ute och även fast det började regna mitt i maten så satt vi kvar och härdade ut de, tillslut slutade det. Efter maten satte vi oss och kollade på sommarkrysset tillsammans och jag såg min kompis Felicia i bild fleeera gånger! 
 
På kvällspromenaden blev vi uppraggade utav grannen som satt med familjen på baksidan och eldade och vi satt där i nån timme drygt och pratade och umgicks, det var mycket trevligt! 
Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film, hoppas ni har haft en bra dag och mer tur med vädret än vad vi har haft! Men imorgon sägs det bli väldigt varmt här, vi får väl se!! 
Hoppas ni gillar bilderna! Ingen är redigerad så att ni vet. Och med det säger jag godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0